Primele schite cu viitorul Renault Clio

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.04.2009
Desi faceliftul noului Clio abia a fost dezvaluit, pe internet au aparut deja schitele viitoarei generatii, asteptata cel mai devreme in 2011.

Desi faceliftul noului Renault Clio se lanseaza in Romania abia in luna mai, pe internet au inceput deja sa circule primele schite ale viitoarei generatii, asteptata in showroom-uri la sfarsitul lui 2011.

Schitele publicate astazi in presa internationala redau formele viitoarei generatii si inscriu modelul de clasa mica in noua filozofie de design adoptata de Renault. Blocurile optice au preluat liniile fratelui mai mare Megane iar caroseria a devenit mai robusta, cu linii mai fluide si un al doilea stalp ascuns.

Liniile agresive se regasesc la nivelul spoilerului frontal, care imprumuta prize de aer mai generoase, si la nivelul bosajelor mai largi. Chiar si asa, Clio cauta sa devina un model cat mai individualist, capabil sa atraga de partea sa un public numeros pe un segment european din ce in ce mai aglomerat.

Momentan nici o versiune de test a viitoarei generatii nu a fost surprinsa in timpul testelor, ceea ce inseamna ca proiectul viitorului Clio se afla intr-un stadiu incipient.

via | Worldcarfans

Comentarii (1)

  • tiganie
    ciordeala
    aoleeeeuuuuuuuuu un pic de ciordeles.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru