Peugeot RC-Z, primul model al unui nou brand premium: "Hors-Serie"

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.03.2010
RCZ este primul model Peugeot care va fi vandut sub noua marca premium "Hors-serie Peugeot" a francezilor. Acesta va fi urmat de versiunea SW a viitorului 508.

Francezii de la Peugeot au anuntat ca vor lansa o serie de modele premium sub o noua marca, intitulata Hors-serie Peugeot. Modelele vandute sub aceasta marca vor fi destinate segmentului premium si vor avea un plus de performanta si materiale de calitate mai buna la interior. Primul model care va fi vandut sub noua marca premium de la Peugeot este RCZ, urmat de versiunea SW a lui 508.

Cel de-al treilea model care va fi lansat sub marca Hors-serie Peugeot este inca neanuntat, dar lansarea este programata pentru 2012. Traducerea acestei denumiri din franceza este “construit din productia de masa”, ceea ce semnifica dorinta francezilor de a obtine mai multi bani pentru modele premium care folosesc platformele unor modele de volum.

Jean-Marc Gales, noul sef al celor de la Peugeot, a declarat ca modelele Hors-serie de la Peugeot vor fi comercializate pe toate pietele pe care activeaza producatorul francez fara niciun fel de traducere. Astfel, denumirea hors-serie va fi prezenta si pe piata din Romania, iar explicatia oficiala a acestei alegeri a fost facuta printr-o referire la sloganul de marketing utilizat de cei de la Volkswagen pe toate pietele cu exceptia pietei interne, respectiv “Das Auto”.

Via | Autocar

Comentarii (9)

  • Stelian_Opincariu
    Ce bine arata acest model! Peste orice Renault!Renault marca saracului in Franta, Peugeout marca nobilului in Franta!
    20 16
  • ARATA BINE
    Asta e modelul care zic ei ca o sa concureze cu AUDI TT . Si parca dezvoltau motoare impreuna cu BMW .
    14 4
  • hors-serie inseamna "inafara productiei de serie" si nu “construit din productia de masa”
    14 1
  • GAbriel
    Pentru Alex
    Prietene, daca nu te pricepi e mai bine sa taci din gura decat sa epatezi prostie.
    De ce n-ar concura cu Audi TT? Amandoua sunt Coupe, performante apropriate, pret (mai ieftin cu vreo 12.000 Eur Peugeotul). Deci?
    17 2
  • caballus
    inseamna ,,serie pt. cai'' ha,ha,ha
    2 4
  • Sa concureze cu TT mi se pare normal...dar la prima vedere, prea seamana cu TT.
    2 6
  • NeoGalaxy
    Marca saracului si marca nobilului? Cred ca cineva traieste in feudalism. Probabil Dacia este marca analfabetului sau al sclavului dupa gandirea de mai sus. Iar Ferrari este marca regilor. Ma rog, oamenii nu trebuie judecati dupa ce masini isi cumpara pentru ca este treaba lor dar o astfel de gandire ca unuia de mai sus nu duhneste decat a ignoranta, nu pot sa spun decat ca-mi este mila de acea persoana.
    13 2
  • marca saracului.....vaisiamar........ ce teorii
    Mda marca saracului si marca bogatului, e departe de adevar ( o prostie a omului ce sa-i facem), renault- ul e f fiabil, diferenta e modul in careastia de la peugeot isi "deseneaza masinile" care sincer nu e ceva spectaculos uitativa la masini in relitate si o sa va dati seama nu pe niste poze....................
    3 4
  • benzinaru'
    frumos
    promiteau un model de top de foarte multi ani
    tin minte ca ma uitam pe tvr1 la o emisiune de gen prin 2000 si ceva, sa speram ca de data asta se va materializa
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru