Mitsubishi ASX facelift - primele imagini şi informaţii oficiale

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.04.2012
Mitsubishi a expus la Salonul de la New York faceliftul lui ASX, cunoscut pe piaţa din SUA sub numele de Outlander Sport. Modelul este revizuit discret la nivel exterior, interior şi mecanic.

Aşa cum vă promiteam, Mitsubishi a adus la Salonul Auto de la New York faceliftul lui ASX, model cunoscut în Statele Unite sub denumirea de Outlander Sport.

Crossover-ul japonezilor a primit o serie de modificări estetice destul de timide, care nu schimbă cu mult aspectul general. Spoilerele faţă şi spate au fost redesenate, grila trapeoidală are o nouă formă, pragurile laterale au fost înlocuite, iar jantele pe 18 inch au primit un design diferit. Nici farurile de ceaţă nu au fost ocolite, iar gama de culori a fost îmbogăţită cu două noi nuanţe: White Pearl şi Quick Silver.

La interior, ASX continuă să ofere 5 locuri pe cele două rânduri de scaune, însă beneficiază de noi materiale, precum şi de inserţii cromate la nivelul uşilor frontale şi un nou buton pentru comutarea tracţiunii integrale.

Inginerii japonezi au umblat însă şi la şasiu, modificând suspensia spate pentru un confort sporit,dar şi pentru o ţinută de drum mai sigură. Nu a fost uitată nici transmisia CVT, care a fost recalibrată pentru a îmbunătăţi acceleraţia de la 0 la 100 de km/h şi liniaritatea schimbării rapoartelor.

Faceliftul lui Outlander Sport se va regăsi cel mai probabil şi pe ASX-ul european la mijlocul acestui an.

Comentarii (5)

  • un oarecare
    Pot sa-i faca 10 facelifturi ca tot urat e!
    9 28
  • kim_vl
    Ramai un oarecare
    Inseamna ca nu ai vazut BMW X1.
    6 4
  • un oarecare
    Bmw x1 este o masina foarte frumoasa, dar cum tie iti place asx de unde sa intelegi tu ?succes
    2 3
  • kim_vl
    Nici nu ma asteptam la altceva din partea unui nimeni
    ...pardon, unui oarecare
    0 0
  • kim_vl
    Oricum, nu e pentru cocalari.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru