Honda P-NUT Concept a debutat la Los Angeles

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 03.12.2009
Conceptul Honda P-NUT a debutat public in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul apartine clasei mini si poate fi echipat fie cu un motor cu combustie interna, fie cu unul electric, fara modificari structurale.

Japonezii de la Honda au dezvelit noul concept P-NUT la Salonul Auto de la Los Angeles. Acronimul P-NUT reprezinta destinatia acestui potential model de serie, respectiv Personal-Neo Urban Transport. Acest concept este un autoturism cu trei locuri, amplasate in stilul scaunelor lui McLaren F1. Astfel, scaunul soferului este urmat pe stanga si pe dreapta de catre scaunele pasagerilor.

Honda P-NUT apartine clasei mini si are o lungime de numai 3.400 de milimetri. Latimea acestui concept este de 1.750 mm, pe cand inaltimea este de 1.439 mm. Conformatia lui Honda P-NUT este compatibila fara modificari cu mai multe tipuri diferite de propulsie, de la motorul conventional cu ardere interna, pana la propulsia hibrida sau 100% electrica. Aceasta configuratie le permite celor de la Honda sa realizeze mai multe versiuni ale acestui model fara costuri de dezvoltare prea mari asupra modificarilor structurale.

Scaunele din spate pot fi pliate pentru a mari capacitatea de depozitare a acestui model, in timp ce parbrizul serveste atat ca display pentru navigatie, cat si ca ecran pentru camera care afiseaza imagini din spate la mersul in marsarier. Motorul este amplasat in spate, sub cel de-al doilea rand de scaune.

Scopul acestui concept este de a ilustra o cale pentru viitoarele modele de clasa mini.

Via | Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru