Peugeot Bipper Beep-Beep Concept

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 05.12.2007
La Salonul Auto de la Bologna, Peugeot a prezentat publicului conceptul Bipper Beep-Beep, inspirat din 908 HDi.

Esential

70 de cai putere dezvolta propulsorul 1.4 HDi cu care este echipat conceptul Peugeot Bipper Beep-Beep.
160 Nm are Citroen Bipper Beep-Beep.

Peugeot nu putea sa vina cu mana goala la Bologna asa ca a dezvoltat in fuga un concept botezat Bipper "Beep-Beep" in cinstea victoriosului model de curse 908 HDi FAP. Conceptul a fost dezvoltat pe baza MPV-ului Bipper, care urmeaza a fi lansat in Europa la inceputul anului viitor.

Sub capota nu se afla un motor puternic asa cum probabil se asteptau multi, ci doar un propulsor diesel de 1.4 litri HDi care dezvolta 70 de cai si un cuplu motor de 160 Nm la 1750 de rpm. Suspensia de baza a fost si ea inlocuita iar franele au primit discuri cu diametrul de 313 mm.

La exterior conceptul se individualizeaza prin paleta de culori similara cu a modelului de curse si prin jantele de 18 inch din aliaj, incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport 225/45 R18.

Comentarii (2)

  • comparatie
    DOAR in capul tau e legatura intre Bipper si 908hdi LeMans... culorile poate.. dar crede-ma.. NICIO LEGATURA nu are una cu alta.. Pegeot-ul nu a facut nicio legatura intre cele doua
    0 0
  • bogdan
    citroen
    semana aproape perfect cu citroen nemo
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru