Jeremy Clarkson: "Nici o serie Top Gear anul acesta. Sezonul 19 apare în ianuarie"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 11.05.2012
Jeremy Clarkson a confirmat zvonurile potrivit cărora Top Gear nu va oferi nici un episod nou anul acesta, cu excepţia celui de Crăciun. Seria cu numărul 19 debutează în ianuarie 2013.

Veşti proaste pentru cei care aşteptau o nouă serie Top Gear anul acesta. Se pare că celebrul show britanic va lua o pauză până în 2013, când vom fi răsfăţaţi din nou cu apariţiile celor patru vedete: Jeremy, Richard, James şi Stig.

Informaţia a fost confirmată de însuşi Jeremy Clarkson pe contul său de Twitter. "Există un zvon care spune că nu vor mai fi alte episoade Top Gear anul acesta. Mă tem că el este adevărat, exceptând episodul special de Crăciun, cu care v-am obişnuit", a declarat Clarkson.

Show-ul auto se va întoarce pe ecrane cu o serie nouă abia la începutul lui 2013. "Ne vom întoarce în ianuarie. Vestea bună este că, cu cât vom filma mai mult, cu atât sunt şanse să iasă ceva mai bun", a continuat Clarkson.

Unul din motivele invocate pentru întârzierea sezonului cu numărul 19 este popularitatea unei alte producţii BBC, şi anume X-Factor, emisiunea lui Simon Cowell. Despre colegul său, Clarkson declara: "Ne-am dori foarte mult să revenim în toamna acestui an, dar serile de sâmbătă vor fi pline de oameni graşi care cântă.

Top Gear este o maşină de clasă medie. Nu se poate măsura cu un colos de talia lui Cowell. Când îşi va încheia seria de competiţii muzicale va începe şi noua noastră serie."

via l twitter

Comentarii (3)

  • "dar serile de sâmbătă vor fi pline de oameni graşi care cântă"
    Atat de tipic lui Clarkson. :))
    42 3
  • Devorattor
    sunt curios cui ii mai e dor de TG
    ca taaare imi era dor de mascaricii astia :))
    9 23
  • Devoratorul de emisiuni "bune"
    Nu iti mai bate capsorul cu TG deoarece pentru tine exista "Romanii au talent", "Nora pentru mama" si alte capodopere. Lasa-i pe astia mai putin "talentati" sa se uite la emisiuni straine ( DI LA INGLEJI ). ;)

    Te salut.
    P.S. Ce mai zice nea Dan? O gasesc pe Elodia?
    20 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru