BMW vrea între 6 şi 9 modele compacte noi

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.04.2011
BMW are planuri mari pentru viitoarea sa gamă de modele. Oficialii constructorului bavarez susţin că îşi doresc până la 9 modele dezvoltate pe platforma UKL.

Chiar dacă nu au pregătit surprize mari pentru Salonul Auto de la New York, cei de la BMW menţin treaz interesul publicului cu o serie de declaraţii despre viitorul brandului. Gheaţa a fost spartă de însuşi Ian Robertson, membru al consiliului de administraţie BMW şi responsabilul departamentului de vânzări şi marketing.

Robertson a declarat că îşi doreşte o creştere a mărcii pe segmentul maşinilor premium mici şi compacte. Pe viitor, nemţii intenţionează să îşi extindă gama de modele produse pe platformă compactă şi mică, cu noi apariţii semnate Mini şi BMW. Acelaşi oficial a susţinut că membrii consiliului de administraţie văd deja între 6 şi 9 modele bazate pe arhitectura UKL a grupului, deci o prezenţă puternică pe ambele segmente.

Platforma UKL va sosi destul de repede, ea urmând să se regăsească sub caroseria viitoarei generaţii a modelului Mini, a treia la număr, programată să debuteze la mijlocul anului 2013. În ceea ce priveşte politica BMW, modelele dezvoltate pe platforma UKL se vor poziţiona sub actualul Seria 1.

Primul candidat pentru noua arhitectură a grupului bavarez este roadsterul Z2, un frate mai mic al actualului Z4. 

via | bmwblog

Comentarii (1)

  • PENTRU FANII BMW
    TARE 1M. http://www.bmwblog.ro/2011/04/21/video-bmw-1m-vs-audi-tt-rs-vs-infiniti-ipl-g37/
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru