Dacia lanseaza o versiune a lui Logan de doar 5900 de euro

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.02.2009
Cea mai ieftina versiune a lui Logan costa, de astazi, 5900 de euro (TVA inclus) si este disponibila impreuna cu motorul MPI de 75 de cai.

Esential

5900 de euro cu TVA inclus costa versiunea de baza a lui Logan.

Dacia anunta astazi lansarea unei versiuni noi pentru varianta berlina a lui Logan. Este vorba de cea mai accesibila versiune pentru modelul romanesc, care costa 5900 de euro cu TVA inclus.

Noua varianta de echipare este denumita simplu "Logan" si face parte din lista de optiuni ale versiunii 1.4 MPI de 75 CP. In acest pret, viitorii clienti vor avea la dispozitie ABS, AFU (Asistenta la Franarea de Urgenta), aibag sofer, jante din otel de 15 inch si tetiere pentru locurile din fata.

Cumulata cu oferta "Rabla", in urma caruia fiecare poesor al unei masini vechi primeste 3800 de lei la casare, noua versiune ajunge la 4995 de euro, Logan-ul reusind astfel, la 4 ani de la lansarea pe piata, sa devina masina de 5000 de euro promisa de Dacia si Renault la debutul modelului. Garantia pentru modelele Dacia achizitionate prin programul "Rabla" este de 4 ani sau 120.000 de kilometri.

via | Dacia

Comentarii (41)

  • fujitsuAlin
    prea ieftin
    ma intreb ce au mai scos de pe ea k sa ajunga la pretul asta?


    oare are parbriz, bancheta sau roata de rezerva ??
    0 0
  • Gresit!
    Interesant calculul facut: 5900 euro - 3800 ron(aprox. 884 euro la un curs de 4,3 ron/euro) = 4495 euro????
    0 0
  • HAHAHAHA
    baieti sigur este de unica folosinta, la fel ca prezervativul sau hartia igienica...
    0 1
  • george becalii
    Super tare...super oferta!!!
    ar fi super tare ca mi-as lua toba de zgomot sa para mai puternica, spoilare cum au aia de la BGS sa semene cu idolul meu megane,geamuri fumurii si stiker pe luneta cu "Prinde-ma!Daca Poti!" mp3 player cu bluetooth ca sa vada dusmanii cum vorbesc fara mainii jante dalea de taran de pe camp cu ceapa in gat si toate aceste super optiunii sunt gratuite daca se lanseaza aceasta varianta....pai frate asta e "Mai tare ca maneaua!!!"
    0 0
  • BRAVO
    In sfarsit a aparut masina bricheta,s-a golit rezervorul o arunci.
    0 1
  • marius
    Logan
    In conditziile astea de criza un Logan la pretu asta e o mana cereasca ...imi place garantia(oare cat trebuie sa platesti in plus pt ea ?:D )
    0 0
  • anti logan orice ar fi!
    pai nu?!
    cuuum?! logan ajunge cu pretul pana la 11-12000 eur?1 nu dom'le! e dacie! sa ni se dea masina aia promisa, de 5000 de eur! ce e sifonierul asta pe roti la banii astia...mi-as putea lua un second hand din 1970 toamna si as iesi muuuult mai bine!


    aaa....cum? ati scos una la putin sub 5000 eur plus tva?!!! aaa...pai asta sigur e masina de unica folosinta...i s-a terminat rezervorul, gata, o arunci! si sigur nu are nici roata de rezerva, nici scaune, nici...whatever!

    ce, voiati sa ma multumiti vreodata?! cmon! get real!
    0 2
  • bravo dacia!
    sunt posesorul unui passat cc, si mai in familie si un ML, modelul cu face-lift, si pot spune fara niciun fel de modestie, ca dacia logan este o masina buna si foarte rezistenta pt tarisoara noastra!!! modelul de 5000 euro, nu va avea decat strictul necesar, si nimic mai mult ( fara, geamuri el, fara inchidere centralizata, fara computer de bord, etc ), de aici si pretul f mic! numai frustrati posteaza aico ... care din lipsa de ocupatie isi dau cu parerea . baieti! mergeti fuguta la ghereta de la ratb si la metrou ca va expira abonemele!!! coate goale ce sunteti!!! macar de ati avea un logan de 5900 euro...
    1 0
  • bibiciu
    halal matematica
    5900 - 900 ( cu indulgenta 3800 ron - rabla) = 5000 . De unde Mestere 4495, i-ai scos abs,afu si aibagu' ???
    0 0
  • skoda, dacia si vw
    au cele mai noi motoare...superbele-mpi-uri de pe vremea lu bunicu.Macar strainii iti ofera si motoare mai ok...sau chiar moderne(vezi tsi) nu ca dacia...,bleah...abs-ul o optiune(pana acum)...dar ce e frate caruta???
    0 2
  • LauCalin
    Loagnu'-golanu' :p
    Oameni buni, inainte faceati galagie ca e foarte scumpa pentru ce ofera. Acum faceti galagie ca daca au ieftin modelul asta e de unica folosinta. Eu zic sa stati in banca voastra cuminti, sa va cumparati masini nemtesti forjate prin Germania, cu sute de mii de kilometrii dati inapoi si sa lasati "prostii" sa-si cumpere "caruta" de mii de euro numita Dacia Logan.
    Singurele critici la adresa unei masini prefer sa le ascult de la proprietari, nu de la frustrati care isi scriu si ei parerea pe forum ca asa cred ei despre o masina. Culmea e ca sunt putini posesorii de Logan care se plang de masinile lor. Chestia asta ar trebui sa va dea de gandit cand mai faceti afirmatii in nestire de cauza.
    1 0
  • logan
    E proasta d-nule , aia e masina , e mai bun un golf din 1994....ai draq tzaranii astia cu logan....l-au luat sa care varza....am pana acum pe logan-uri 200000km si ....revizii , cauciucuri si atat....da' e naspa rau.....acum serios pt banii ei e ft ok masina , dar nu ,trebuie sa ne bagam in seama cu comentarii de kkt ca e dric , ca e numaistiu cum, numai masina nu e ...lasa se mergem noi cu dricurile noastre si luativa voi scule din '94
    0 1
  • Loganu|'-gogomanu'
    Te pacalesc cu pretul mic de vanzare in schimb te rup cand e vorba de piese.Nu se plang posesorii pt ca majoritate nu au prea multi km cu ele.Sa vezi hohote de plans cand or sa inceapa sa ''cada'',oare de ce sunt atatea loganu-ri de vanzare sh?Cred ca intai ar trebui vazut cat costa piesele pt ca msinile se mai si strica.
    0 1
  • Circotasul auto
    Bravo DACIA
    Bravo LauCalin , un comentariu pertinent. Din nefericire pretul unei masini este dat si de perceptia pietii si respectiv a clientilor. Sunt multe masini bune , dar NU DIN JERMANIA si sunt date la o parte.
    Stiu multi fraieri care au masini JERMANE si se duc de trei ori pe luna la SERVICE cu diferite probleme si nu ar recunoaste in ruptul capului asta. Pe aceasta criza DACIA s-a adaptat si bravo lor ca au tinut pretul si daca s-a vindut la pretul mare ! Asta este comertul si economia de piata !
    0 0
  • djloppy
    si bune si rele..
    Da intradevar ce-a mai ieftina masina noua, la pretu asta parca te-ai arunca fara sa mai stai pe ganduri,dar cand vine vorba de piese , reparatii...iti rupe portofelu.
    Daca ar fi s-o vinzi ca piese..ai scoate mai mult decat pretul de achizitie.;))
    0 0
  • sunteti dusi
    BELITI BAH OCHII OMU' A SCRIS 4 995 NU 4 495 CE O TOT ABURITI AICI?
    0 0
  • ALX CT
    @grea e viata
    Ba este prea scumpa,ba este prea ieftina?!?!,multa prostie si mult tupeu exista in tara asta.E masina buna si isi face treaba si probabil reducerea de pret e facuta temporar sa stimuleze si vanzarile din tara.Suntem liberi sa alegem ce marca vrem(si ce n'e permite buzunarul) asa ca nu mai aruncati cu noroi in marcile care nu va plac, si nu mai dati voi sfaturi" nu domne ca stiu eu de la nea Vasile ca e masina proasta si mai bine un SH" .Bravo tie,acum lasa-ne si pe noi(pro-Logan) sa ne bucuram de stirile Dacia.
    O zi buna.
    0 0
  • E chiar asa de greu sa postati commenturi fara sa jigniti posesorii de loganuri?Noi v-a respectam deciziile si sh-urile luate din germania,care e problema voastra daca noi nu vrem prezervative folosite din alte tari?
    0 0
  • ALX CT
    Mentionez ca am Hyundai Accent dar am condus si Logan (cel fara facelift) cei drept putin (50km), dar am fost placut surprins de masina.
    Raport pret-calitate bun.

    @mc-12 "care e problema voastra daca noi nu vrem prezervative folosite din alte tari?" :)) :)) cel mai tare comment de pe ziua de azi :D
    0 0
  • iulian
    cine stie ...cunoaste
    copii...nemtii cam inchid fabrici..(ce-i drept..americanii..vezi opel)...dacia vinde nemtilor...curand papitzoii cu ww si bmw si mertz....vor aduce loganuri...atunci sa va aud...ha...
    0 0
  • Anonim
    Sa nu vorbeasca aia care nu au logan!
    Bravo lor, ma bucur ca au reusit sa o aduca la pretul acesta.
    Si sa mai taca fraieri care nici macar o dacie nu au, doar viseaza la ea:)
    0 0
  • wormostar
    ieftineala
    oricum e ieftina,si mare ofeta nui,pt ca fata de modelul de 6400, nu are multe, au mai dat si ei jos catecava de vreo 500 de euro

    oricum bafta dacia ;)
    0 0
  • loganu asta
    @ iulian nu cred ca nemtii care au condus atatia ani VW si BMW le vor vinde si isi vor lua Logan . . . poate doar cei ce nu`si permit. Oricum, prietene, nu suporta comparatie Vw cu Logan. Conduc masina de firma Logan 1.4 MPI din 2007 si am masina personala Seat Ibiza 1.9 TDi din 2006, crezi ca poti sa le compari pe acestea doua . . . masinile germane castiga detasat la consum ( Vw, Seat Skoda), desing si in primul rand fiabilidate si durata de viata. Piese . . .placutele de frana m`au costat aprox. la fel ( 150 ron) doar ca la Logan le schimb la 5000 si la Seat la 10.000. In alta ordine de idei . . raport calitate pret e satisfacator ( nu gasesti masina noua la banii astia) dar la dotari si un Golf 3 il intrece.
    @ cosmo daca esti asa de multumit de Logan dece nu vinzi passat cc si ML`ul si ia`ti un Logan . . . iti mai raman bani de o garsoniera dar condusul nu v-a mai fi la fel.

    @ Dacia Logan incurajez si admir initiativa de a scoate o masina ieftina pentru cei ce o doresc, dar... ieftin nu este destul.
    0 0
  • daniel
    @dan
    Frate unde schimbi tu placute de frana la logan la 5000? eu sunt posesoru a 2 logane, si pot sa spun ca am schimbat placutele de frana la 30.000 de mii la 1,6 si la 45.000 la un 1,5 dci. deci hai sa nu scriem pe forum doar de dragu de a jicni dacia. in rest, felicitari dacia pt efortul depus! restul, luati-va golfuri si passaturi cu 200 de mii la bord si mutati-va in service uri!
    0 0
  • Aer conditionat
    Am un Logan KissFM, 1,5 dci 85 CP, de la firma, sunt foarte multumit de el. Daca aceasta versiune de 5900 euro ar avea macar ca optional aer conditionat, m-ar tenta sa-mi iau unul pentru familie. Pacat ca aer conditionat nu au decat de la Laureat in sus.
    0 0
  • dacia logan
    romania
    Ba da voi astia toti care sunteti impotriva logan si impotriva a tot ceea ce se face in romania nu vreti voi sa plecati dracu in germania , italia sau in alte tari dezvoltate si sa le spalati wc-urile la nemti si sa le stergeti la cur animalele si cu banii pe care ii castigati sa va luati un golf 3 de toata frumusetea .eeeeeeee! cine ar mai fi atunci ca voi astia care mancati cacat toata ziua si va plimbati cu tramvaiu
    0 0
  • din comentariile voastre se pare ca loganul este o masina despre care nici macar nu se poate discuta...lasati-o in durerea ei...cine are pretentii de la o masina si isi permite...sa isi cumpere altceva..prentru multi romani, care au nevoie ca masina sa ii duca undeva loganul este o masina buna..teapa iau aia care dau 10.000 pe unu. am avut logan, am schimbat-0 cu una mai ieftina si mai veche si sunt mai multumit, nu cred ca as mai da banii pe un logan.
    0 0
  • Autogreen
    Saracia
    Saracia si lipsa de educatie lasa urme adanci in comportamentul romanasilor nostri, Dacia merge inainte si e foarte bine pentru bugetul Romaniei ce aduna 8% din venituri numai din taxele platite de Dacia.
    0 0
  • Razica
    pana la urma c lipseste
    c or fi scos d p ea de a scazut pretul? nu ti o vopsesc? sau dupa modeulul DSN Europa vine fara turometru, parasolare si buzunare la usi?
    0 0
  • ma gandeam sa-mi iau si unu ,dar in pretul asta sa intre si AC si geamuri el.fata
    0 0
  • garantia este este o dotare???
    0 0
  • romani
    bah oameni buni e masina nu avion, iaht sau mai stiu eu ce
    voi chiar nu stii sa faceti diferenta intre o masina low cost si una de ......................
    pai ati uitat cand va adus tati de la spital cu 1300
    da poate ca uni nici deaia nu ati vazut
    ne ajunsarem nene
    visam audi bmw sau mercedes
    bah romanu tot roman
    ..............................
    1 0
  • pretul corect
    http://www.wall-street.ro/comentarii/Dacia-lanseaza-Loganul-de-criza-de-5-000-de-euro/28769/Minciuna.html
    0 0
  • e bine, dar cam tarziu
    Se pare ca in sfarsit avem masina de 5000 euro promisa (multi uita sau nu stiu cat a costat o Solenza), chiar daca e cu rabla. Din pacate cam tarziu zic eu, si daca ar fi 4000 de euro acum e cam nasol sa vanda, devalorizarea e destul de puternica, somajul e in crestere astfel ca pt cei mai multi nu e deloc o prioritate o masina.
    0 0
  • Ungaro_
    !!!
    Nu e mult timp pana va lansa si o versuine de 500 de euro ,va spun eu !!!
    0 1
  • Ungaro_
    5000
    0 0
  • ALX CT
    @Ungaro
    Daca mai creste euro o sa ajunga si la 5000 Loganu'.
    0 0
  • nu conteaza
    Vreau si eu argumente concrete pentru faptul ca masina "Logan" nu este buna!Se poate va rog?
    0 0
  • lex309
    !
    Decat sa se umple tara cu toate gunoaiele nemtesti ce polueaza si ne umple de noxe, mai degraba masina low cost nationala, noua dar mult mai putin poluanta.

    Nu sunt posesor de logan (am o italianca) dar admir initiativa dacia pentru vremuri de criza. Legat de comentariile de aici, jumatate sunt frustrati ca si-au luat sh-uri ordinare, un sfert arunca cu noroi de amorul artei si restul au un cuvant de spus.

    Ca preferinta personala nu as achizitiona o dacie, dar privind realist si echidistant pot spune ca e o masina corecta la raportul calitate pret, buna pentru drumurile din Romania. Restul comentariilor sunt de prisos.
    1 0
  • logan
    logan este o masina rezonabila cu un raport pret calitate bun,in ceea ce priveste importurile second hand garantez ca putine pot trece o verificare tehnica serioasa.
    1 0
  • APASUL
    LOGANUL
    Loganul este o masina buna!La saracia noastra prinde bine!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru