Chevrolet Volt ar putea fi lansat cu o luna inainte de termenul anuntat initial

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 22.04.2010
Debutul pe piata americana al lui Chevrolet Volt ar putea avea loc cu o luna mai devreme decat termenul anuntat initial. Astfel, modelul ar putea fi disponibil in America inca din octombrie 2011.

Oficialii General Motors au dezvaluit faptul ca Volt ar putea debuta pe piata in luna octombrie a lui 2011. In prima faza, acestia anuntasera ca modelul va debuta pe piata in luna noiembrie a lui 2011, dar lansarea pe piata ar putea avea loc in cadrul unui eveniment de la fabrica GM din Fairfax. Ed Whitacre, seful consiliului de administratie de la General Motors, motiveaza schimbarea datei de lansare prin "progresul rapid al celor de la GM si ritmul nou in care lucreaza compania pe care o conduce".

Pentru moment, oficialii GM nu au confirmat sau infirmat potentiala lansare a lui Chevrolet Volt pentru octombrie 2011, dar au declarat ca planurile companiei nu s-au schimbat in niciun fel si ca Volt va debuta in cel de-al patrulea sfert al anului. Totodata, acestia au mentionat ca modelul va debuta in California, Michigan si Washington D.C., semn ca lansarea din Fairfax este doar o prezentare de model in fata presei, cuplata de anuntarea pretului de lansare al lui Volt.

Chevrolet Volt este un vehicul electric echipat cu un motor cu ardere interna pentru extinderea autonomiei. Spre deosebire de un hibrid, trenul de propulsie al acestui model nu are nicio legatura cu motorul cu combustie interna, acesta din urma fiind utilizat doar pentru incarcarea bateriilor cu care este alimentat motorul electric al acestui model.

Sistemul inovator de propulsie promite 60 de kilometri parcursi cu zero emisii in conditiile in care acumulatorii sunt incarcati la maximum.

Via | Leftlane

Comentarii (5)

  • Va fi interesant de urmarit cum va evolua la capitolul vanzari dupa primele 3-5 luni ( in care se vor livra masinile deja comandate de "ecologisti" )

    Parerea mea este ca va fi destul de bine primit, si oamenii vor cadea bine de tot in "capcana" de marketing :)
    2 3
  • miroase a stricat bah!
    0 8
  • Mama Matura
    Stii ce este comic, Unckle, asa un pic offtopic? Ca este irelevant daca va prinde sau nu la vanzari. Este un pic prea tarziu, problema nu este nici macar cine polueaza si nici daca se poate oprii poluarea. Problema este... de unde facem rost de spatiu locuibil si arabil si de apa dulce.
    1 1
  • Mamico' ( :P ) .. toate alea ce zici tu acolo exista, doar ca noi , in maretia noastra capitalista, nici macar nu incercam sa le vedem ;) .
    Americanii astia sunt o mare problema pentru omenire - ca tot suntem la off-topic ..dar ma apropii un pic..
    In minunatele "state" oamenii sufera de vre-o 70-80 de ani de un sistem social care are ca unic scop indobitocirea populatiei. Celebra "paine si circ" se aplica exemplar pe acel popor... si din pacate se incearca asta si pe la noi . . . . of, off ... off-topic :)

    cand o sa avem fabrici de hidrogen, care folosesc energie solara/eoliana pentru a produce combustibilul ,si cand o sa avem masini cu pile de hidrogen o sa putem spune TARE :
    Suntem ECO !

    pana atunci.. doar bullsh!t de marketing :)
    0 1
  • Se pare ca GM si-a platit datoriile fata de guvernul american cu alte miliarde de $ luate de la executivul american
    http://www.leftlanenews.com/top-republican-questions-gm-administration-over-tarp-funds-used-to-pay-back-loans.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru