Salonul Auto de la Geneva 2013

Bertone vine la Geneva cu un nou concept - un coupe cu patru uşi

Publicat Vineri, 22.02.2013
de Sebastian Toma
Comenteaza 4
Bertone vine la Geneva cu un nou concept - un coupe cu patru uşi - Poza 1
Casa de design Bertone va prezenta la Salonul Auto de la Geneva conceptul unui coupe cu patru uşi. Pentru moment, italienii au prezentat doar un teaser al acestui model.

Bertone a prezentat un teaser al conceptului pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Geneva. Modelul reprezintă un coupe cu patru uşi, care va avea un plafon înclinat şi ornamente cromate la nivelul portierelor. Jantele din aliaj care echipează conceptul celor de la Bertone prezintă un design cu multe spiţe, iar mânerele portierelor din spate sunt ascunse. Spre deosebire de conceptele anterioare expuse de Bertone, modelul pe care îl vor expune la Geneva nu are o destinaţie anume şi nu prezintă trăsături retro.

În 2012, Bertone a venit la Geneva cu conceptul Nuccio. Acesta a fost realizat pentru a celebra centenarul fondării casei de design italiene. Prototipul integrează elemente de design de la mai multe modele clasice din Italia, cum ar fi Lancia Stratos Zero, Lamborghini Countach şi Alfa Romeo Carabo. Bertone Nuccio a fost botezat după Giuseppe "Nuccio" Bertone, fiul fondatorului casei de design Bertone. Prototipul măsoară 4.80 metri lungime, 1.95 metri lăţime, doar 1.22 metri înălţime şi un ampatament de 2.6 metri.

Urmareste Automarket
Italienii de la Bertone au venit la Geneva în 2011 cu două concepte vizualizate pentru marca Jaguar. Acestea se numeau B 99 şi B 99 GT şi prefigurau o potenţială direcţie pe care ar fi putut să o urmeze cei de la Jaguar.
Conceptul B 99 este un sedan entry-level era conceput ă se lupte în segmentul lui BMW Seria 3. Modelul are o lungime de 4.500 milimetri şi un ampatament ceva mai mare, de 2.910 milimetri.Versiunea GT a lui B 99 Concept reprezintă un model de competiţii vizionat de cei care au realizat conceptul B 99.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

Via Bertone


Comentarii (4)

  • "Modelul reprezintă un coupe cu patru uşi, care va avea un plafon înclinat şi ornamente cromate la nivelul portierelor. Jantele din aliaj care echipează conceptul celor de la Bertone prezintă un design cu multe spiţe, iar mânerele portierelor din spate sunt ascunse."

    Domnule redactor, ati uitat sa spuneti ca modelul este de culoare inchisa si sigla Bertone se regaseste pe aripile fata si pe montantul C. Daca asta vi se pare o prezentare demna de un redactor auto.....atunci nu-i de mirare ca tara asta nu progreseaza deloc la acest capitol.

    Sunt multe masini cu plafon inclinat, iar dintre acestea cred ca cel putin 90% au si ornamente cromate la nivelul portierelor. Cat despre "multele spite de la roti" si Fiesta are in oferta jante cu un design cu multe spite. Mai bine va rezumati la a spune ce stiti despre concept si nu ce se vede.
    1 0
  • un oarecare
    Cu siguranta v-a fi o capodopera!
    0 2
  • Vreun redactor Automarket imi poate spune de ce comentariul meu a disparut dupa o zi de afisare?

    Poate pentru ca am criticat modul in care a fost scris articolul? Sa inteleg ca inca traim in epoca cenzurii? Daca nu doriti sa stiti parerile noastre, dezactivati sectiunea de Comentarii a site-ului.

    Si revin: doar de atat este in stare domnul redactor? Doar atatea cunostinte are?

    "Modelul reprezintă un coupe cu patru uşi, care va avea un plafon înclinat şi ornamente cromate la nivelul portierelor. Jantele din aliaj care echipează conceptul celor de la Bertone prezintă un design cu multe spiţe, iar mânerele portierelor din spate sunt ascunse"

    Ati uitat sa spuneti ca masina este de culoare inchisa si sigla Bertone apare pe aripa fata si pe montantu C. Conteaza atat de mult daca designul jantelor este unul cu multe spite? Sau cu putine? Daca ar avea si rol functional, atunci sa stim si noi. Plafon inclinat au multe masini; depinde de ce a fost desenat asa (domnule redactor, puteati sa exemplificati) iar elementele cromate de la nivelul portierelor nu cred ca sunt atat de fantastice astfel incat sa particularizeze atat de mult acest concept.

    Daca atata cultura auto este in redactia Automarket, nu-i de mirare ca cei care urmaresc acest site nu au de la cine invata (si nici CE invata).
    3 0
  • @ un oarecare
    Va fi varianta "shooting brake" a modelului Aston Martin Rapide realizat intr-un singur exemplar la comanda unui client care dupa cum se vede are o slabiciune pentru modelele rarisime : http://www.quattroruote.it/notizie/concept/aston-martin-rapide-bertone-shooting-brake-in-esemplare-unico
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru