Ford Vertrek vine la Los Angeles în versiunea de serie

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 06.10.2011
Ford va prezenta la Los Angeles un model de serie inspirat de Vertrek, conceptul care era văzut ca succesorul lui Kuga. Modelul se numeşte Escape şi este primul SUV de la Ford cu două motoare EcoBoost în gamă.

Ford a confirmat că va lansa modelul Escape la Salonul Auto de la Los Angeles. Escape va debuta în versiunea de serie şi reprezintă o interpretare a limbajului de design Kinetic prezentată pe conceptul Vertrek. Conceptul Vertrek a debutat la începutul acestui an, la Salonul Auto de la Detroit. Vertrek este văzut ca succesorul lui Kuga, iar Escape reprezintă un SUV compact. Pentru moment, detaliile despre noul model sunt puţine, dar oficialii Ford susţin că acesta va oferi "economie de carburant şi performanţe de top".

Gama Ford Escape va primi două motoare EcoBoost – un 1.6 şi un 2.0. Unitatea de 1.6 litri va fi creată special pentru un consum scăzut de carburant, în timp ce propulsorul de 2.0 litri este menit să egaleze performanţele oferit de un V6 aspirat, cu un consum mult mai bun. Ford va oferi şi o unitate Ti-VCT de 2.5 litri, cu patru cilindri în linie, dar disponibilitatea acesteia pe alte pieţe nu a fost încă anunţată. Cei de la Ford sunt deosebit de încântaţi de motoarele EcoBoost, care se vând peste aştepătir în Europa, depăşind cu 40% primele previziuni.

Alături de Escape, Ford aduce la Los Angeles versiunea de serie a lui C-Max Hybrid.

Respectivul model preia sistemul de propulsie de la actualul Escape Hybrid şi îl păstrează doar pentru el, nefiind planificată o versiune hibridă a lui Focus, fratele său de platformă. C-Max va avea încă o versiune hibridă, numită Energi, care doreşte să devină liderul hibrizilor plug-in la autonomie, cei de la Ford anunţând o autonomie de 800 de kilometri.

Via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • Arata super. Sper sa arate asa si in versiunea de serie.
    13 1
  • dumy78
    de-a dreptul hidos la interior .......
    3 11
  • interior
    @dumy78 ...dute si venereaza interioru din loganu tau ..ca e mult mai reusit :)
    Ce nu intelegi tu e ca ce e in poze e prototip ..si normal ca e SF in tererior (nu e prototip de la dacia )
    8 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru