Abarth va scoate pe piaţă un coupe de 240 CP şi 900 de kilograme

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 23.06.2010
Pe lângă versiunile sportive ale modelelor Fiat, Abarth va scoate pe piaţă un coupe de sine stătător care promite performanţe de top.

Esential

240 de cai putere va dezvolta motorul coupe-ului Abarth.
900 de kilograme va fi masa proprie a modelului mărcii care face parte din Grupul Fiat.

După ce Grupul Fiat a reînviat Abarth acum doi ani şi produce sub sigla acestei mărci versiuni de performanţă ale propriilor modele, lucrurile par să se îndrepte într-o direcţie bună pentru italieni. Conform unor informaţii publicate de britanicii de la Autocar, care îl citează pe directorul de vânzări şi marketing al mărcii, Abarth va scoate pe piaţă un model sport de sine stătător care nu va avea nicio legătură cu linia Fiat.

"Brandul merge atât de bine încât vom scoate mai mult ca sigur un coupe de sine stătător pe piaţă în următorii doi ani", a declarat Antonino Labate, oficialul Abarth intervievat de Autocar.

Deşi în primă fază se zvonea că noua sportivă va împrumuta platforma şi o mare parte din designul lui Lotus Elise, Labate a respins aceste informaţii. Acesta nu a dat detalii legate de partea tehnică a viitorului model italian, însă Autocar susţine că noul model Abarth va dispune de un motor amplasat central de 240 CP şi că va avea o masă proprie de 900 de kilograme.

via | Autocar

Comentarii (2)

  • Andrei
    Dupa cum suna..motor central de 240 cai putere si masa de 900 de kg...cred k o sa fie..de competitie:)
    0 0
  • Asa da
    Bravo Abarth.Asa da,nu cu rahatul dinainte.Sa mai invie Gordini,Cosworth si adevaratul Cooper si va fi super.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru