Premiera: Citroen dezvaluie C3 Picasso

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.07.2008
Citroen isi largeste gama de modele si derivate ale actualului C3 cu o varianta Picasso, asteptata la Paris.

Esential

120 de cai putere dezvolta cea mai puternica versiune pe benzina care va fi disponibila pe C3 Picasso.

Citroen surprinde publicul european cu un nou model derivat din actualul C3. Este vorba despre C3 Picasso, un mini MPV capabil sa transporte pana la 5 pasageri si sa tinteasca segmentul de piata dominat deja de Opel Meriva, Nissan Note si Renault Modus.

Noul model este al treilea din gama Citroen care va imprumuta numele de Picasso, alaturi de C4 Picasso si Grand Picasso. Bazat pe platforma actualului Peugeot 207, noul C3 Picasso va oferi un spatiu generos pentru pasageri, desi lungimea sa va fi cu putin peste patru metri.

Gama de motorizari oferite pentru C3 Picasso va include doua propulsoare pe benzina si un diesel cu doua versiuni. Astfel, sub capota se vor regasi unitatile pe benzina de 1.4 litri si 95 de cai si 1.6 litri si 120 de cai si propulsorul diesel de 1.6 litri capabil sa dezvolte 90 si 110 cai putere.

Designul promovat de cel mai nou model Citroen ar putea anticipa in linii mari look-ul viitoarei generatii C3, asteptata sa debuteze undeva la mijlocul anului viitor. Pana atunci insa, vom putea admira live noul C3 Picasso abia in octombrie la Salonul Auto de la Paris.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • de ce?
    de ce cei la citroen pun ceasurile pe mijlocul bordului ca ara ca naiba
    0 0
  • ceasuri
    cei de la citroen pun ceasurile pe mijlocul bordului ca sa se mire.... stiti voi cine...
    0 0
  • Un priceput
    Ceasuri si clepsidre
    Eh, asta a fost o rautate. Masina este dragalasha si cred ca se potriveste cu o masina de oras incapatoare si tocmai buna pentru o tanara familie. Ma intreb insa de ce i-au spus Picasso. Pana la urma nu o mai inteleaga nimeni ce inseamna Picasso. Cumva... monovolum? Adica vom avea un C3 monovolum? Inseamna ca si Smart ForTwo este monovolum?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru