Facelift pentru Mercedes G-Klasse

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 23.05.2008
Mercedes va opera cateva modificari importante asupra SUV-ului G-Klasse, care vor fi disponibile din toamna.

Esential

388 CP va dezvolta noul Mercedes G-Klasse.
507 CP va fi puterea disponibila pe varianta de top, G55 AMG.

Dupa 18 ani de la lansare, Mercedes G-Klasse va primi incepand cu luna septembrie un facelift. Modelul face parte din gama Mercedes de aproape 30 de ani si va fi vandut in continuare intr-o noua varianta, actuala generatie fiind lansata in 1990. Constructorul german a pregatit cateva imbunatatiri pentru modelul 2009 al lui G-Klasse, cele mai multe regasindu-se la nivelul motorizarilor.

Astfel, Mercedes va echipa noul G-Klasse cu un propulsor V8 care va dezvolta 388 CP si un cuplu maxim de 530 Nm. Versiunea de top, G55 AMG, va beneficia o putere impresionanta de 507CP si de echipamente performante utilizabile in afara drumurilor. Schimbarile majore nu se refera, dupa cum era de asteptat, la partea exterioara, printre modificarile subtile remarcand noua grila formata din trei benzi late din metal care incadreaza sigla de dimensiuni mari a marcii.

Via | eMercedesBenz

Comentarii (10)

  • veteran
    veteran in gama mercedes, nu stiu de ce dar totusi aceasta masina chiar are capacitati off-road si curata, neagra si cu sigla g55 arata si foarte bine, desi e ca o cutie, ciudata treaba :)
    0 0
  • zagado26
    Facelift pentru Mercedes G-Klasse
    Look clasic, chiar "retro", in genul modelelor Land Rover vechi (chiar daca nu-mi plac comparatiile) dar foarte reusit.
    0 0
  • In 1979 a debutat G-Klasse
    Din cate stiu eu, Mercedes-Benz G-Klasse a fost lansat in 1979,caroseria fiind neschimbata in proportie de 99% de atunci si pana azi,singurile schimbari fiind la interior si mici inbunatatiri a platformei tehnice,una foarte reusita de altfel.
    0 0
  • ...
    cel mai frumos Mercedes...restul...e can-can... Asta da! Bravo!
    0 0
  • G-Klasse
    Se pare ca "domnul" Catalin Dinu ce scrie mai sus de modelul veteran 4x4 de la Mercedes habar nu are ca dupa anii '90 modelul G a primit facelift, iar modelul 2009 nu este primul facelift dupa 30 de ani de produc aprox. Eu recomand domnului Catalin sa puna mana pe ceva reviste din anii 90-- gen AutoPro sau ams. Spor la invatare!!!
    0 0
  • Gramatica de 2 lei
    CATALINEEEE, nu modificarile vor fi disponibile, ci SUV-ul va fi. Daca tu vrei doar modificarile vino cu o sacosa in care sa ti le puna astia. =)) E in job descrition la automarket sa fi chiulit de la orele de gramatica? DAMN! Daca stiam acum as fi facut stiri agramate la voi pe site. :))
    0 0
  • mihaela
    pentru fani
    Ce baieti inteligenti! Nu s-a mentionat nicaieri cum ca acesta ar fi primul facelift. Doar s-a remarcat faptul ca actuala generatie, care mai poate fi regasita si sub numele W463 - codul caroseriei, se produce din 1990. Cat despre invatatul tuturor acestora detalii, trebuie sa fii nebun sa inveti toate amanuntele din domeniul auto.
    Theo, tu ai dreptate in legatura cu exprimarea. Ar fi sunat mai corect "SUV-ul modificat va fi disponibil". In orice caz, nu este o greseala de gramatica cum crezi tu, ci poate o greseala de exprimare daca nu ai fi inteles ideea. Dar tu esti un baiat destept, cu aptitudini "neobisnuite" si ai inteles. Uite o posibila greseala de exprimare mai grava in ultima ta propozitie. Nu pot sa inteleg decat ca tu esti un agramat, asta in caz ca nu te-ai exprimat gresit.
    0 0
  • ~!~TEXAN~!~
    Ca sa fim mai corecti
    don'soara mihaela ... seria este W460/W461 ... aici depinde despre ce ani vorbim :) ... oricum ... masina e una din putinele care mai stiu ceva in offroad ... nu s-a schimbat inca nimic ... vechiul G280cdi putea sa tracteze pana la 3.5 tone pe munti ... oricum ... o masina capabila in offroad ... si confortabila ... e de amintit faptul ca are suspensie independenta ... oricum Mercedesu' a fost ... este si va fi o forta ... peste BMW ...
    0 0
  • xtrad3
    Il prefer pe asta in locul unui ML,q7,sau x5 (desi modelul asta 2007 cu faruri rotunjite + stopuri e chiar bestial...nu`mi pasa ca au toti manelarii..este frumos)
    0 0
  • mercedesfan
    suspensie independenta???
    texaneee!!! cea mai mare prostie e sa spui ca mercedes g are suspensie independenta!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru