Hyundai ix35: 33.000 de comenzi intr-o luna in Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.04.2010
Hyundai a anuntat oficial ca a totalizat 33.000 de comenzi pentru noul ix35, crossover-ul lansat de coreeni in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cifra depaseste cu mult estimarile initiale.

Esential

33.000 de comenzi pentru noul ix35 a inregistrat Hyundai intr-o luna de la lansarea oficiala a crossover-ului.

Dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul Hyundai ix35 s-a bucurat de o primire calduroasa din partea publicului. Crossover-ul coreean a confirmat si chiar depasit asteptarile constructorului, reusind sa surclaseze cu mult targetul fixat pentru prima luna de vanzari.

Oficialii Hyundai au anuntat ca au inregistrat pana in acest moment 33.000 de comenzi pentru noul ix35 la nivel european. Cifra reprezinta aproximativ 70% din estimarea initiala pentru intreg anul in curs, o performanta demna de invidiat pentru asiatici, care isi reafirma astfel ambitia de a deveni unul din cei mai importanti producatori auto mondiali.

Allan Rushforth, vice-presedinte al Hyundai Motor Europe, a declarat ca oficialii au anticipat atragerea unui public larg cu noul ix35, multumita pachetului atractiv pentru clientii europeni si noii abordari a segmentului SUV-urilor. "De aceea am stabilit pentru noul model o tinta de vanzari ambitioasa, insa cererea reala a fost una coplesitoare, cu un nivel ridicat de interes atat din partea proprietarilor de Hyundai, cat si din partea potentialilor noi clienti ai marcii.

Se pare ca ne vom depasi target-ul de vanzari pentru 2011 pana la sfarsitul anului in curs, daca luam in considerare faptul ca vom adauga noi motorizari pana in toamna. Cifrele de vanzari ix35 pentru acest an vor juca un rol cheie in atingerea cotei de piata propuse pentru 2010", a incheiat Rushforth.

Comentarii (4)

  • cine verifica veridicitatea cifrelor?....oare cine?...poate....NIMENI...
    8 1
  • copie
    de ford kuga
    13 3
  • Cum sa se vanda 33.000 de unitati cand ei nu dau nici consumul?!
    Am cautat pe toate site-urile posibile si imposibile cateva date tehnice si n-am gasit absolut nimic pentru Noul Tucson.
    4 3
  • @ hmmm
    la reprezentantele din tara gasesti specificatiile complete pentru ix35 de mai bine de trei saptamani...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru