Nissan va lansa Note facelift in Europa

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Versiunea revizuita a lui Nissan Note urmeaza sa fie prezentata oficial la Salonul Auto de la Paris.

Esential

119 g/km sunt emisiile de CO2 anuntate de Nissan pentru motorizarea 1.5 dCi revizuita pentru Note facelift.

Nissan va completa seria de premiere la Salonul Auto de la Paris cu faceliftul modelului Note. Dupa ce a fost lansata oficial in Japonia la inceputul acestui an, versiunea revizuita a lui Nissan Note va debuta si in Europa incepand cu aceasta toamna. Astfel, constructorul nipon va incerca contracareze modelul din oferta Honda in segmentul mini MPV-urilor, noul Jazz beneficiind recent de lansarea unei noi generatii.

Nissan Note facelift se distinge de versiunea comercializata in prezent printr-o serie de modificari estetice. Dintre acestea se evidentiaza in partea frontala noul design al grilei, spoilerul redesenat, precum si noile blocuri optice cu tenta mai inchisa. Restilizarea aspectului exterior este completata prin adaugarea unei noi nuante in paleta de culori pentru care se puteau opta si de doua seturi noi de jante din aliaj cu care poate fi echipat modelul japonez.

Revizuirea lui Note a fost continuata de Nissan si la interior,  unde se remarca noua consola centrala care include sistem de navigare prin satelit cu touchscreen, comenzile sistemului audio Radio CD cu MP3/WMA/USB si ale climatizarii, toate prezentand o dispunere mult mai clara si mai ergonomica.

Motorizarea diesel de 1.5 litri a lui Nissan Note a fost, de asemenea, revizuita in vederea reducerii emisiilor de CO2 pana la valoarea de 119 g/km. Acest lucru a fost posibil prin echiparea mini MPV-ului nipon cu filtru de particule. La partea tehnica, versiunea facelift a lui Note a beneficiat de imbunatatiri si asupra sistemului de suspensii, devenind mult mai confortabile.

Via | Carscoop

Taguri: Honda, Jazz, Nissan, Note

Comentarii (1)

  • nissan
    E Renault scenic,au stricat francezii toata faima firmei Nissan,de cand cu alianta asta a lor...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru