Premiera: Noul Audi TT-S iese la lumina!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.01.2008
Fanii modelelor Audi au inca un motiv de bucurie. Versiunea de performanta Audi TT-S a fost dezvaluita astazi.

Esential

272 de cai putere dezvolta propulsorul de 2.0 litri turbo, care echipeaza Audi TT-S

Toate blitz-urile jurnalistilor auto se pregatesc pentru primul mare salon auto al anului care va avea loc luna aceasta la Detroit. Marii constructori auto sunt constienti de importanta evenimentului de aceea cauta sa pregateasca inca de pe acum publicul dar si sa pastreze un oarecare mister asupra premierelor pe care le pregatesc pentru Detroit.

Audi nu putea sa faca exceptie de la regula, constructorul german anuntand deja o "revolutie" in interiorul gamei sale in acest an. Asa cum se anticipa, Audi va aduce la Detroit o versiune de performanta a actualului model sportiv TT.

Misterul a fost insa spulberat in aceasta dimineata cand jurnalistii de la Motorpasion au dezvaluit primele imagini cu sportiva germana. Asa cum era de asteptat, versiunea de performanta a fost botezata TT-S si a fost echipata cu un propulsor de 2.0 litri turbo care ofera 272 de cai putere.

Caroseria usoara si bagajul de putere foarte mare fac din TT-S un concurent puternic pentru nume mari precum BMW Z4M sau Porsche Cayman.

Pana acolo insa, Audi va trebui sa echipeze noul TT-S cu tractiune integrala pentru a nu comite aceeasi greseala ca in cazul versiunii actuale, care subvireaza si pierde din aderenta, toata puterea fiind transferata puntii fata.

Constructorul din Ingolstadt a vrut sa sublinieze puterea noului TT-S si prin cateva modificari minore la nivel exterior. Aspectul frontal a fost modificat prin inlocuirea spoiler-ului si a grilelor, care ajuta motorul sa "respire" mai bine, dar si prin echiparea cu lumini LED a blocurilor optice fata.

Spoiler-ul spate a fost si el inlocuit impreuna tevile de esapament duble. Look-ul mult mai sportiv si mai agresiv este completat si de oglinzile retrovizoare si jantele de 17/18 inch cromate, precum si de pragurile laterale care contureaza mai bine liniile sportivei.

La interior Audi nu a operat prea multe schimbari diferentele fiind facute de nivelul de echipare mai bogat si de logo-ul TT-S regasit la nivelul instrumentelor de bord.

via: Motorpasion

Taguri: Audi, BMW, Cayman, Porsche, TT, TT-S, Z4M

Comentarii (2)

  • SuperstarDriver
    ?
    E cineva normal la cap care stie macar ceva despre piata auto?!Eu cred ca nu...TT-S ESTE RIVALUL LUI Z4 3.0i NU LUI Z4-M, viitorul TT-RS VA FI RIVALUL LUI Z4-M....of doamne dar cat de mult va duce bibilica. OAMENI BUNI TOT CE ESTE "S" de la Audi e rivalul VARFULUI DE GAMA DE MOTOARE INAINTE DE M-uri NU RIVALUL M-urilor si tot ce e RS de la Audi e RIVAL CU M de la BMW...M-AM CAM SATURAT DE ATATEA CONFUZII!MAI CITITI SI VOI DATELE PRODUCATORILOR SI ASA MAI DEPARTE CE NAIBA...ATATA INCULTURA AUTA N-AM VAZUT DECAT IN RO...Iar TT-S este de mii de ori mai rapid ca Z4 3.0Si...iar viitorul RIVAL AL LUI Z4M adik TT-RS ii va rupe capatana cu ai sai peste 350CP BITURBO si GREUTATE MAI MICA CA Z4M...
    0 0
  • pt Superstardriver
    ai drepate ... cred ca a fost o confuzie.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru