BMW X6 va putea fi comandat cu banchetă spate în trei locuri

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.02.2011
Versiunea 2011 a modelului X6 va oferi clienţilor o gamă largă de opţionale, care include, printre altele şi o banchetă spate cu trei locuri.

BMW anunţă o serie de modificări importante pentru versiunile 2011 ale modelelor X6 şi X5. SUV-ul şi SAC-ul vor dispune de ceva mai multe opţionale, printre care jante de 20 de inch cu design nou şi opţiuni noi pentru sistemul Connected Drive, incluzând aici servicii web precum Facebook, Twitter, staţii radio online, comunicare între vehicule şi conexiune pentru iPod şi iTouch).

Mai mult decât atât, X6 poate fi comandat şi cu o banchetă spate completă, care poate găzdui trei pasageri şi nu doar doi, ca până în prezent. Preţul acestui opţional este de 340 de euro. Opţiunea poate fi comandată chiar şi pe versiunea de performanţă X6 M, însă nu şi pe ecologistul X6 ActiveHybrid.

Tot în cadrul listei de opţionale, clienţii vor putea opta pentru padele poziţionate în spatele volanului, disponibile pe modelele echipate cu transmisie automată în opt rapoarte. Pentru versiunea M, BMW pune la dispoziţie şi un nou set de jante de 20 de inch, încălţate cu pneuri de 275/40 pe faţă şi 315/35 pe spate.

Tot în primăvara, BMW va oferi sistemul Confort Access, care permite şoferului aprinderea luminilor interioare şi exterioare, precum şi pornirea motorului, de la distanţă.

Odată cu acest sistem, constructorul bavarez va oferi şi un pachet BMW Performance, care costă 4000 de euro şi include jante exclusiviste de 21 de inch, un kit aerodinamic, viniluri, un eleron posterior, un deflector şi multe alte accesorii de personalizare.

Pachetul BMW Performance va fi disponibil în doar 500 de unităţi.

via | autoblog

Comentarii (10)

  • edrany
    lol..astia de la BMW ar face bani si din piatra seaca. N-a mai vazut lumea bancheta spate cu 3 locuri..banuiesc ca e ceva extrem de inovativ..mai ales la 300 de euro. In curand cred ca si volanul sau frana vor fi bagate la optiuni. Parca si vad: volan 200 de euro:))
    13 13
  • genti de 21'..........
    suna bine.....si ar da si mai bine ca masina este foarte masiva......
    5 2
  • X6 the mutant
    salut
    intradevar BMW e inca scump pt piata noastra de criza. dar nu este o masina in care sa coste totul cum zice edrany parerea mea despre X6: e ca un mutant al familei SUV de la BMW, e urata pe afara dar inauntru arata eleganta si stilul clasic BMW de lux. 3 locuri in spate nu e rau dar avand in vedere ca e un SUV compact....

    @edrany
    Sa stii ca si volanul poata fi optional la unele modele BMW mai ales la SUV-uri mari, la care volanul nu mai are insertii de lemn sau nu e doar din palstic ci din piele ca, porcul care transpira la volan sa ii alunece mainile pe el in timp ce asculta manele :P
    14 4
  • strugurii
    @levi - unde gaseti tu stuguri in mijlocul iernii ?
    4 2
  • @ all
    bmw a fost dijn totdeauna un constructor putin mai 'spartan' decat ceilalti concurenti........
    baetii de la bmw......considra ca mai putin inseamna mai mult.......si au dreptate in unele privinte.....
    2 3
  • Monsieur
    @tenzu_bmw
    Parca jante ar suna si mai bine...
    0 1
  • Monsieur
    @tenzu_bmw
    Parca jante ar suna si mai bine...
    0 2
  • @levi_craiven
    levi_craiven, gluma cu porcul care transpira a fost foarte buna :))
    3 2
  • edrany
    @levi: Buna ilustratia:)) Vroiam doar sa subliniez ca personal imi displace politica sutelor de optionale pe care o au in general cam toti producatorii mari de autoturisme. Iar ca sa configurezi o masina premium cu niste dotari...premium sa zicem..ajungi sa mai platesti inca o data pretul autoturismului. Si nu mai zic ca unele dotari au preturi aberante. Ar fi mai simplu daca doar culoarea (int./ext.) gentile si eventual un carlig de remorcare sa fie optionale, iar in rest dotarile si tehnologia sa fie la nivelul maxim posibil..chiar daca ar costa mai mult decat o varianta de baza sa zicem. Daca ar fi dupa producatori, ar livra doar caroseria, geamurile, rotile si motorul, restul incepand de la scaune, stergatoare etc. le-ar baga la optionale.
    2 2
  • oricum
    NU ESTE LOC PENTRU 2 persoane in spate!

    DAR PENTRU 3?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru