Dacia Sandero diesel este disponibil in Romania de la 8950 euro

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.03.2009
Dacia Sandero diesel poate fi comandat in toata reteaua Dacia din tara. Acest model are un pret de pornire de 8950 euro cu TVA inclus.

Dacia a lansat modelul Sandero in versiunea diesel si in Romania. Sandero diesel 1.5 dCi este disponibil in doua versiuni de motorizare, care dezvolta 70, respectiv 85 CP. Versiunea de baza a lui Sandero diesel are un pret de pornire de 8950 euro cu TVA inclus si dispune de ABS cu AFU, airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei si pre-echipare radio. Aceasta versiune este oferita exclusiv cu motorul 1.5 dCi de 70 CP.

Versiunea Preference a lui Sandero poate fi achizitionata la un pret de 9650 euro pentru motorul 1.5 dCi de 70 CP sau de 10.100 euro pentru motorul 1.5 dCi de 85 CP. Fata de versiunea Ambiance, acest nivel de echipare beneficiaza de airbag frontal pasager, directie asistata, inchidere centralizata, geamuri electrice fata si radio CD cu panou detasabil. Optional, clientii Dacia pot comanda si vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate si jante din aluminiu.

Versiunea Laureat este comercializata la preturi situate intre 10.550 euro si 11.000 euro pentru cele doua tipuri de motorizari.

Pentru aceasta versiune Dacia ofera si aer conditionat, bandouri laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu cinci functii, si un radio CD mai puternic. Pe langa optionalele disponibile pentru Preferance, clientii care aleg acest model pot opta si pentru jante din aluminiu.

Versiunea de top a gamei Dacia Sandero diesel poate fi achizitionata la un pret de 11.050 euro pentru motorul 1.5 dCi 70 si 11.500 euro pentru propulsorul 1.5 dCi de 85 CP. Aceasta versiune se numeste Prestige si ofera in plus fata de celelalte versiuni jante din aluminiu, volan imbracat in piele, tapiterie si interior bej, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Clientii care achizitioneaza aceasta versiune de echipare pot opta si pentru vopsea metalizata si airbag-uri laterale fata. Clientii Dacia care achizitioneaza un Sandero cu motorizare diesel prin programul Rabla pot beneficia de avantaje de pana la 3.800 RON, pe langa prima de casare oferita de stat.

Via | Dacia

Taguri: Dacia, Sandero, dci, diesel

Comentarii (46)

  • Super pret merita clar mai ales versiunea aia de 11500 euro mi se pare chiar ieftina si masia e beton acum plec sa imi iau 50 de bucati.....
    0 0
  • drepteanu'
    da' halatu'?
    stai fratzica, merg si eu cu tine!
    nu ma pot abtine, amintirile ma chinuiesc, si sa moara dusmanii mei daca nu imi iau 50+1 sa fiu mai jmecher!

    Hai Loganu'!!!!!
    0 0
  • SANDERO
    Troshcoleta pe fotoghin, cazan :) La capitolul design, parca e facuta in Rusia la fabrica de tancuri
    0 0
  • Carcatosi
    Sunteti mult prea carcotasi, tipic romanesc. Dezaprobati tot ceea ce e autohton. Daca toti ar face ca voi (romani de bine) ce am mai conduce?

    Sunt foarte curios sa stiu ce masini conduceti voi? Eu am un renault batran dar simpatic - Super 5, asta ca sa evit postul ulterior!
    0 0
  • Iulian
    pret
    mult prea scumpa
    0 0
  • anomin
    sandero
    Nu am nimic impotriva marcii DACIA. Sandero este o masina acceptabila ca design. Ceea ce nu inteleg este mentalitatea celor (francezilor) de la DACIA.
    In momentul de fata o Skoda Octavia 2, cu motor de 1,9 TDI, 105 CP, echipare Elegance este 14.933 EURO (pret oferta promotionala) (iar echipare Trend este 14.232 EURO). Nu vorbesc depre modelul mai vechi Trend cu motor 101 CP care este doar 12.020 EURO.
    Nu cred ca se poate face o comparatie nici ca fiabilitate, clasa sau siguranta cu Sandero .... si asta doar pentru o diferenta de maxim 3.500 EURO.
    Dragi "francezi" daca chiar vreti sa fiti competitivi pe piata si sa nu mai aveti nevoie de subventii de la stat incercati sa oferiti preturi competitive.
    0 0
  • nici DA nici BA
    Era si timpul sa apara si motorizari diesel pe Sandero. Prin programul de casare poti sa iti iei un sandero cam la 8000 euro, si pt oras ii numa buna (mica, consum redus).
    Oricum tot Dacie ramane, si sa am 8000 de euro...... nu mi-as lua sandero;)
    0 1
  • senzational
    e foarte scumpa si arata cam nasol, prefer un opel astra ..
    0 1
  • Octavian D
    kkt
    Bai voi glumiti? E Criza si astia vand san-DE-RO cu 10k? 10k? 10k? nu-mi revin in p*** mea, tipic rromanesc.
    Da alte masini noi care sa-ti ofere un singur airbag nu gasim? sau iti dai seama ce onoare pt aia cu 10 k, le da motorul de 85 CP, pai a vazut rromanu' in viata vietii lui motoare miamare de 65?iti dai seama ce bengos o sa fie ciumegul cand o sa "slow ride" propulsat de calutii nervosi, toti 85, pe "manhatan" (magheru) sau in forja deplina la 140 - blana la 4000 rpm? - poate gresesc dar na - nu-i trimite nimeni acasa pe francezii astia si sa -l ia si pe citroniceanu cu ei?
    0 1
  • ireal
    EXAGERAT ! Loganu si Sandelu-i masina de 8000 eu ... nu merita 11 000 cat ii hau ! Ce avati bai cu preturi d-astea ? Jaf la drumu mare ! Te bagi in rate si platesti 16000 batrane, tre sa fi cretin !
    BAI DE REDUCERI MACAR ATI AUZIT, VOI DE LA DACIA ??!! Si nu rahatu de 3800 ron pt o ceapa !
    0 1
  • alt anonim
    @anonim
    Diferenta de maxim 3.500 EURO e una semnificativa. Gandeste-te ca de 3.500 EURO poti sa-ti cumperi o masina second decenta (gen Ford KA din 2001 cu EURO4 - cu toate dotarile posibile pt acest model).
    Totusi sunt de acord ca pretul la Sandero e cam mare
    0 0
  • Marius_New
    Nota Bene
    Hai sa-i lamuresc eu pe amatorii de masini Dacia care e smenu'.
    Fi-ti atenti la baiatu' :P
    Toti "smecherii cu mucii pan' la p..a"....recomanda chestia asta clasica..."ia-ti logan nene. e nou. ce e nou, e nou". Partial adevarata sintagma asta. Si la urma urmei, daca nu erau frantzujii sa va dea Dacii noi si ieftine, ce dracu faceati mai? Asteptati pana la pensie sa puneti bani la pusculita sa va permiteti o masina noua si buna? Va intreb eu, ce faceati daca nu era marca asta? Va luati acum Tata Nano? Ce p..a calului faceati? Va zic eu....cumparati ca popa un second hand bun...asta mai de voie mai de nevoie.

    Acum urmeaza o dedicatie speciala pt toti impatimitii marcii Dacia. Eu unul nu mai iau asa ceva cat oi trai. O viata are omul, si pe-aia s-o traiasca si s-o plimbe intr-o Dacie?! Nu merci.
    1 0
  • Florin
    prea sumpa
    Mult prea scumpa la ce ofera
    1 0
  • Marius_New
    Nota Bene
    PS: era sa uit esentialul.

    Era o veche zicala, a unui clasic: "Cand eram tanar, credeam ca banii ma vor face fericit. Acum, ca sunt batran, stiu asta" :)))

    Asa si cu Dacia, chestie zisa de mine: "Cand eram tanar, credeam ca o Dacie noua si ieftina ma va face fericit. Acum, ca sunt batran, stiu ca m-am inselat amarnic" :)))

    Puneti mai mana si fie strangeti bani si va luati o masina noua si buna....fie luati un second bine ales de doar 3-4 ani (imediat dupa ce a iesit din garantie) cu ajutorul unui specialist in mecanica. Daca motorul si cutia sunt in perfecta stare de functionare si mai duc inca 250 000 km, atunci acea masina poate fi luata fara probleme.
    1 0
  • =))
    Hai ca e prea de tot la banii astia imi iau o octavia tour diesel si garantez ca e mult mai buna k sandero
    1 0
  • nu spun
    tot ala
    prea scump si prea mic la bani astia, cred ca este mai calumea un logan decat sandero.
    1 0
  • sandel tractoras
    la 11500 dau si inca 4 injectoare de rezerva?? ca la logan cadeau in dracii, banuiesc ca vor cadea si la sandel
    1 0
  • Reprezentant dacia
    Audi a4
    Sandero 11500....pathetik. lucrez la dacia ca reprezentant de vanzari. Am primit niste bani de la o mostenire si am zis sa imi cumpar si eu masina de unde lucrez. Ma consult cu seful de service si imi zici..ai 12.000 de euro?, itzi aduce fratele tau A4 din 200 5 berlina 116cp ...parfum de masina. Asta am si facut . Sunt posesorul unui A4 de o mare frumusetze si prestantza care o sa ma tzina dublu, triplu decat ma tzine orice coaja de la dacia. Oameni buni, masina asta AUTOHTONA , e o mare TZEAPA din toate punctele de vedere. Tabla de 2 lei, motor depasit...de ce sa o iei ca e 9oua? pentru angajatii dacia?....eu personal mi-am vazut interesul meu si asta va recomand sa faceti si Dv. Daca era un produs bun dacia...imi cumparam Vw Polo...sau skoda oktavia ...nu stiu.
    1 0
  • Bogdan
    SKUMP
    Sunt curios cate or sa dea la 11.500e (12000 cu vopsea si airbag lateral) + 620e taxa de prima inmatriculare ,,,se apropie cu pasi mari de 13.000E.

    Golf 5 NOU 12800
    Golf 6 NOU 13600
    Nu ca nu ar fi bune ...dar sunt mult prea scumpe(12 mii) ... Eu am un logan de 3 ani si merge ceas (1.5dci 65cp) 51.000km
    1 0
  • sandero mai ieftin in serbia decat in romania
    http://www.hitauto.rs/dacia/cenovnici/20090209-Cenovnik_Dacia_SANDREO.pdf

    Pe site-ul mai sus veti gasi preturile Sandero diesel in Serbia.
    E interesant ca in strainatate e mai ieftin decat in Romania.
    Probabil in Germania se vinde si mai ieftin.
    1 0
  • tot eu
    pt reprezentantul Dacia
    Mai "reprezentant Dacia" mai termina cu abureala asta> sa lucrezi la Dacia sa fii reprezentant cum te prezinti si sa faci afirmatii de genu asta pe site, trebuie sa fii exagerat de prost.Tu iti castigi panea de acolo si alungi potentialii clienti cu posturi de genu? esti soto un copkil frustrat eventual si manelist.

    Cat despre preturile din Serbia...asa e.Fiecare marca auto isi "regleaza" preturile in functie de cerintele si potentialul economic al tarii respective.De ce oare nemtii isi cumparau VW din Italia?Pana cand au dat vorba astia de la vw reprezentantelor din Italia sa nu mai vand autoturisme nemtilor.Politici si politici.Toti vor sa isi vanda marfa peste tot si sa ia cat mai multe pe ea...daca e loc jupesc...daca nu mai subtire si tot sunt multumiti.Pretul de constructie a unui autoturism nu trebuie sa depaseasca 50% din valoarea de vanzare a acestuia.Politici si iar politici .Cum credeti ca au reusit marile companii auto sa faca asa profituri? de ordinul miliardelor de euro? in fine revenind la Sandero 1.5Prestige ..mult prea scump.
    1 0
  • nejustificat
    atat zic, pretul e nejustificat si nu isi merita banii
    1 0
  • andrei_bv
    alta hotie.....
    la 11500 euroi imi iau lejer skoda octavia si macar stiu ca am alt spatiu interior alta manevrabilitate,intr-un cuvant un AUTOTURISM care isi merita fiecare banutz
    Foarte slabutz dacia sandero.......
    1 0
  • masteru
    scump domle'
    Incepand de astazi se poate achizitiona Opel Astra Clasic 1.4 benzina NOU cu 11.000 euro ddp. - Radacini Motors. Daca mai scazi si rabla din pret deja e chilipir. Mai pe scurt un "Sandelu" e mult prea scump in banii astia lume!
    1 0
  • dacia
    La 8500-9000 eur daca doriti o masina din gama Renault, va recomand Laguna2 din 2005/2006 1.9dci 130 cp Euro4 cu maxim 100000km si aceia rulati in Germania , pretul este fara taxa de inmatriculare ( maxim 600 eur), lasati sau uitati de Sandero care e o masina neterminata si foarte scumpa la dotarile pe care...nu le are. Sau alegeti orice altceva!!
    Sa auzim de bine!!!
    1 0
  • greu la deal cu boii mici
    andrei iti iei lejer cu...13.000Eu, benzina si versiunea cheala. Iar oferta radacinilor este pana la 31 martie. ....Grabiti-va ca ramaneti fara masina, dreaku'....ce mi-e de la ce-a mai ieftina 8000, eh mai pun 4000-5000, doar ma cac bani, si imi iau "lejer" masina, taica! Voi va auziti? Endeed, sandelu' asta e cam scump da cand banii sunt numarati la cent voi vorbiti de parca va puteti permite masina la fiecare 6 luni.
    1 0
  • iarasi eu
    avioane sh VS sandel
    Nea caisa de mai sus "ciocoflender" mai taie din povestea cu sandero lui vartu ...la 78 mii nu a skimbat nici o placuta!! dar frani are? filtre are? ia dat numai ulei, benzina si 2 becuri:D esti tare nea caisa.Daca ai iesi din GTA sau NFS si ai rula cu o masina "reala" 78 mii km ai vedea ca nu functioneaza doar pe benzina si ulei cum zici tu :-p Dar in jocurile mentionate mai sus totul e posibil.
    Cat despre astia numai cu sh in cap...e plina lumea de voi si de cazane germane.Masini sh haine sh telefoane sh si te miri dc suntem groapa de gunoi a europei.Plina lumea de besinosi cu pasat/golf si alte asemnatoare ce stau in 30mp ,nu au bani de gaz, rca,etc dar are masina "din afara"bp.Nu stai in casa cu parinii si 3 frati, ai un job din care sa iti permiti un avion ...toata stima daca nu sunt banii necesari..... in p mea sunt biciclete scutere, talpa.
    1 0
  • scump domne scump
    Stie cineva de ce nu merge nimic in tara asta normal , pentru ca vin uni jmekeri care ne indoctrineaza cu politicile lor de a face bani pe seama prostiei celor multi ( vorba aia : multi da prosti maria ta ).
    Din cauza asta am ajuns groapa de gunoi a europei de la haine second hand pana la masini.
    Din partea mea renault poate sa plece de unde a venit cu conservele lor denumite logan sandel ....
    Daca erau intradevar niste investitori seriosi si nu pusi pe capatuiala faceau ceva bun din marca dacia .
    La inceput au venit si au vandut vechile motoare pe supernova si solenta ( dezastre de masini parerea mea si cine a a vut asa ceva stie ).
    Acum tot motoare din ani 90 au dar e alta marie culmea cu aceasi palarie , un singur airbag dar e 11.000 de euro , cade abs ul pe nu stu cate dar nu e pb , sa moara pe capete daca le cumpara fara sa se gandeasca ca nu numai soferul trebuie sa aiba air bag ( ceilalti din masina copilu si nevasta dumnezeu sa ii ierte )
    Lasa ca romani oricum sunt prosti si e vorba aia ca are motor de reno, e buna ....
    Mai sus se vorbea de skoda , respect total pentru ce au facut , stie cineva de ce la noi nu se face si se vand in continuare pe un sac de bani masini cu tehnologi antice???? , revenind la skoda -octavia este dupa parerea mea cel mai bun raport calitate pret si un superb te face sa visezi ca poate vei avea si tu .
    La ei se poate pentru ca a fost interes , la noi nu pentru ca cei care au investit in romania au vrut doar sa faca bani pe carca noastra , asa ca nu mai fiti patrioti ca o sa muriti din defecte de fabricatie .
    De aia costa 11.000 .....
    1 0
  • Pretul...
    Oricum o dau ei mie mi se pare un pret prea mare...
    1 0
  • zgarcitu
    sandero
    inainte de a fi nationalisti si patrioti ganditi-va ca muriti de foame fratilor!!sandero e o masia mult prea scumpa si pt romani si pt nemti si pt oricine.pe praful asta sunt curios cum vor merge vanzarile[daca astia de la pitesti nu o sa minta]
    1 0
  • logan
    Pentru toti moldovenii astia de mai sus: Sandero asta e mult prea modern pentru voi. Voua va trebuie dacia 1310 si vechituri (aruncate de altii) de bagat bani in ele.
    0 1
  • LauCalin
    D(e)C(e)-I?
    Nu pot sa nu zic ca nu sunt sustinator al Daciei, insa preturile pentru Sandero diesel mi se par cam mari. De la 9000 la 11500 de euro e scump. La banii astia gasesc un second hand diesel foarte bun, asta ca sa nu zic ca daca mai pun cel mult 1000 de euro imi iau Kia C'eed care are garantie mai mare si e din clasa compacta.
    1 0
  • Logan-Sandero
    Pret mare pt. tehnologie veche.Pe o nemteasca 2005-10.000 techini ai ESP, CUTIE TRIPTONIC-cunascatorii stiu, oglinzi incalzite, reglare scaun 4 poz., volan 2 poz., jante aluminiu si nu stau sa scriu tot ce are ca mai am si treaba.O conduc este PASSAT si am schimbat un bec in 2 ani(fara consumabile).
    1 0
  • @VAL
    Mai lasa-ne ma cu Passatul tau, in 2 ani schimbi si motorul si cutia. Cat despre dacia foarte foarte scumpa. Orice altceva de pe piata e mai avantajos. Absolut orice!!!!!
    1 0
  • @val...@GG
    Da ma lasa-ne cu pasatu tau eu am logan de 8 ani si nu am schimbat nici macar consumabile si ma joc cu passaturile de 200 de cai sau orice BMW.In familie mai avem si masini japoneze la care am scos consumabilele si cutiile de viteze le-am pus pe mileu in vitrina si ne uitam toti la ele si vreau sa va spun ca nu am schimbat nimic la ele tot asa ma joc cu masini nemtestii de 500-600 cai cum ar fi audi r8 sau ferrari.Urmeaza sa ne cumparam o moderna dacia sandero acum maine mergem la test toata familia.....
    0 1
  • SANDEL
    Pai la banii astia iti iei FIAT GRANDE PUNTO cu mult mai multe dotari si arata super fata de sandero
    0 1
  • Destul de scump pt ce ofera.
    Sunt destule oferte acum cu motorizari diesel pe la altii, la fel sau poate mai bune.
    1 0
  • @gigi
    Ba mincinosule ai tu logan din 2000, atunci inca se mai fabricau dacia model ''68.Atunci cred ca a aparut Supernova cocalarule.Te joci tu cu masini nemtesi cu 200 de cai si pe tine face un scooter. Du-te tu cu familia ta si cumpara un junghi de masina si pe tine te bate foamea cu 3-0. Drek de ratat.
    1 0
  • Eu mi-am adus recent un vw golf 4 din 2000 cu motor tdi de 116 cai si am dat pe el 4600 de euro in Germania clima geamuri electrice magazie cd cu navigatie incalzire in scaune jante aliaj originale si jante de tabla cu cauciucuri de iarna oglinzi incalzite duze stergatoare incalzite etc lam inscris am schimbat la el doar uleiul si filtrele deoarece in cartea service scria ca avea schimbata distributia de 13k km in total ma ajuns in jur de 6000 de euro dupa parerea mea si a altor specialisti masina merge ceas mam atasat de ea si imi place la nebunie consumul e super nu o dau nici pe doua loganuri sau sandero fie ele si noi deci nu vreau sa ma bag unde nu imi fierbe oala dar preturile acestor doua masini dupa parerea mea sunt dea dreptul exagerate daca nu aveam de platit taxa de inmatriculare ieseam cu ea in 5000 de euro si repet o pun oricand langa un logan sau sandero nou la orice tip de test parerea mea ca cea mai mare greseala au facuto politicienii cand au vandut dacia francezilor trebuia vanduta la nemtzi a se vedea ce au facut din scoda din seat din audi si alte marci, deci domnilor politicieni nu va mai urmariti interesele personale si mai uitativa si la interesele populatiei ca doar ei vau ales dar na ce sa ii faci unii eu obrazul gros spor la munca eu unul nu o sa mai merg la vot niciodata si probabil cat de curand o sa plec si din tara deoarece mam saturat de mitocania din romania ma refer la partea politica a romaniei.
    0 1
  • LauCalin
    @Mihai
    Pai Mihai, vindeau romanii Dacia la nemti, dar ce crezi, nemtii vroiau sa o cumpere? Nu uita unde este Cehia pe harta si unde e Romania (pentru Germania ma refer). in plus au mai fost si alte interese la mijloc chiar si legaturile stranse dintre Germania si Cehia de-a lungul timpului mai ales din punct de vedere politic. E mai complicata treaba si nu stiu daca am voie sa intru in amanunte tocmai aici.
    Pe de alta parte tranzactia intre Renault si Dacia s-a realizat intr-o perioada de disperare a lipsei investitiilor straine in Romania si ne-am vandut destul de usor.
    1 0
  • TEMBELUS REX
    MERGETI PE SEDAN -BENZINA...si nu regretati
    Da e cam scumput dieselul...insa ar trebui cand faceti o comparatie .....sa puneti alaturi diesel cu diesel , masini din aceeasi clasa, acelasi target etc.

    AM LOGAN SI NU REGRET ...din ala de 6 400 de euro chel....daca ar fi sa mai iau o data o masina la fel as lua din nou tot logan sedan benzina - tot 1,4 in ciuda celor care spun ca e lenes....(nu ma intereseaza viteza) si oricum nu motorul e de vina ci rapoartele din cutia de viteza ..dar e alta discutie.....

    Concluzie cand cumparati DACIA - recomand cu caldura:

    1.incadrati-va undeva pana in 9 000 de euro

    2. Luati SEDAN ca e mai aproape de pretul "corect" . Nu se justifica diferenta de pret pana la MCV si SANDERO. Lasati faza cu banchete rabatabile....sedanul e suficient...

    3. Luati benzinare nu dieseluri.....dieselurile sunt prea costisitoare la achizitie si intretinere, taxe mai mari (cilindree mai mare, CASCO mai mare - masina mai scumpa etc.)

    4. Lasati figurile cu DOTARI .....nu aveti nevoie de geamuri electrice, oglinzi electrice , computer de bord sau aer conditionat (luati varianta de vopsea alba - e si mok pe deasupra)
    Va e suficient un ABS si doua airbaguri .........

    5. In rest (apa, paie si bataie) adica benzina de 95........mergeti normal si veti obtine si consumuri normale.... serios.........
    1 0
  • sandel
    Pacat...suntem lua?i de fraieri. De la un 7500 - 8000 maxim(cam pe aici ar fi pre?ul real), la 11500 e distan?? mare. Dar se pare c? ne place s? fim fraieri.
    1 0
  • matematica
    BAH PROSTILOR : Octavia 2 la 14.000 de EURO la promotie
    Noua Octavia Classic MPI
    benzina / 1.4l / 59 kW/80 CP / Manuala - 5 viteze / 4-usi

    ASTA ARE 80 CP si un logan la 90 CP se pisa pe skoda voastra SI COSTA EXACT 14.099 EURO CU TVA LUAT DE PE SITE-UL LOR , DECI CEA MAI CHEALA .

    EU ZIC SA VA DOCUMENTATI SI VOI INAINTE DE A POSTA CEVA CACI DIN ASTA REZULTA CA HABAR NU AVETI DE NIMIC
    0 0
  • Anti Dacia
    Skoda octavia trend costa 1.6 MPI - 75 kW (102 CP) / 5 trepte, manual? - 12.929 cu tva si are climatronic 2 zone, oglinzi incalzite, frane pe discuri ventilate fata, discuri spate ..etc. Sandero nu are nici filtru de polen ce sa zic de frana, stabilitate.
    Sunt multi fraieri care se bat cu pumnul in piept cu revizie ieftina ..etc pai logic nu are filtru polen, nu are filtru benzina, are filtru aer de buzau, ulei Prista oil ( Bulgaria ) si rugina dupa 2 ani.
    Cea mai buna caruta la pret de masina.
    1 0
  • Lista cu modele Pret fara TVA
    Noua Octavia Classic TDI / diesel / 1.9l / 77 kW/105 CP / Manuala - 5 viteze / 4-usi EUR 13.762,-

    Preturile exprimate reprezinta preturile de vanzare recomandate, sunt exprimate in Euro si nu includ TVA.
    1 0
  • Lista cu modele Pret fara TVA
    Noua Octavia Classic MPI / benzina / 1.4l / 59 kW/80 CP / Manuala - 5 viteze / 4-usi EUR 11.544,-
    Noua Octavia Classic MPI / benzina / 1.6l / 75 kW/102 CP / Manuala - 5 viteze / 4-usi EUR 12.451,-

    Preturile exprimate reprezinta preturile de vanzare recomandate, sunt exprimate in Euro si nu includ TVA.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru