Lancer Sportback si Ralliart se lanseaza in toamna

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 11.06.2008
Mitsubishi va lansa versiunile Sportback si Ralliart ale modelului Lancer in aceasta toamna, la Salonul de la Paris.

Esential

240 de cai putere va avea versiunea Ralliart a lui Mitsubishi lancer Sportback

Dupa prezentarea unei serii de concepte care anticipau versiunea hatchback a nou-lansatului Lancer, Mitsubishi va lansa varianta de serie a acesteia la Salonul Auto de la Paris, in toamna acestui an. Nu va fi singura premiera Mitsubishi la Paris, japonezii urmand sa prezinte in acelasi loc versiunea Ralliart ale lui Lancer, acestea din urma urmand sa se pozitioneze in gama intre versiunea de serie si cunoscuta varianta de top Evolution.

"Cei doi noi membri ai familiei Lancer vor deveni fortele Mitsubishi in ceea ce priveste ofensiva marcii in Europa", sustin oficialii niponilor. Lancer Sportback este descris de catre acestia ca fiind "cel mai european Lancer lansat pana in acest moment", previziunile Mitsubishi aratand ca noua versiune va acapara circa 70% dintre vanzarile totale ale modelului in Europa.

Versiunile Ralliart ale lui Lancer vor beneficia de o caroserie preluata de pe varianta Evolution si de o evolutie a motorului turbo de doi litri care va scoate 240 CP/6000 rpm si 353 Nm/3000 rpm. Cutia de viteze a variantei Ralliart va dispune de aceeasi transmisie TC-SST cu dublu ambreiaj de pe Evo, elementul care distinge varianta superioara fiind optiunea Super Sport.

Alte diferente vizeaza sistemul de transmisie integrala, ceva mai putin complex decat al variantei Evolution.

via | Mitsubishi 

Comentarii (1)

  • andrei
    lancer
    vreau shi eu un lancer:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru