Abarth 500 are acum si o versiune electrica de performanta

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.03.2010
Atomik 500 este fratele electric al performantului Abarth 500. Performantele sale se apropie de cele ale unui model echipat cu propulsor conventional de 300 de cai putere.

Esential

26 de secunde ii sunt necesare micului Atomik 500 sa parcurga 1000 de metri cu start de pe loc.

Micul Fiat 500 a dat nastere de-a lungul timpului mai multor tipuri de interpretari. Unele orientate catre publicul feminin, altele destinate strict barbatilor. Cea mai noua adaptare a modelului italian vizeaza de fapt versiunea de performanta a acestuia, Abarth 500, care capata o nota ceva mai ecologista.

Compania Atomik va dezvalui pe 15 aprilie, in cadrul evenimentului Top Marques Monaco, o versiune electrica a modelului Abarth 500, care isi propune sa revolutioneze ideile publicului despre vehiculele elctrice sportive. Botezat cum altfel decat Atomik 500, vehiculul electric dispune de un pachet de baterii de performanta LiFePO4, o retea electrica cu trei canale, o transmisie eficienta, motoare sincronizate si o tractiune integrala.

Toata aceasta ecuatie face ca micul 500 sa poata accelera de la 0 la 100 de km/h in numai 5.6 secunde si sa parcurga 1000 de metri in numai 26 de secunde, cu pornire de pe loc. Toate aceste trasaturi au fost asortate cu un kit special, creat de Atomik si inspirat de experientele in motorsport ale brandului italian.

via | 4wheelsnews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru