OFICIAL: Primele imagini ale noului Volvo S60

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 10.11.2009
Volvo a publicat astazi primele imagini ale noului S60 in versiune de serie. Modelul de clasa medie va debuta public in cadrul Salonului de la Geneva.

Atunci cand nimeni nu se astepta la vreo lansare spectaculoasa, Volvo sparge gheata cu primele imagini si informatii ale noii generatii S60, anticipata inca din luna ianuarie a anului trecut de un concept cu nume asemanator. Debutul live va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in primavara anului viitor, productia urmand sa demareze cateva luni mai tarziu in cadrul uzinei Volvo din Belgia.

Stephen Odell, presedinte si director executiv Volvo, a declarat intr-un comunicat de presa ca "noul S60 este o sculptura in miscare si un avans tehnologic in materie de siguranta."

Sedanul incearca sa pastreze liniile conceptului prezentat la Detroit, semn ca publicul a primit foarte bine intentiile designerilor suedezi. Odell a explicat ca "majoritatea clientilor orientati catre acest segment isi doresc o masina care face apel la latura emotionala, cu un design sportiv si cu un comportament dinamic."

Momentan, suedezii au fost zgarciti in ceea ce priveste detaliile despre gama de motorizari, insa ne putem astepta la aceeasi tendinta de "downsizing" urmarita de toti constructorii auto pentru a reduce consumul si emisiile de CO2.

Comentarii (20)

  • Crysty
    Volvo
    Seamana cu Fiat din fata!
    3 30
  • @crysty
    sunt curios ce fiat ai vazut tu cu acea fata? maybe in your dreams...
    Mai degraba aduce a E-klasse cu farurile acelea, care sincer... you love'em or you hate'em. Nu e urata masina, dar sincer mi se parea mai eleganta versiunea anterioara.... mi se pare aiurea cand se modifica designul unei masini doar de dragul schimbarii... Era un design reusit, iar un face-lift ar fi fost suficient... parerea mea!
    Intrebare: S80 e cel care urmeaza a fi desenat de orbul acela au S40??? sunt curios sa vad cum va iesi...
    5 14
  • @ Castravetele
    Acel pictor turc nevazator nu a desenat Volvo S 60 ( la fel cum de ex Walter Da Silva deseneaza modelele grupului VW ), el a fost pus alaturi de noul Volvo S 60 si folosindu-se de simtul tactil puternic dezvoltat la nevazatori, a desenat foarte aproape de realitate modelul de serie .
    15 0
  • frumos
    bara e clar de la ford focus, capota imi da senzatia de maserati, iar farurile, da, a e-klasse, de fapt reprezinta toate aceste masini la un loc :) in limita bunului simt al pretului fata de ultimele doua, succes!
    5 4
  • hai ma nu va mai agitati... este o masina... normal sa semene cu altele , doar are faruri, stopuri, 4 roti , parbriz , usi etc ... nu ai cum sa mai faci o masina "unica" .. nu ai cum frate cad sunt zeci de producatori , mai calmati-va cu "seamana cu" ca-i inutil - toate seamana cu ceva

    arata bine... doar ca la pret este cat un BMW / Mercedes / Audi din aceiasi clasa ... si, cinestie, poate chiar merita sa stea acolo ;)
    16 1
  • Cosmin
    in premiera??
    E plin internetul de vreo 2 luni de imaginile aste oficiale in premiera.
    2 4
  • mircea
    @Cosmin
    Te premiez personal cu 100 de euro daca ne dai un link in care aceste imagini exista inainte de 10 noiembrie 2009. Si trebuie sa fie ACESTE imagini, ale versiunii de serie. Ca de conceptul cu acelasi nume stie toata lumea.

    Come on, hero :)
    10 2
  • Cristi
    ma bag eu
    Cred ca ma apuc de cautat poze cu volvo pt 100 euro :)).

    Ca sa fiu la subiect, foarte frumoasa masina, seamana un pic cu Ford Focus
    1 6
  • nikuhd
    volvos60
    E adevarat spoiler fata nu ca seamana e acelasi cu cel de pe ford focus ST , in rest nu seamana cu ford cineva zicea mai sus ca si capota e de focus .. fals sa se uite mai atent la linii si forma . Cred ca e destul de reusita farurile dau mai mult a Fiat Linea decat a E clase si pare o masina inspirata din designul modern dar totusi prea multe asemanari clare cu alte marci si prea scumpa..
    0 5
  • superb
    din fata chiar pare un e-classe si imi place linile capotei si aripi fata care se ridica si de prelungesc asemenea unui seria 7 sau 5 GT.
    1 3
  • superb
    din fata chiar pare un e-classe si imi place linile capotei si aripi fata care se ridica si de prelungesc asemenea unui seria 7 sau 5 GT.
    0 3
  • am uitat sa mentionez unde se prelungesc
    pe montantul A.......
    0 3
  • Pentru Mircea Mester
    Citesc cu placere toate comentariile (mai putin cele agresive si care contin cuvinte injurioase).Incerc sa-mi dau seama ce a vrut de fapt sa spuna cei ce le-au scris.
    Deci citez (cvasi-integral) " Te premiez personal cu 100 de euro daca ne dai un link in care aceste imagini exista inainte de 10 noiembrie 2009. Si trebuie sa fie ACESTE imagini, ale versiunii de serie. "(nu pentru premiu iti scriu!)
    Evident, e foarte greu sa iti dea cineva un link unde sa gasesti ACESTE imagini (dar cu o data anterioara celor publicate de voi).
    Spui ca sunt primele imagini oficiale, deci postate de VOLVO.
    Asta inseamna ca alte imagini - gen spy- le excluzi din start. De aici si siguarnta cu care lansezi oferta.
    Dar ce zici de aceste imagini? (ar trebui citit si textul) :
    http://www.icars.sg/2009/8460/next-generation-volvo-s60-spied/
    3 1
  • Pentru Mircea Mester
    Scuze, din graba, am trimis de doua ori.
    0 1
  • Pentru Mircea Mester
    Am uitat sa scriu ceea ce era mai important: mie mi se pare ca nu exista deosebiri fata de ceea ce ati postat voi.Evident, nu ma refer la spitele rotilor, este clar ca acolo nu era definitivata solutia.
    1 1
  • @Mircea draga...
    Felicitari LM !
    ...si banii se duc la LM. Felicitari.
    Este exact masina, mai mult, este reala si este pe site din 14 sept.2009.
    Acum sa te vad daca dai banii dragule !! :))
    1 0
  • mircea
    @LM, @all
    LM, ai dreptate. Userul caruia ii ridicasem mingea la fileu afirmase, citez, "E plin internetul de vreo 2 luni de imaginile aste oficiale in premiera."

    Ei bine, "imaginile astea oficiale" nu existau pana astazi. Oferta mea ramane valabila: daca imi aratati imaginile de mai sus pe un site intr-un articol anterior, I will pay.

    Este absolut normal sa fi existat imagini spion, o stim cu totii prea bine.
    0 3
  • S60
    Arata foarte bine. E ceva deosebit in designul lui si poate tocmai de-asta multi spun ca seamana cu Clasa E. Sunt sigur ca nu asta era ideea. Totusi, eu zic ca e nevoie de o perioada de obisnuinta mai ales cu parte frontala a masinii despre care s-ar putea spune ca arata cam ciudat. In rest, design elegant care se continua bine pana in spate. Imi place foarte mult cum arata din lateral si faptul ca portbagajul e mai... ingust, daca imi perimiteti. Ceea ce, din punctul meu de vedere, il face sa arata foarte dinamic :)
    3 0
  • ce a ma i sigura masina este volvo daca ti la sanatate ia ti volvo si buna nu aiurelii desing si prestatie este ceva scumpa dar merita totii banii
    4 0
  • @castravetele
    Asa-i! Aduce a E-klase
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru