Cea mai mare expoziţie de maşini care au jucat în James Bond vine în 2012

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 13.08.2011
Muzeul Naţional de Automobilistică Beaulieu va prezenta începând cu ianuarie 2012 cea mai mare expoziţie de maşini care au jucat în James Bond.

Celebrul agent britanc James Bond are o mulţime de fani în întreaga lume, iar Muzeul Naţional de Automobilistică Beaulieu pregăteşte o mare supriză pentru aceştia. De anul viitor, EON Productions alături de Empire va prezenta în cadrul muzeului britanic cea mai mare expoziţie de maşini care l-au însoţit pe 007 în toate misiunile sale .

Expoziţia va fi deschisă începând cu ianuarie 2012 şi se va incheia în luna decembrie. În cadrul acesteia, fanii lui James Bond vor putea admira modelul Aston Martin DBS din Quantum of Solace, Jaguar XKF din Die another day, Aston Martin DB5 model care a jucat în Goldeneye şi nu în ultimul rând, un Rolls-Royce Phantom din 1937 care l-a însoţit pe 007 în filmul Goldenfinger.

În total, organizatorii vor expune 50 de vehicule care s-au făcut remarcate în seria James Bond. "Succesul de care s-a bucurat prima expoziţie James Bond din 2001, suntem încântaţi să lucrăm încă o dată alături de EON", a declarat Stephen Munn, director comercial Beaulieu.

Mai mult decât atât, anul viitor Muzeul Naţional de Automobilistică Beaulieu împlineşte 40 de ani de la inaugurare.

Via | Zercustoms

Comentarii (7)

  • Bibicul
    hehe Alfa Romeo 159 arata mai bine decat Astonul Martin din poza!
    27 5
  • ai dreptate bibicul! pacat ca bond nu a condus Alfa in filmul asta :)
    24 1
  • @
    @Dan: Daca conducea Bond ALFA, si o punea in aceleasi conditii ca si ASTON-ul, se strica de mult, si era caput filmul :))
    4 17
  • @ScorpyonVAG du-te si te culca ca esti varza baietele!!! dispari la vw tdi plin de besini la mana a 13-pea si baga ulei ca au trecut vreo 2 zile de la ultima completare.
    14 1
  • @
    @dan: Se spune ca uneori adevarul doare.
    4 9
  • @ScorpyonVAG n-ai scapare! traieste linistit in lumea ta!
    6 0
  • poate sunt eu mai ciudat
    dar o Alfa...e altceva, e mai mult decat o masina, de fiecare data cand vad o 159 pe strada, stau putin timp si ma uit de parca strada e un muzeu si masina e o opera de arta
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru