Dacia Sandero diesel vine la Paris

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 12.09.2008
Dacia Sandero echipat cu motor diesel este disponibil in Franta de la 10.500 de euro.

Esential

10.500 de euro costa Sandero cu motor 1.5 dCi 70 CP.
11.900 de euro costa Sandero cu motor 1.5 dCi 85 CP.

Dacia va dezvalui la Salonul Auto de la Paris versiunile diesel ale modelului Sandero. Modelul romanesc este disponibil deocamdata doar pe piata franceza, in ambele versiuni de putere ale motorului 1.5 dCi.

Asadar, in Franta, Dacia Sandero cu motor de 1.5 dCi 70 CP va avea un pret de pornire de 10.500 de euro, in timp ce versiunea de 85 CP costa 11.900 de euro.

Motorul diesel de 1.5 dCi are un consum de 4.5 litri la 100 km pentru varianata cu 70 de cai si 4.6 litri la 100 km pentru cea de 85 CP.

Cumparatorii francezi ai modelului Sandero diesel vor primi o reducere de 700 de euro, gratie programului dee finantare a achizitiilor de masini cu emisii mici de CO2. Dacia Sandero in versiune diesel emite mai putin de 120 g CO2/km.

Via | Autoplus

Taguri: Dacia, Sandero

Comentarii (20)

  • mai storci 2500
    mai storci 2500 de euro si iei KIA Ceed 1.6 diesel de 115 CP eu zic ca merita tinand cont de putere, tehnologie, optiunile in plus, de design, de garantie, fiabilitate, tren de rulare, finisari, tot.
    ca sa nu mai vorbim ca pleaca de la 11900 daca alegi si o varianta cu ceva optiuni ajunge in 13-14 mii in functie de varianta.

    Oare merita ????, Au ajuns de la un Logan de 5600 de euro la un Logan fara fund de 11900 pt un dci de 85 cp.
    Politica Renault de tepari.
    0 0
  • tuareg
    offffffffffffffffffff
    astea is preturile pentru franta, probabil in romania o sa porneasca de la 8500 de euro, nu va mai agitati degeaba pe aci
    0 0
  • La banii astia imi cumpar SEAT Ibiza cu muuult mai multe dotari.
    0 0
  • eustake
    niste tarani
    ce tot comentati despre Sandero? E masina nationala, ar trebui sa laudati. Asa sunt romanii, altii ne lauda in anumite privinte iar noi ne autocriticam.
    0 0
  • indyul
    vorbim ...
    1. nu e masina nationala, a aparut in brazilia (renault sandero). http://www.promotor.ro/noutati-auto-auto-diverse/articol-renault-sandero-908330

    2. sandero diesel se vinde deja in argentina: http://www.renault.com.ar/automoviles/sandero/especificaciones?tipo=ftecnica&id=28&version1=258&version2=0

    3. daca mai pui nishte bani iti iei megane 2.2 1.5 105cp 6t, care e peste kia d.t.p.d.v.

    4. daca tinem masina 5-10 ani, fiabilitatea conteaza, dar daca posesia se reduce la 2-3 ani, atunci ar trebui sa ne uitam la cu totul altceva: confort, consum, poluare, performanta, etc ... nu ?

    5. pentru incurajarea achizitionarii de masini mai putin poluante in romania e cu minus, la ei e cu plus. Statul ar trebui sa incurajeze achizitionarea masinilor mai putin poluante prin subventii, sa amendeze marii poluatori si pt bucuresti sa se uite si la dimensiune, zgomot, protejarea pietonilor ...etc

    6. totul tine de mentalitate si nu are nici un rost sa ne certam pt. diferentele dintre masini cum ar fi ca una are aripi de plastic pt protejarea pietonilor si alta are bullbar pt dizlocarea bolovanilor ... una are motor suficient pt mers legal pe autostrada, alta provoaca frustrari in lipsa acestora :d
    0 0
  • gigi becali
    Ale dracu cazane :)) ajung peste tot
    0 0
  • DamnDrunK
    ma lasi
    eustake lasa-te ma!! ca daca ai nevoie in familie mai pui vreo 2000 si iei 2 masini second de dupa 2001,
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    La 11500 de euro ...
    iti iei C200 dupa 2001
    0 0
  • Pentru TEXAN
    La 11500 de euro ...iti iei C200 dupa 2001...cu 400.000 km dati inapoi la 080.000 km (cunoscatorii stiu la ce ma refer )
    0 0
  • Daniel
    Logan
    Pentru cei care inca mai cred ca Dacia este o masina nationala le reamintesc; Loganul Sandero si ce o mai fi au o singura legatura cu Romania, sunt ASAMBLATE la Pitesti!!! Atit, nimic mai mult. Conceptia de Logan, o masina doar mai buna ca vechea Dacia, este a diviziei Renault din BRAZILIA! si culmea brazilienii nu o considera masina nationala si nici nu dau buzna sa o cumpere! mai mult, motoarele nu sunt facute in Romania, ci vind de la divizia Renault din Turcia unde se fac Megan, Clio II, Clio simbol etc... Turci nu le considera nici ei masini nationale! conceptia romana nu exista in acest automobil, ci doar mina de lucru, a celor ce le asambleaza!
    Pretul lui Sandero este destul de mare si nu face concurenta la aceasta clasa fiind WV Polo, sau Opel Astra, sau Suzuki, Fiat, SEAT, e prea scumpa pentru o denumire si o marca, totusi Dacia fie ea si "by reanult" care nu are nici un fel de rasunet nici economic nici tehnic!
    0 0
  • tontonel
    sandero
    dacia sandero si dacia logan sunt doua masini ce intrece orice gunoi adus din Germania.
    decat sa iei un volkswagen golf tdi cu cica 20000 km la bord cu draci beliti si scaune besite, si pline de ce o lasat omul dupa ce s-a f.... mai bine nu..
    iti iei un sandero, ii nou sau un logan si sti ca ii masina.
    la urma urmei tot tabla si plastic ii si audi si ce le place la romani sa rosteasca BMW..mare cacat ii si BMW....da-i pace.......
    cum arata dacia in 90-99 si cum ii acum...hai sa nu fim rai si sa apreciem si noi lucrurile bune..
    0 0
  • Corect
    O masina corecta ca pret, dotari si performante. Dacia ramane una dintre cele mai apreciate masini din lume. Despre programul Logan se vorbeste peste tot, iar companii mari si-au schimbat strategia odata cu programul Logan. Dacia va vinde 10 milioane de masini, va fi probabil in top 5 al celor mai de succes masini din toate timpurile. Acum am ajuns la cifra 1,1 milioane. Bravo DACIA!
    0 0
  • Dumitru
    pentru Daniel
    Vezi ca te-ai aprins cam tare si te-ai pierdut in demonstratie.. din betia ta de cuvinte nu am retinut decat ca te roade rau de tot ca Dacia merge bine. Nasol cu ciuda...
    0 0
  • SEAT ??????!!!!!!!! NEVER !

    UN RAHAT DE MASINA SEAT IBIZA... nu mai vreau sa aud de el...
    Verifica cat costa Ibiza 1.4 TDi .. si mai vorbim..

    Cati cilindri are un Ibiza 1.2 12V ?

    Never
    0 0
  • Dacia
    Am un Logan KissFm de 3 luni si 5500 km. "Pielea" de pe volan s-a rupt(frecat) deja in 2 locuri, cca 2 cm patrati. Asa ca hai cu Logau'....
    0 0
  • da ce faci cu el , il rozi?:P
    hai ma loganu 1.4 ii printre cele mai slabe masini pe care le-am condus.il pot compara cu matizu care daca ar fi mai mare ar fi mai bun.daca tu ala care iti folosesti masina pe post de wc, dormitor(club), afla ca nu toate masinile second hand is vandute de tarani...sunt si second care arata impecabil la un pret corect
    0 0
  • Pt Daniel
    motoarele diesel vin din spania...altfel du-te si te culca, poate esti obosit si noi te retinem. Hai pa!
    0 0
  • la culcare
    Ba da stau si ma uit la voi cat de plini sunteti de voi... tot timpul numai sa comentati sunteti buni. Asta ne e neamu, mi-e rusine sa zic ca sunt din Romania. Sandero este o masina foarte buna raport calitate/pret. Parca ati avut toata viata Audi/Bmw/VW/mercedes.
    Ati uitat cand mergeati cu Dacia 1310, daca ati avut asa ceva!!!!
    0 0
  • crocodile
    Sandybell
    ...putin cam piperat ce-i drept...Sandel...si in acelasi timp cam pipernicit..mic al naibii..o gluma de masina....
    0 0
  • Traian
    E mai buna !
    Eu am cumparat Sander0, modelul de 10150 Eu. diesel si sunt foarte multumit de performante si mai ales de dotari. La pretul aswta poti lua o masina din vest cu dotarile identice care costa in jr de 20000 Eu. Nu ma incanta ca aia fuge cu 50 km. pe ora mai mult la viteza maxima. Cei care fac astfel de experiente ne cam spun impresiile din lumea de dincolo.decat o masina la mana a doua putin mai ieftina, Sandero e mai buna.Uitati-va in dreapta soselelor din serbia si veti vedea munti de masini vecvhi din apus care zac in cimitire de pe vremea can sarbii umblau liberi si cu folos in Europa si aduceau de acolo ce aruncau ei. vreti asemenea imagini si la noi ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru