El este iMo, automobilul viitorului inspirat de Apple!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.12.2008
iMo este un concept al viitorului gandit de un designer francez care s-a lasat inspirat de produsele Apple.

Esential

3 pasageri pot calatori la bordul lui iMo.

Viitorul auto poate parea confuz pentru noi toti, in conditiile in care resursele de petrol se vor epuiza in cativa zeci de ani. Nu acelasi lucru il putem spune insa si despre Anthony Jannarelly, un designer francez care si-a imaginat deja cum ar putea arata un vehicul robotizat al viitorului.

Botezat iMo, vehiculul compact poarta inscriptionate logo-urile celebrei companii americane Apple. Singura conexiune intre automobilului futurist si compania din California este insa doar designul inspirat de produsele Apple.

In ciuda formei sale extrem de compacte, iMo poate transporta pana la 3 pasageri in configuratia 2+1. Masina este complet automatizata si este suficient de inteligenta pentru a se putea parca si deplasa singura. Mai mult decat atat, creatorul sau sustine ca iMo isi poate schimba forma, o ideee promovata si de BMW odata cu dezvaluirea conceptului Gina.

iMo imprumuta tehnologia rotilor motrice giroscopice, brevetata de Segway si functioneaza numai cu energie electrica. Incarcarea sa se poate face de la o banala priza domestica.

via | iMo site

Taguri: Apple, iMo

Comentarii (6)

  • Ce mizerie! Acum astia daca au scos un calculator si un telefon se cred buni in toate... toti se plang de criza numai Apple o arde pe proiecte de cacao
    0 0
  • Alex draga, de unde esti? Sau ma rog, tu cand citesti un articol vezi numai titlul si iti si dai parerea? Citeste in ca odata tot textul sa vezi legatura intre Apple si iMo. Merci, un weekend placut si Sarbatori Fericite.
    0 0
  • FELICITARI !
    ASTA DA INVENTIE.......TOT FRANCEZII........BINEINTELES !
    0 0
  • briliant
    Arata genial pentru un aspirator!
    Francezii astia sa puna mana pe apa, sapun si lama de ras in loc sa proiecteze masini.
    0 0
  • Tataia
    Despre estetica "aspirotorului"
    Noua ni se pare hilar.
    Poate [stra]-nepotilor nostri li se va parea "trendy"...
    0 0
  • ce aiureala
    Oare chestia asta merge si prin gropile din Romania? Daca costa cat un aspirator, mai ca as cumpara unul, asa doar de "trendy", oare are cauciucuri?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru