BMW aduce patru premiere la Salonul de la Frankfurt

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.05.2011
BMW se va prezenta la Salonul de la Frankfurt cu patru premiere mondiale. Vom face cunoştinţă cu viitorul M5, cu un derivat M3 GTS sedan, cu noul Seria 1 şi cu electricul i3.

Deşi mai sunt trei luni până la Salonul Auto de la Frankfurt, BMW pregăteşte deja surprizele pentru ediţia de anul acesta. Potrivit unor informaţii apărute în presa germană, constructorul bavarez intenţionează să expună la standul său patru premiere, dintre care două semnate chiar de divizia sa de performanţă M.

Primul debutant nu mai este un mister pentru nimeni, fiind anticipat deja de un concept aproape de producţie luna trecută. Este vorba despre noua generaţie M5, pregătită să preia asaltul asupra principalului rival, Mercedes E63 AMG.

Alături de exponentul bavarez al clasei E, divizia Motorsport va aşeza şi o variantă GTS a sedanului M3. Asemeni coupe-ului M3 GTS, modelul cu patru uşi va beneficia de serviciile motorului V8 pe benzină de 4.4 litri, capabil să livreze un total de 450 cai putere.  Singurele modificări ar urma să apară la nivelul suspensiilor şi al sistemului de frânare.

Nu va lipsi nici noua generaţie a modelului Seria 1, caracterizată de o revizuire totală a stilului general, de dimensiuni ceva mai mari şi de un interior cu mult superior actualului model.

Nu în ultimul rând, publicul prezent la Frankfurt va face cunoştinţă cu primul model electric al sub-brandului "i", şi anume mult aşteptatul i3. Modelul cu zero emisii va fi pus în mişcare de un motor electric de 150 cai putere, care îi va permite să atingă o viteză maximă de 160 km/h.

Chiar şi aşa, capacitatea bateriei va oferi o autonomie de aproximativ 260 de kilometri. 

via | autoblog

Comentarii (1)

  • mmm ///M% :)
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru