AMG doreşte să achiziţioneze Ducati

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 20.11.2010
AMG, tunerul celor de la Mercedes, doreşte să achiziţioneze producătorul de motociclete Ducati. În prezent, cei doi constructori sunt implicaţi într-un parteneriat prin intermediul căruia germanii sponsorizează echipa italienilor din campionatul MotoGP.

Săptămâna aceasta vă anunţam că AMG, tunerul de casă al celor de la Mercedes, a semnat un parteneriat cu producătorul Ducati prin intermediul căruia, germanii vor sponsoriza echipa italienilor din campionatul MotoGP. De această dată, surse din interiorul celor două companii afirmă că parteneriatul s-ar putea încheia cu achiziţionarea celor de la Ducati şi cu dezvoltarea unor motociclete care să poarte sigla AMG.

În ceea ce priveşte oficialii celor două companii, aceştia au declarat că în prezent, sunt examinate activităţile suplimentare şi măsurile strategice care ar putea fi implementate în viitorul apropiat. Germanii de la AMG vor să pătrundă pe piaţa vehiculelor cu două roţi asemeni celor de la Mini, Smart, Renault, Nissan sau BMW. Astfel, ei vor putea oferi un mijloc de transport interesant pentru tineri, dar mai ales pentru cei care locuiesc în oraşele mari în care traficul infernal pune o mulţime de probleme.

O sursă din interiorul Ducati a declarat că producătorul italian ar dori să devină parte a unui conglomerat mare datorită avantajelor în materie de investiţii şi mulţumită accesului la tehnologii noi. În prezent, constructorul Ducati este condus de o familie italiană, iar anul trecut a reuşit să comercializeze 35.000 de motociclete.

Via | Autocar

Comentarii (4)

  • Opinie
    Abia astept viitoarele masini Ducati! Sunt curios unde le vor pozitiona!
    2 11
  • @Bethurbazal
    Asta ai inteles tu din articol? :)))))))))
    10 1
  • Evreii sunt o natie de hoti!
    lasati-l in pace pe Bethrurbazal, nu este decat un jidan care nu stie ce scrie
    7 7
  • @Stanila
    mare cretin mai esti!!!
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru