GALERIE FOTO: Imagini noi cu iconicul Volkswagen Beetle

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.07.2011
Volkswagen a publicat astăzi o serie de imagini ale proaspătului Volkswagen Beetle, modelul iconic, care revine anul acesta pe piaţă cu o nouă generaţie.

Comentarii (10)

  • hm... parca pare putin searbada ca s precedenta!... nu stiu de ce dar nu se compara cu fiat 500 sau mini
    6 9
  • rudi zygadlo
    Este singura masina a unei marci importante,al carei design nu intra in tiparele modelelor actuale,scoase de catre ceilalti producatori.Sunt sigur ca VW nu vrea sa dea lovitura cu acest model si nu-l considera decat o masina cool si "iconica" dupa cum spuneti voi.
    9 1
  • Emilica boc
    limba romana Fail
    iconic in ce fel? pt ca ''simbol'' clar nu inseamna

    ici, -ce, adj. Referitor la imagine, care aparține imaginii. ♦ Care are caracter de reproducere figurativă. ♦ (Despre semne) Asemănător cu realitatea pe care o indică. – Din fr. iconique, engl. iconic.

    Ă adj. în felul icoanelor. ◊ referitor la imagine. ◊ cu caracter de imagine figurativă. ◊ (despre semne) caracterizat printr-o asemănare cu realitatea. (< fr. iconique, engl. iconic)

    etc. semidocti
    4 4
  • un oarecare
    @ Mirica
    "Modelul iconic" (a propos, termenul asta nu exista in limba romana, noroc cu jurnalistii COPY/PASTE) banuiesc ca se refera la VW Kaefer (cel original) si nu la caricatura New Beetle, care nu va atinge niciodata vanzarile si popularitatea celui original.....Cat noroc pentru noi ca oricine se poate numi jurnalist daca scrie pe un BLOG.
    4 3
  • beetle 2011
    pe cat de asemanator ,pe atat de diferit de prima generatie!

    (și... se scrie ''imagini noi'' nu ''imagine noi'')
    9 2
  • @
    In Romania se vinde acest model ?
    1 1
  • Beetle
    Eu zic ca arata "mai cu personalitate" comparativ cu generatia precedenta, desi nici una nici alta nu sunt masini pe gustul meu. Si mai remarc interiorul care pare de calitate. Spun asta pt ca daca imi aduc bine aminte, vechea generatie avea pe consola centrala un plastic... . In Romania cu siguranta nu va avea succes, asa cum nici Mini, nici Fiat 500 si nici alt model de genul asta nu a avut.
    10 0
  • Masina asta si Scirocco sunt singurele modele VW care imi plac. Eu cred ca se va vinde mai bine ca fosta generatie (evident, nu in Romania unde putin inteleg de ce exista masina asta) in primul rand datorita designului care nu pare lasa impresia de feminin... si "pufos" :))
    Oricum diferentele sunt destul de mari fata de vechiul model... in primul rand spatiul mai mare si aspectul mai modern... fostul lasa impresia unui Golf IV fitos.
    Daca nu intervine ceva nepravazut si ma ajuta si cel de sus, ma cam bate un gand referitor la masinuta asta, peste 2-3 ani. Asta pentru ca nu mi-as cumpara o masina noua.
    9 0
  • Acest Beetle are o personalitate aparte, mult imbunatatita fata de generatia precedenta ce s-a bucurat de succes mai ales in SUA. Beetle, Scirocco, CC si Touareg au design-ul cel mai bine inchegat de prin curtea VW la ora actuala, dupa parerea mea!
    @LauCalin....iti doresc multa rabdare si peste 2-3 ani astept impresii!
    10 0
  • marian
    :)
    este genial, este singurul model din noua generatie de modele VW care chiar arata bine :)
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru