Noul Kia Cee'd - primele imagini ale interiorului

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 15.02.2012
Kia dezvăluie astăzi primele imagini ale interiorului noului Cee'd. Modelul coreean dezvoltat şi produs în Europa face un pas calitativ imens de la prima generaţie.

Kia a decis să ne dezvăluie noua generaţie a lui Cee'd puţin câte puţin. După ce până acum am văzut în două tranşe faţa şi apoi spatele noului Kia Cee'd, astăzi avem în faţă, pentru prima dată, interiorul celei de-a doua generaţii a modelului compact. Maşina va fi prezentată în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, în 6 martie.

Conform comunicatului publicat astăzi de Kia, noul Cee'd le pregăteşte fanilor mărcii câteva surprize interesante. Prima ar fi legată de faptul că modelul devine mai lung şi mai lat decât generaţia anterioară, dar înălţimea sa scade, iar ampatamentul rămâne acelaşi. Efectul este unul care sporeşte dinamica vizuală a siluetei lui Cee'd. Normal, modificările faţă de generaţia anterioară vizează şi designul elementelor constitutive. Astfel, grila introduce noul Cee'd în familia modelelor recente Kia, iar blocurile optice frontale au lumini de zi pe bază de LED-uri.

Interiorul este înnoit complet. Din imaginile pe care le putem vedea astăzi observăm faptul că Cee'd aduce un design complet modificat, cu linii curate şi cu materiale care par a fi de calitate bună.

Display-ul central - disponibil ca opţiune pe versiunile înalte de echipare - este de tip touchscreen, apar materiale moi în locul plasticului dur, iar unele accente cromate vin să completeze imaginea generală a modelului coreean.

Comentarii (60)

  • Kia Kitsch
    porcarie
    Noul Kia Kitsch ! Li s-a urcat la cap inainte de vreme... Te pomenesti ca o sa ceara 18.000 euro pe cascarabeta asta!
    88 100
  • Anonim
    Fata de Chevrolet, spatele de Opel, interior de Honda.
    23 88
  • mumoasa foc
    35 38
  • Salut
    Interior placut, rebel...pot sa zic intuitiv (si putin cam sumbru). La exterior seamana putin cu Citroen C3 (nu e neaparat un lucru rau).
    Astept sa vad ce motorizari are.
    O zi buna.
    34 25
  • @ spartul de Kia Kitsch
    prietene, nu`ti ia nimeni banul din buzunar, stai calm.cine isi o vrea si isi va permite, o sa si`o cumpere.
    mie mi se pare foarte reusita masina, mai putin oglinzile laterale.
    56 26
  • Razica
    ceed
    Este superba. sper doar sa nu creasca prea mult pretul acestui model.
    31 30
  • CEEE?? vbim de prosti care sunt dispusi sa dea oricat?? te pomenesti ca o sa migreze fraierii de la vw la kia :))
    31 35
  • Chiar simpatica masina, e ok!
    E un pas inainte ptr Kia, suntem prea agresivi fata de ei .... in final concurenta ne ajuta sa castigam noi, cumparatorii, mai mult! Spor!
    47 17
  • Arata foarte bine
    Asa cum spuneam KIA face un mare pas inainte. Daca plasticele sunt la nivel de Toyota de exemplu atunci pentru gustul meu Ceedul va fi de luat in seama.
    In plus cromatica a devenit mai serioasa. Fata de Astra sau de Focus pare mai putin mickey mouse. Cat despre VW nu sunt ei chiar de nimic dar pe Jetta de exexmplu finisarile sunt intradevar de Logan (cine ma contrazice fara sa stie despre ce vorbeste sa imi raspunda si ii voi spune exact unde sa se uite in Jetta. Va fi total scarbit ulterior).
    38 19
  • uratica... degeaba e lustruita sa sclipeasca
    28 33
  • Ursulica
    Sustin ca este o alternativa mult superioara fata de orice masina frantuzeasca din gama si pret.PUNCT!
    Am mers cu o chinezarie primul model si nu este rea deloc la banii aia chiar merita.
    20 38
  • Kia Kitsch
    Grupul hyundai-kia deja cere pentru clasa medie peste 25.000 euro, deci n-ar fi exclus ca fostul "mate-fripte" sa-si ridice pretentiile acum ca se considera in inalta societate...
    42 17
  • Kia Kitsch
    Ce intelegi tu prin inalta societate? VW, Opel, Toyota?
    Doar garantia oferita de Kia ar trebui sa determine un om pragmatic sa se gandeasca de 2 ori.

    Dupa tine ar trebui sa coste 20.000 i40 doar pentru ca nu iti place tie sigla nu? Ei isi permit sa inceapa sa ceara mai mult pentru ca ofera mai mult si pentru ca de ex Ceed s-a vandut fantastic de bine.
    32 25
  • @Calingura
    "Ceed s-a vandut fantastic de bine" hahahahahahhah ma faci sa rad ! cand te-ai uitat ultima data pe statisticile APIA ?

    Probabil in 2007.
    34 25
  • faruri de focus,chiar arata bine masinuta
    6 22
  • Catalin
    bravo KIA
    voi ramane fidel marcii KIA si modelului Cee'd
    27 23
  • cea mai ciudata pozitionare a butonului de reglat oglinzi
    17 4
  • Ipocriti si saraci, asa sunt unii... cei mai multi...
    Unii care scriu aici, nu au bani nici de factura de mobil dar de o KIA... isi cumpara second-hand si jucariile ptr copii dar sa vezi ce experti auto sunt ei.... pune-ti mana pe lopata sa castigati un ban si dupa la REMAT sa luati voucher-ul ...
    35 8
  • infidelul
    ....zise domnul Catalin! Acum sa trecem la lucruri mai serioase: cate kia ai vandut azi? niciuna?! vaaaaii dar si normal ca stai pe internet !
    eh dar lasa ca vine noua chia sid n-o sa mai lasi tu toti taranii sa intre cu cizmele de noroi in masina, o ceri numai costum! altfel n-ai intrare...
    14 15
  • apia? ma faci sa rad
    care APIA? cine e APIA si de ce mi-ar pasa de ei? Kia isi pozitioneaza modelele dupa Romania?
    Ma refeream la piata mondiala si intotdeauna raportat la vanzari anterioare ale marcii si tendinta tuturo fabricantilor de a creste calitatea. Kia pur si simplu incearca sa intre in zona vanzarilor de volum. Aparent le reuseste.
    Ideea mai importanta insa era sa nu aberam, sa nu insultam diverse marci degeaba (nici Renault deci; pentru ca nu sunt atat de proaste cum le umla vorba. Daca erau nu isi mai cumpara nimeni generatia noua de Megane).
    28 12
  • ceed
    interiorul este varza! numai plastice ieftine si multe butoane amplasate aiurea. volanul are mult prea multe butoane pe el.
    mult prea scumpa pentru ce ofera
    14 33
  • insusi
    sandman
    actualul cee'd are plastice super-ok, mult mai bune decat ale concurentei. ce te face sa crezi ca noul cee'd va fi mai prost? ca sa afirmi ca va fi "mult prea scumpa pentru ce ofera", in prrimul rand ar trebui sa stii pretul. il stii?
    29 32
  • Claudiu
    Claudiu
    Cine vrea sa o cumpere, o cumpara. Cine nu, nu! Designul il face Peter Shreyer, fost designer-sef la Audi ,si asta se vede. Motorasele de pe vechiul Ceed sunt bunicele. Daca va pastra aceleasi raport calitate-pret ca vechiul Ceed, cu siguranta va face vanzari bune.
    33 7
  • ha
    Rezultatul Kia si Hyundai se vede in vanzari si calitate. Cea mai buna garantie mondiala, cea mai mare crestere a vanzarilor, clienti din ce in ce mai multumiti, rezultate din ce in ce mai bune la teste, etc.. CEO Toyota si VW au declarat ca cea mai amre amn
    enintare pentru ei este concernul Hyundai-Kia si cred ca asta spune totul.

    In rest, o gramada de comantarii de frustrati, de copii biciclisti, de pierde vara, de autisti.
    28 31
  • @insusi
    Care concurenta? Da exemple de masini cu plastice de calitate mai slaba decat Kia.
    32 12
  • gtrazvan
    va rog sa va uitati la interiorul unui c4 apoi la interiorul acesta de kia.

    ideea este cam aceiasi

    grupul kia-hyundai nu face altceva decat sa copie cu cap diferite marci si modele...adica avem un produs reusit al concurentei, luam esenta si o modiicam sa nu bata prea mult la och...

    ca si cum maine imi fac un site auto, copiez formatul automarket dar schimb culorile, fonturile, asezarea in pagina, widget-urile le modific mai sus mai jos sa nu fie la fel, dar formatul si ideea e aceiasi.

    asa si kia, dupa opel,ford,citroen etc.
    9 10
  • Un lucru e sigur: vechea generatie Kia Ceed s-a vandut relativ bine, din cauza pretului mic, nicidecum din cauza calitatii, designului ori performantelor.
    Nu cred ca cineva a renuntat la Golf, Focus, Astra, Megane, 307/308 pentru Ceed din alt motiv decat lipsa banilor. Bineinteles ca asta nu inseamna ca Ceed e o masina rea.

    Ramane sa vedem noul Ceed in actiune si pe strada, insa daca va fi la un pret prea mare un KIA, o sa-i fie foarte greu sa concureze cu restul.
    29 5
  • ...
    Cu toate ca designul aduce aminte de alte modele concurente,arata in regula...important e sa fie fiabila si ca piesele de schimb sa nu fie scumpe...si KIA sa nu se intinda mai mult decat ii e plapuma cu pretul pentru aceasta masina...inca nu si-a facut un renume pentru fiabilitatea masinilor sale,ci pentru preturile mai mici decat ale concurentei...
    12 1
  • Da, foarte tare pareri :))
    Ce lagatura are fiabilitatea PSA si Renault cu Kia-Hyundai? Si Kia si Hyundai au ajuns in topurile fiabilitatii unde PSA si Renault se uita cu binoclul. C4 un gunoi de masina, zdrangane de la 60k de km, Renaul Megane, superb la exterior, groaznic la interior, Peugeot foarte frumos dar vesnic gay si de fiabilitate mai bine uitam. Golful, Fordul, Opelul clar sunt superioare din toate punctele de vedere, dar pun pariu ca la pret comparat (si ca echipare) vor fi mai scumpe cu 20-30% decat Kia asta. Deci Kia sigur va oferi celmai bun raport pret/performanta+echipare+fiabilitate, adica aceeasi linie pe acre au mers si pana acum.

    sa nu ami vorbim de garantia din bara in bara REALA transmisibila, cea mai mare din segment alaturi de fratele Hyundai.
    16 47
  • fratele meu mai lasa-ne cu parerile tale pertinente si atotstiutoare si mai iesi din casa ca o viata ai.

    ai 30 si ceva de ani, un nick de copii de clasa a 2-a maxim si tot ceea ce sti sa faci este sa postezi pe toate forumurile auto ceea ce nu sti despre masini.

    serios acuma, sa nu crezi ca numai tu sti sa cauti pe net probleme "nume marca", si noi stim sa cautam, sa traducem din engleza in Ro si nu putem sa nu observam nenumaratele probleme de la cee´d, de la antifonare de 2 lei pana la zgomote mai ciudate ca la un Renault si etc. numai zic de Hyundai

    adica kia kia dar las-o asa ca deocamdata nu ai experienta necesara sa vorbesti despre masini.
    6 17
  • @gtrazvan
    incepi cu cazuri concrete si mai multe despre ce arunci tu cu cuvinte.

    ia-le in ordine si puncteaza la fiecare minim 10 cazuri experimentate de tine.
    daca nu ai raspunsurile atunci poti sa incetezi.

    si ca iti demonstrezi ca bati campii, sau lumea ta e una paralela, nu peugeot e masina gay ci citroenul a avut 2 modele DS in topul preferintelor gay de anul asta. dar hey, ce conteaza lumea gtrazvan e undeva departe de realitate
    10 4
  • florian
    ???
    Parca nu e asa de urata,.am vazut si mai urate , nu am dreptate? parerea mea.
    4 2
  • corcitura
    pana acum vazusem ca au copiat opelu astra la exterior dar sa vad interioru de la c4 nu ma asteptam. sigur nu e kia galaxy s? oare cat indigo au coreenii astia?
    2 9
  • _ulifrici
    @gtrazvan
    Bah.....esti ................nu ma pot exprima......

    Dupa modu tau cretin de gandire inseamna ca nimeni nu trebuie sa isi cumpere Pejo pt ca orice Pejo e vesnic gay. Sa iti iei tu toate sluteniile de masini !

    E ca si cum ai zice: " eu nu ascult Queen ca Freddie era gay, sau nu ascult George Michael ca e gay"
    Deci tu nu iei in calcul valoarea, la tine criteriile sunt altele.

    Ai grija ca sigur in orice firma auto e vreun angajat gay, deci nu iti lua nici un fel de masina. Mai bine mergi pe jos.

    Sa nu iei niciodata transportul in comun ca te pandeste un gay sa te composteze.

    Offff, mare e gradina ....... !
    10 6
  • daniel
    Eu am avut pana acum 2 Kia si am fost super multumit. Sincer, nu ma dau banii pe-afara din casa sa ma fitosez la vreu VW sau Peugeot, care, dupa ce ca sunt scumpe si cu niste preturi la revizie de te indoaie, mai sunt si incredibil de proaste pt pretul lor. Vad ca unii isi dau cu parerea din povesti de adormit copiii, cred ca au vazut masini la viata lor doar in poze, iar de condus, nici nu mai vorbim. Mai copilasi, invatati-va lungul nasului, voi nici macar nu stiti ce-i aia sa castigati un ban si sa cheltuiti nu doar la cumpararea masinii, ci si la intretinerea ei. Asa e, sunt atat de proaste Kia, incat fabrica de la Zilina abia face fata cu 3 schimburi, iar la Sportage inca se asteapta cu lunile, la 1 an de la lansare. Cat despre noul Ceed, nu am cuvinte, e clara cresterea in calitate, cel putin la prima vedere, si cine nu vede asta, ori e rau intentionat, ori e prostalau de duduie.
    14 15
  • realitatea zilei
    @gtrazvan
    Renault face masini bune intarziatule. Mai mult ca sigur n-ai mai urcat intr-un Renault din 1900 toamna, asa ca scuteste-ne cu impresiile tale de 2 bani. Twingo, Clio, Megane si Laguna 3 sunt masini chiar foarte bune.
    20 8
  • bordul kia
    afisajul in partea superioara e copiat de la cineva... ghici de la cine!
    12 3
  • @daniel
    Cand nu poti ajunge la struguri spui ca sunt acrii. Am avut in drive-test si Ceed si G6 si Astra si Focus si nu prea pot fi comparate. Kia mai are de lucru sa ajunga producatorii europeni.
    6 3
  • @@daniel
    Ai dreptate, Cee'd nu prea se poate compara cu modelele enumerate de tine, dar hai sa si privim lucrurile si prin prisma pretului de achizitie. Spre exemplu, daca nu-mi doresc Logan si am posibilitatea sa dau cu putin peste pretul unuia, insa nici pe departe nu ma pot apropia de un Golf, un Focus sau o Astra, nu este o alegere buna Cee'd? Pana acum, ca pret vs oferta, mi se parea una din cele mai bune alternative. Acum, cu noul model, inca nu stim preturile si nici alte date in afara unor poze, insa, din ce se vede, cresterea in calitate e mare. Daca si la tren de rulare avem un plus, iar pretul nu se va mari cu prea mult, atunci avem cu siguranta o noua optiune pentru cei mai pragmatici, care nu tin musai sa aiba pe capota un W sau un cerc taiat de un fulger in doua.
    4 8
  • Catalin
    in atentia infidelului
    suna-ma la Peugeot Assistance si intreaba de Catalin FLOROIU. O sa ai o mare surpriza ! Intra pe clubkia.ro si cauta userul "catalin_ceed" Iti doresc sa ai o viata implinita si sa ne intalnim si prin trafic sa ne masuram in masini
    0 1
  • totusi sa temperam spiritele.
    actualul kia ceed la ce pret e comercializat este foarte bun. in special primele 2 echipari, o idee mai ieftine decat alte produse din clasa, si o idee mai scumpe decat loganul iti ofera satisfactie suficienta. calitatea materialelor in interior este cu multe clase peste logan, si te simti la standard normal al clasei, ca si restul competitorilor.
    la design interior sufera suficient, caci inca are un design tern, corean. nimic impresionant.
    garantia oferita de kia este extraordinara si un lucru demn de luat in seama.

    din poze, noul ceed arata superb, si da cu inspiratii din diverse produse europene. dar hei, e adresata europenilor si construita in europa (banuiesc ca si prima generatie ceed).
    asa cum in clasa compacta multi folosesc o reteta de design asemanatoare, este pt ca e apreciata de consumator, si deci, nu prea poti sa o schimbi prea mult.
    vezi citroen c4 coupe ph1. radical si neapreciat de majoritatea clientilor (aici intervin aspecte de psihologia umana si de targeting). renault megane 2...aceste produse au fost prea radicale pt tampenia umana si obisnuita de consum. asa ca acum amandoi au revenit la forme clasice. fara ecrane prea multe, faar forme radicale, caci ei vor volume, nu doar tehnologie excentrica pt portofoliu...
    pt mine este o mare dezamagire aceasta reactie, dar eu sunt minoritatea de sus, din clopotul lui gauss
    5 12
  • chinezaraie
    3 4
  • CARTILE PE FATA
    @ t
    Alooooo.. kia ceed nu e concurent pt logan... cand o face dacia un hatch compact atunci sa le compari... pana una alta cine isi doreste o masina in 3 volume robusta, fiabila si spatioasa, isi ia un logan... kia ceed nu se poate bate cu dacia nici la pretul optionalelor (chiar daca are mai multe dotari), nici la costuri de intretinere... deci mai usor cu aberatiile... kia este o marca de volum... n-o pune in aceeasi categorie cu o marca low-cost doar de dragul / satisfactia de a vedea cat de "buna" calitativ e ceed... daca primim realist si obiectiv, ceed-ul de pana acum are interior mai slab decat Megane 3 (doar un exemplu)... de fapt ceed e prapaditul segmentului. Toata presa de specialitate e de acord ca ceed e cel mai auster model compact. Ca unii sunt orbi si vor sa accepte e altceva...
    16 4
  • @CARTILE PE FATA
    patrocle, ceedul care e acum in piata e aparut inainte de megane 3...normal ca e putin sub el la interior. fa comparatia asta dupa ce apare generatia noua de ceed, peste 2 luni.
    dar din pacate nu prea ai la ce compara caruta de megane made in turkey (chinezii europei) cu ceedul...mai mari jepcari ca renault n`am vazut.
    in afara de modelele rs, eu unul nu m`as atinge de marca asta.
    6 15
  • maaars mah... ca ai avut tu renault vreodata sa vbesti !
    10 3
  • Pareri sustinute gen plastice slabe, care scartaie, urate, neplacute la atingere si un interior varza dintr-o poza cu o masina care nici nu a aparut pe piata.
    Comparatii care nu isi au locul, masina ce poate fi considerata un fel de etalon, care nu e made in Turkey (lasa ca si Coreea e un fel de Turcia a Asiei, iar Germania e Japonia), ce fel de politica practica Kia nici nu are rost sa deschizi subiectul (in mare se merge pe principiul pret mai mic decat concurenta directa, dotari bune, garantie mare, calitate ok).
    Restul e cancan.
    Sincer m-am amuzat copis.
    5 6
  • @LauCalin
    Stai tu linistit, in Turcia exista fabrici mai moderne /automatizate decat in Slovacia unde-i fabricata kia ceed. Dintre concurentii ei, doar Toyota Auris stiu ca-i facuta in Turcia. Modelul cel mai apropiat ca pret, Megane 3 e facut in Spania (Palencia).
    8 0
  • Total de acord cu tine. Decat Renault sau chiar Opel, mai bine Hyundai/Kia.
    1 9
  • si megane 3 e facut in turcia, la bursa
    si ce`i facut acolo se vinde la noi si europa de est.
    uita`te pe un megane 3 nou, scrie pe etichetele de pe geam cand il ridici prima data de la dealer.

    n`am avut renault, dar am mers si am vazut destule, si interior si exterior, tarane.
    1 10
  • George
    @mog
    Esti chiar atat de disperat incat sa inventezi lucruri? Se pare ca da. Realitatea implacabila? Megane 3 e facut in Spania.
    5 1
  • a se vedea de pe site`ul renault.com
    For Renault, Turkey is not only a key local market but also a base for exports to the Mediterranean, Eastern Europe, Russia and North Africa.
    Oyak-Renault has a high-performance production site at Bursa. The plant assembles many different vehicles (Clio Estate, Mégane, Symbol / Thalia and since 2009, Fluence).
    1 6
  • Mog, am mai incercat sa iti explic o data si vad ca tu o tii pe a ta. Calitatea unui produs nu este data neaparat de tara in care se fabrica, ci de cui ii este adresat.
    Iar principala cauza pentru care se produc masini in tarile mai putin dezvoltate e mana de lucru mai ieftina. Atat. Ah, ca se mai proiecteaza si masini adaptate tarii respective sau regiunii respective dpdv financiar asta e alta poveste (a nu se intelege in cazul de fata Megane, ci Symbol de exemplu) .
    5 1
  • doooh
    se referea la Megane 2 Sedan intarziatule... care acum se numeste Fluence... nu se referea la Megane 3 hatchback... greu la deal cu boii mici
    5 1
  • ...si lasa engleza! eu iti recomand ceva mult mai simplu (asa pt intelectul tau): tasteaza pe google "Megane 3 fabricate la Palencia, în Spania" si vezi ce-ti da... sunt surse de incredere pt confirmare.
    4 1
  • n`ati inteles nimic...
    stai linsitit prietene, nu`ti fa griji tu de engleza si intelectul meu.
    o fi facut si in spania si in franta si pe luna, eu am zis ca ce se vinde in romania e facut in turcia.putem intreba la dealer ca sa fim 100% convinsi.
    @laucalin, nu ma cert cu tine, fata de altii, isterici, "hateri" , care comenteaza pe aici si nici macar nu au bunul simt sa se semneze, tu iti spui parerea rational si calm. e alegerea mea sa nu am incredere in renault made in turkey asa cum tu sau altii nu au incredere in kia. asa ca sunt putin sceptic de calitatatea lor. poate nu o fi asa, insa megane 2 a avut destule probleme de fiabilitate, recunoscute. nu stiu cum o fi cu 3, poate au progresat. eu imi exprim punctul meu de vedere, nu emit judecati pentru o tara intreaga.
    1 2
  • nu avem noi romanii "editie speciala" de megane 3, distrusule! singura locatie de fabricare pt megane 3 e spania...de intrebat, trebuia sa intrebi inainte.
    3 0
  • poate 3`ul nu se fabrica in turcia, desi nu`s convins, dar sigur nu se face doar in spania.eu aveam o informatie de la cineva care si`a luat megane 3 si i s`a spus (plus avea un abtibild din ala pe masina cum ca ar fi venit din turcia) ca e fabricata acolo. si din ce am mai gasit pe net, nu spunea nicaieri negru pe alb unde exact se face.

    Renault announced today that the new Megane III will be manufactured at the Villamuriel de Cerrato factory in Palencia and the French Douai factory.

    deci dupa ce ca nu stii sa porti un dialog si vorbesti ca copil de 9 ani, ai dat`o in bara iarasi.
    2 2
  • ah, plus ca..
    si pe wiki apare cum ca ar fi construit acolo, insa nu mereu ce zice wiki e si real.
    2 2
  • beneficiar
    masina
    intrade var bordul și materialele din plastic nu sunt reușite, dar e spațioasă cea ce o face confortabila
    Ca la urma urmei pt șofer interiorul contează, motorul e bun în proporție de 99%, suspensiile sunt joase, restu tine de bani.
    0 0
  • Nu stiu cine de aici a condus o masina Kia cee'd,din prima generatie,dar pot sa confirm ca pe mine ma multumeste din toate punctele de vedere,daca cicula pe drumuri f.bune.MA REFER LA FAPTUL CA SUSPENSIA E CAM TARE.In rest ,f.f.OK!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru