Mitsubishi Outlander va primi un diesel mai puternic: 177 CP

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.05.2010
Mitsubishi va introduce în gama lui Outlander o noua versiune de putere a motorului diesel de 2.2 litri DI-D. Aceasta ar urma să dezvolte 177 de cai şi să obţină emisii mai reduse.

Esential

177 de cai putere ar urma să livreze noua versiune diesel a lui Outlander.
158 de g/km ar putea emite noul diesel de 177 de cai putere al lui Outlander.

Mitsubishi ar putea lansa în viitorul apropiat o versiune diesel mai puternică pentru SUV-ul Outlander, frate de platforma cu francezii Peugeot 4007 şi Citroen C-Crosser. Unitatea diesel va deriva cu siguranţă din actualul motor de 2.2 litri DI-D, de origine PSA, care în prezent oferă clienţilor un pachet de 156 de cai putere.

Noua versiune ar urma să fie capabilă să dezvolte 177 de cai putere, însă nu este foarte clar daca ea va fi comercializată pe toate pieţele în care activeaza actualmente modelul japonez. Unitatea va fi lansată împreună cu un sistem start-stop, menit să reducă consumul, în ciuda aportului de putere.

În aceste condiţii, SUV-ul va înregistra o scădere a valorii emisiilor de CO2 de la 185 la 158 de g/km. În momentul lansării, motorul diesel va putea fi comandat fie cu tracţiune faţă, fie cu tracţiune integrală.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • Nebunu
    uauu...
    cum e posibil sa strici designul a 2 masini din gama? simplu, mitsubishi a reusit asta si cu outlanderul dar si cu coltul. simply magic.
    7 0
  • Urat
    Urat facelift-ul...din aceasta cauza nici nu prea vad multe pe strada
    6 0
  • Damn ugly.

    Cea mai urata din tripleta din care face parte. Cea veche era din orice unghi mai placuta ochiului , cel putin in Europa.

    De ce sa-ti cumperi o masina care arata din prima zi ca si cum ar fi fost lovita cand poti sa iei aceeasi masina dpdv tehnic dar intr-un pachet estetic cel putin digerabil?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru