Yaris Club Concept: monopost de oras

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 05.11.2008
De cate ori nu v-ati gandit la un model de oras mic, supersportiv si care sa atraga toate privirile? El e Yaris Club!

Esential

166 de cai putere dezvolta motorul modificat al conceptului Yaris Club.

Casa de design californiana Five Axis a dezvaluit astazi, in cadrul Salonului de Tuning SEMA din las Vegas, o versiune leisure a lui Toyota Yaris.

Denumita oficial Yaris Club Project, versiunea inedita a modelului de clasa B de la Toyota nu are plafon si este limitata la dotarile si elementele tehnice care o fac sa functioneze. Practic, putem vorbi de o masina si atat, cu un singur scaun, bancheta din spate si locul pasagerului din dreapta fiind inexistente.

In aceste conditii, Yaris-ul modificat radical impresioneaza prin liniile neobisnuite, celelalte modificari notabile la nivel tehnic vizand suspensiile coborate, discurile de frana cu diametru marit si sistemul de evacuare de inalta performanta. Jantele modelului au 17 inch si sunt incaltate de pneuri cu marimi identice pentru fata si spate: 225/45R17.

Motorul a urcat si el cu 66 de cai, ajungand la 166 de cai putere, determinand un feeling care se apropie mai degraba de racing decat de o masina de oras.

Interiorul, atat cat e el, nu a scapat de "furia" californienilor de la Five Axis, Yaris Club primind volan, schimbator, pedalier, centuri si scaune Sparco.

via | Five Axis

Comentarii (1)

  • Andrei
    E veke stirea! Misto masina
    E o stire veke, ca de obicei!
    Se gaseste pe site-ul celor de la Five Axis de foarte multa vreme. Am vazut-o la inceputul primaverii.

    Intrati si va minunati:

    WWW.FIVEAXIS.NET
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru