Abarth pune in vanzare kitul EsseEsse pentru G. Punto

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 23.05.2008
Kiturile de caroserie si motor EsseEsse pentru Grande Punto sunt disponibile, la cerere, in garajele inginerilor Abarth.

Esential

7000 de euro costa, cumulat, kitul caroserie si cel motor pentru Grande Punto Abarth EsseEsse.

Abarth a anuntat oficial lansarea pe piata a kiturilor EsseEsse Grande Punto pentru caroserie si motor. Acestea costa 2500 de euro pentru caroserie si 4500 de euro pentru motor.

Foarte important este faptul ca daca un client alege kitul de motor va fi obligat sa il aleaga si pe cel de caroserie, din motive de siguranta. Manopera si omologarea modelului nu sunt incluse in pret. Kitul Abarth este disponibil doar pe modelele deja vandute, urmand ca motorul sa ajunga la 180 de cai putere iar masina sa primeasca jante de 18 inch, sistem de franare sport si elemente aditionale aerodinamice pe caroserie.

Cu ocazia lansarii kiturilor EsseEsse, Abarth a inaugurat si o pagina de internet pe care sunt exemplificate diferentele dinamice dintre un motor de 180 de cai si o versiune de 155 de cai a aceluiasi propulsor. Mai mult, cei care vor sa aprofundeze pilotajul sportiv sunt invitati de catre Abarth la Balocco, pe circitul de teste al Fiat, unde vor invata meserie de la Sandro Munari, campion national de raliuri in Italia.

via | Autoblog

Comentarii (9)

  • mircea
    sa dai inca 7000 eu pt 25 cai =)) ce inventivi sunt italienii astia ! niciodata nu vor invata nimic! care este prostul care va da 25 mii pe un punto de 180 cai in loc sa isi ia un GTI sau un focus RS!
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Mda :)
    Si cum orice prost isi da cu parerea... haide sa-ti pun o intrebare: daca Focus RS si GTI-ul ala sunt asa de tari... de nu avem toti aceasi masina mane? Stii de ce prostii nu stiu sa zica nimic interesant? Pentru ca vezi tu... exista miliarde gusturi si pareri. Asa ca... voi fi pasionati care si-au cumparat Fiat Grande Punto si poate iti vor permite acest kit care cu siguranta le va placea si il vor adora.

    Asa ca Mircea... invata sa scrii, sa citesti si mai ales... poate ai timp sa mai inveti sa si gandesti.
    1 0
  • 10 lei
    tu ai da aceeasi bani pt un produs mai slab calitativ din orice punct de vedere??? putere - , design ..sa zicem ca gusturile sunt impartite, materiale mai slab calitativ (stiu despre ce vorbesc nu am mers doar cu logan) , istoric - ,clasa mai mica motor tunat motor de baza etc fi tu ala destept si nu te arunca sa injuri atata timp cat ai un punto :))
    0 0
  • mircea
    "haide" ; "aceasi" masina "mane" (bv bv invata sa scrie "aceasi" cum trebuie) ;" de nu avem toti aceasi masina mane" ( cata logica in propozitia asta) ; "exista miliarde gusturi si pareri cine vorbea" iti lipseste DE-ul ; "voi fi pasionati" (vor fi vrei sa zici ??) ; "si poate iti vor permite " (isi vor permite...mai bine suna parca : si care isi vor permite) buhahahaa invata-ne tu ANDREI ALEXANDRU!
    0 0
  • Desigur, pentru profanii care nu stiu ce este Abarth si ce poate face Abarth dintr-o masina pretul li se poate parea mare.
    In fine, consider ca aceasta minunatie se injoseste comparandu-se cu coji gen golf.
    GP este superior g...olfului din orice punct de vedere.
    Calitatea materialelor, mircea? Vorbesti de calitatea materialelor la g...olf? Hai ca esti ridicol.
    FORZA FIAT!
    0 0
  • dar tu despre ce caliutate vorbesti la punto si de ce zici ca e peste golf =)) doar pt ca ai vazut tu multe g4 aduse de la nemti forjate pe acolo 300k km si aduse la noi si ti s-au parut uzate?? poi GP e sub din orice punct de vedere (nici macar nu se poate compara cu un golf sau focus -oricum nu sunt din ac clasa) astia pe golf au motoare de 250 cai au un gti exceptional ( 2.0 motor motorul anului la cat 1.8-2.0L) mai au un 1,4 premiat si el la cat sa, focusul iar este o masina ff buna ...mai bine dat 25 mii pe un GTI netunat ,neforjat(stim noi cum e cu astea tunate si cu fiabilitatea lor) decat un motor impins de o casa de tunning ...proprietara sau nu(pt ca atata pot ei ...ce sa-i faci n-ai cu cine) sa mai vb de gti ed 30 ???care este f brutala?? de focus rs?fiatul sa ramana la masinle lor slab motorizate care nu polueaza pt ca ii sta mai bine. hai mana sus cine ar cumpara O MAISNA TUNATA DE 180 CAI SI CINE AR LUA O MASINA NETUNATA /NEMODIFICATA LA MOTOR DE 200 CAI LA ACEEASI BANI ! VA MULTUMESC!
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Ioaneeeee :))
    Du-te tata la sapa ... ej nebun vorbesti de bani parca ai avea la congelator luati la kil ... unii s-ar multumii si cu un BMW/MERCEDES S.H. pe la 4-5000 care .. evident se pisa pe golfu tau GTI ... care nu este masina extraordinara de care zici tu ... cine a mers cu un golf in general stie care este calitatea si confortu' ... am un Mercedes C200cdi din 2004 ... care mai e si Break ... e mare consuma decent ... fuge cu 210-220 si e tot ce imi trebuie ... :)
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~ dobitoc
    ion
    era vorba de o comparatie la care normal ca putea intra si bmw seria 1, c30, a3 etc -dar din moment ce versiunile de varf sunt f scumpe nu avea rost sa le iau in calcul! am luat cele mai ieftine masini din clasa apropiata care ofera ceva mai mult la aceeasi bani ! zi si mie care este confortul in gti ca vad ca te pricepi??sau scaunele recaro de pe gti iti stau in gat manelare???ai fost si tu la jermania ti-ai luat masina pe credit si vi sa ne spui noua???
    0 0
  • texan prost
    10 lei
    auzi texane tu de ce te-ai bagat in seama??? era vorba despre mere si ai venit tu sa discuti despre biscuiti...ia zi texane e mai buna calitatea/confortul in fiat punto???le cade caseta dedirectie la 30 mii km!fiatul punto care lasa tabla sa se vada pe la usi???am mers cu un 1.3 de la firma si cred ca stiu despre ce vorbesc!nu degeaba e una din cele mai ieftine masini ! cand o sa ofere fiatul motorizari in oferta de baza de peste 150 cai atunci sa incepeti sa-l comparati cu bmw/vw/audi/mercedes!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru