Hyundai Accent facelift, primele fotografii oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 05.06.2009
Hyundai ii modifica fata cunoscutului model Accent, rivalul lui Logan schimbandu-si forma intr-una ceva mai proaspata.

Hyundai a publicat in Coreea primele imagini ale faceliftului operat asupra modelului Verna, omologul asiatic al atat de cunoscutului Accent.

Desi informatiile despre noul model sunt limitate in acest moment, ies in evidenta schimbarile estetice evidente de care dispune acesta. Incepand cu grila frontala, cu blocurile optice si cu spoilerul fata, Accent se schimba radical. Modificarile merg pana in partea posterioara, acolo unde noua forma a stopurilor si un spoiler redesenat completeaza imaginea generala a noului Accent. Intre acestea se strecoara subtilitati care erau de neconceput pana acum pe un model low-cost, cum sunt semnalizatoarele integrate in oglinzile laterale.

La interior, noul Accent va dispune de un bord redesenat si de sisteme tehnologice care pana astazi apareau doar pe modelele de segment superior: mufa USB si una pentru echipamentele audio auxiliare si sistem Bluetooth. Printre schimbarile care sar in ochi se numara si noua tenta albastra utilizata la iluminarea fundalului cadranelor.

Hyundai nu a publicat motorizarile de care va dispune noul Accent, insa se stie faptul ca fiecare dintre acestea va veni echipata cu sistemul ECO Assist, rolul sau fiind acela de a-i ajuta pe soferi sa conduca mai economic.

via | WCF

Comentarii (26)

  • Interesant facelift, uite ca o masina low-cost poate arata si bine, chiar agresiv.
    10 12
  • Hunter
    Grila radiatorului arata hidos....diabolic....pana nu demult, hyundai a inceput sa faca masini frumoase, da mai nou vad ca le strica..sunt de parere ca cele doua baghete curbate nu avea ce cauta la un design colturos
    16 7
  • hm
    Hm... parca da o tenta de Subaru :)
    3 8
  • hmmmmm
    mie unul nu-mi place
    13 5
  • plm
    urata cu spume. se vrea contracandidatul/a lui ceed dar ce pretentii sa ai.. deci se potrivesc de minune
    11 10
  • viermele de galbeaza
    Se pare ca Hyundai revine la obiceiuri numai de ei stiute. Masina asta chiar iti da de inteles ca o sa iti manance cainele la cina, in pura traditie coreeana.
    6 9
  • legance84
    aczent
    Vai, domnu` Dan, dar ce faruri mari si urate are ! :)) Si mai aduce si a subaru. Oricum e mai frumoasa decat monstruozitatile alea de plastic si complet inutile: santa fe si tucson-ul.
    7 9
  • da interiorul, cum e interiorul?
    daca la interior e aceeasi ghena de masina, degeaba s`au chinuit cu facelift, sincer.
    10 3
  • porcarie
    auzi tu..cica "rivalul lui logan"...nu se compara loganu cu masinuta asta...pana fac romanii o masina ca asta, mai trec vreo 10 ani..
    11 6
  • Danutz
    SODA,
    Da-te tu cu bicleta in continuare, lasa pe altii sa comenteze subiectele pe care nu le stapanesti.Accent nu e "contracandidatul/a lui ceed", este i30.Are si Kia un model in clasa cu Accent, dar te las pe tine sa-l descoperi!Si apropo, daca nu stiai, Kia si Hyundai sant in proportie de 80% acceeasi masina.
    14 0
  • pentru lee
    Ba da se compara Loganul cu Accent. Este chiar mult mai buna si mult mai eftina in caz ca nu stiai.
    6 7
  • improvizatie
    de tuning in garaj in comuna pantelimon facuta de instalatori la gaze
    .......oare nu au bani sa dea ca studiu unei case de design???
    ....................................................oribila.............de unde semana cu fiat punto acum seamana cu un handicapat ars pe fata..........
    ......si spunea unu ca e mai buna ca loganu.....hahahahahahahahahahahahah...........in visele lui sau la mers in service??????????
    10 1
  • oribila
    oribilaaaaaa!!!!!!!!!!
    5 5
  • Subiectiv
    Nuj dak o fi mai buna sau nu ca loganu..si nimeni nu stie.... dar un lucru e cert .Are LINIE. Are semnalizari in oglinzi,are mufa usb,are plastice mai bune,(cel putin asa pare) interiorul e mai placut. Cat despre design,parerile sunt impartite.Personal imi place mai mult decat Loganu.
    6 2
  • cristi
    ...
    in mare arata bine dar grila radiatorului e prea ... multa ... nu stiu..da aspect de inghesuit si arata urat..era mai bine sa aiba grila fara cele doua bare.
    in rest arata binisor masina...si dupa mine la dotari..f**e in c*r loganu'...cu toate ca si eu am logan da nu mi'e rusine sa recunosc
    6 0
  • cei de la hyundai
    mai bine sa steee la vapoarele lor la care se pricep bine si sa ne lase cu masinile de jucarie
    5 2
  • Ţepeş
    Iisuse ! Cum or fi reuşit să o facă atât de urâtă ? Cred că ăla care a desenat-o, înainte proiecta tractoare şi excavatoare. Modelul actual e Miss Univers pe lângă asta.
    4 1
  • Architrion
    Nereusita
    Cand a aparut modelul actual, mi-am zis ca este un mare pas inainte in design-ul masinilor Hyundai. In plus cooperarea cu Kia pentru C'eed / i30 a fost una cu rezultate excelente. Sa nu mai vorbim de Santa Fe , Hyundai Coupe, etc., masini cu un design cel putin decent, atragator... Dar aceasta "realizare" e cel putin penibila!
    1 1
  • hihihi
    bleahhhhh
    actualul model arat de 1 milion de ori mai bine..........asta zici k gelly urata....nu am cuvinte!!!
    3 1
  • adrian
    ha ha
    vai de mine ce design chinezesc pe aceasta masina
    asta e ce sa facem
    3 1
  • arres^
    JALNIC..................seamana un pic cu alfa romeo mito.....................praf!!!!
    1 1
  • a... lol
    Tot jaful ala de masina cu alte haine, penibil.
    2 1
  • Dragos
    Voi comentati de cat de urata e masina asta ? voi ati vazut pana acum DACIA LOGAN ? cat de penibil sa fi sa speri ca un Hyundai sa arate ca un Audi si sa coste 9000 Euro si cu 7 ani garantie si sa rivalizeze cu Logan. Desteptii pamantului arata mai bine ca LOGAN , garantie mai mare, dotarii mai bune, asta e si interesul lui Hyundai sa atace piata Logan/Sandero. Voi va asteptatii sa vedeti un design de BMW seria 6 la 9000 de Euro. Pentru segmentul unde se incadreaza e un facelift reusit ( arata mai bine ca Logan /sandero.
    2 1
  • pareri....
    pt Dragos,
    daca detii acest fel de masini, nu te impacienta asa, sa stii ca fiecare are dreptul la o parere, si mie sincer imi place mai mult Logan-ul decat acest nou face-lift la Accent, precedentul oricum arata a msina fata de acest design cu totul neinspirat, (parca ar fi din desnele lor animate), si oricum nu imi inspira incredere brand-urile de genul Hyundai, Kia, divizia Chevrolet de la coreeni.

    PS. bineinteles o parere proprie si personala
    3 1
  • accent
    speed
    la bani astea 1.5 crdi 110 cp si ''''cuplu'' destul de bun dotari cu simnt sa nu mai zic ca la liniute daca esti bun la schimbat trepte face un 1.9 tdi cu 5 trepte nu mai zic de alde logan care veneau la mine sa se dea rad si acum cand i mi aduc amite ca veneau cu loganuri tunate si tot nimic auzi la ei masina eftina si fiabil si 115 cp probabil pe izlaz ca nu iam vazut in masina nici pe langa nici la volan !!! asa ca lasati comentarile de frumusete si alte chesti ne mai uitam si ce poate sa faca la bani astea bine sa nu va asteptati acum sa ia 100 in 3.5 sec ca nu are motor de subaru sti sau de ferrari. NU va suparati pe mine ca nu detin hyundai da am condus si am fost multumit de ia la pretul respectiv mai ales stapanul masini !!!!!!
    0 0
  • @accent
    o fi chiar asa greu sa inveti limba romana?...eu unul raman uimit...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru