AC Schnitzer a modificat un Mini E pentru poliţia germană

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 03.12.2010
AC Schnitzer a modificat versiunea electrică a lui Mini Cooper pentru a promova campania Tune it!Safe! a poliţiei germane.

AC Schnitzer a modificat un exemplar MINI E special pentru poliţia germană. Modelul face parte din campania Tune IT! Safe! şi a fost prezentat la Salonul Auto de la Essen. Modelul este îmbrăcat în culorile poliţiei germane şi beneficiază de toate echipamentele necesare unei autospeciale de poliţie. Pe lângă asta, Mini E a primit un kit de tuning care vizează atât interiorul, cât şi exteriorul, în încercarea de a atrage atenţia pasionaţilor de tuning din Germania.

Exteriorul primeşte modificări subtile, care nu schimbă prea mult aspectul lui Mini E. Jantele de aliaj de 18 inch sunt primele modificări care ies în evidenţă. Apoi, putem observa bosajele umflate ale aripilor, setul de praguri laterale, capota ventilată şi interiorul schimbat. Pedalele au fost înlocuite cu un set din aluminiu, modelul a primit covoraşse schimbate şi ornamente de culoare albastră.

Trenul de propulsie nu a fost modificat, dar Mini E a primit un sistem de frânare mai performant, echipat cu discuri mai mari şi ventilate.

Campania Tune it!Safe! este un parteneriat între Ministerul Transporturilor din Germania şi Asosciatia Tunerilor de Automobile din ţara respectivă. Scopul campaniei este de a promova tuningul sigur şi responsabil, care să nu încalce normele legale ale Uniunii Europene.

Via | ACSchnitzer

Comentarii (2)

  • gay
    parca-s doi poponari=)))))))
    0 9
  • ha ha ha
    ei parca.....imi place ca au trecut de la verde"castravete murat" la "albastru de metil"
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru