Realizatorii Top Gear au fost acuzati de eruptia vulcanului islandez

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 17.04.2010
Realizatorii Top Gear, James May si Jeremy Clarkson, au fost acuzati ca au provocat eruptia vulcanului din Islanda.

James May si Jeremy Clarkson au filmat un episod al emisiunii Top Gear in preajma vulcanului Eyjafjallajoekull, care ulterior a erupt, iar norul de cenusa din atmosfera a blocat numeroase aeroporturi din Europa. Numerosi experti din intreaga lume s-au grabit sa ii acuze pe realizatorii Top Gear pentru neplacerile provocate de eruptia vulcanului din Islanda.

Reactia realizatorilor emisiunii britanice nu a intarziat sa apara, acestia adaugand un plus de sarcasm afirmatiilor aparute. "S-a dovedit stiintific ca Top Gear este responsabila pentru aproape toate rautatile care au loc in lumea moderna. Eruptia care a avut loc abia la o saptamana dupa <<vizita>> lui Richard Clarkson poate fi considerata cu greu o simpla coincidenta. Jeremy Hammond a condus unul din preferatele lui modele Ferrari cu 160 de km/h direct catre camera principala cu magma, care ar fi putut destul de usor sa cauzeze aceasta catastrofa geologica. Din fericire, nu m-am uitat niciodata la aceasta emisiune", a declarat Annalisa Kneejerk, comentator media.

Acestea nu sunt singurele acuzatii de care au avut parte cei trei realizatori ai emisiunii Top Gear.

Ei au fost aspru criticati pentru faptul ca au promovat in randul publicului "o imagine neprietenoasa cu mediul" a sporturilor cu motor. De asemenea, Ben Summerskill, directorul executiv al drepturilor homosexualilor de la organizatia de caritate Stonewall a declarat despre cei trei ca sunt "niste porci". Cei trei nu au scapat nici de comentariile ambasadorului Romaniei la Londra care a spus ca "Top Gear ne-a ofensat tara".

Via | Top Gear

Comentarii (26)

  • Jeremy Hammond ? :)
    9 6
  • my bad, acum am vazut ironia raspunsului :)
    9 2
  • @tds cred ca nai fost pe la scoala !
    3 52
  • cu ferrari la 160km/h pe 'drum de tara'
    AUTOMARKET.......va rog sa schimbati termenu de ferrari cu toyota hillux,bmw x5,q7 sau oricare alt model da nici decum un ferrari
    4 17
  • Vortex66
    hahaha
    Cat imi place cum se oftica si acuza toti TopGear, iar in acelasi timp ei au tot mai multa audienta si practic fac pe toti care se iau de ei :)) Invidia e mare.
    13 9
  • ha ha
    noroc ca nu sa intamplat si la noi in tara ceva catastrofa dupa ce au vizitato astia de la top gear....ceva cutremur sau stiu eu bine ca no venit viitura.
    16 2
  • precizare
    Este vorba de fapt de Jeremy Clarkson si Richard Hammond ...
    Cat despre vulcan, s-o fi molipsit de la comentariile uneori explozive ale celor de la Top Gear ... :-)
    11 11
  • asta
    "Jeremy Hammond a condus
    una din preferatele lui modele
    Ferrari cu 160 de km/h direct
    catre camera principala cu magma" . lasand la o parte numele...putea sa o ia si el mai usor, mai intai trebuia sa o ia direct spre camera secundara cu magma... ER.. cum arata o camera ( principala sau nu ) cu magma?! e cu tapet? cu lambriuri? e vreo lavabila speciala? ........ Noi suntem prosti ca bagam in seama toate cretinatatile scrise....
    11 2
  • chiar dati toate stupizeniile englezilor?
    Ei isi fac doar reclama, emisiunea cu exceptia faptului ca-i hilara toate prezentarile de masini sunt total partinitoare. Ati vazut episodul cu taraboantele alea vechi cumparate cu 1500 E? Pe cine au scos castigator desi masina aia era terminata? Una englezeasca, in momentul in care celelalte au funnctionat mult mai bine.
    7 11
  • de fapt ...
    Am ridiculizat special acuzatiile absurde aduse la adresa celor de la Top Gear. Dar vad ca unii nu inteleg acest lucru ... :-). Sau poate nu ii simpatizeaza pe cei de la Top Gear, dintre care numai Jeremy Clarkson are mult mai multa experienta in domeniul auto decat multi dintre aceia care dau vot negativ pe aici. Continuati aceia, ma distrez asa bine :-)) . Multi inseamna ca nu au inteles nici ce fel de emisiune este Top Gear :-)
    12 4
  • vulcanul
    Eu nu cred ca cineva cu masina poate face atat deranj pt. un munte...hai sa fim sriosi...ala erupea in orice moment bine ca nu iau prins acolo,ca nu mai aveam la ce sa ne uitam ..si sa radem...ca la emisiuniile de automobilism din roamania inafara de Automobile Tv de duminica la ora 11 pe OTV...nu stiu una mai buna..toate sunt varza....a e si ProMotor...
    8 2
  • The Stig
    Volcano
    Cred ca nu au avut un motiv clar si atunci s-au legat degeaba de ei. :((

    In plus sunt ANTI GAY! Nu ii suport!
    4 10
  • Top Gear!!! COOL
    Merita un add pe Twitter si Facebook!
    Adaugati echipa Top Gear in lista voastra
    -Pe Twitter: http://twitter.com/BBC_TopGear
    -Pe Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=1748592098#!/topgear?ref=ts
    -Si nu in ultimul rand pe STIG: http://www.facebook.com/profile.php?id=1748592098#!/TheStig
    6 3
  • Textul?
    @ Automarket: Voi ati vazut textul dupa publicare? Nu ati aruncat o privire si vazut ca ii plin de %20 si %21, samd.

    @ restul lumii: Jeremy Hammond, Ferrari samd sunt ironii de la Top Gear. Cei care n-au inteles, evident habar nu ai de emisiune.
    5 2
  • carcotasul 1
    eruptie
    daca Ferrari e in stare sa creeze o eruptie vulcanica inchide-ti-l ... de aia nu se linisteste Etna ... "numerosi experti" ... ha ! ... lasa-ti-o ca macane ...
    4 1
  • In plus sunt ANTI GAY
    Foarte bine! Asa si trebuie!
    13 1
  • Sure they do ..
    da ... totusi eu cred ca sunt de vina elefanteii roz care se transforma in porumbei unicorniali si vin aici odata la 1.384 ani de pe planeta Retardssux
    4 0
  • ha ha ha
    ha hahaha ha
    poate ca baietii astia de la Top Gear au mincat fasole inainte sa urce pe vulcan si d'aia a erupt.Daca niste oameni de stiinta de la ei vin cu acuze din astea, inseamna savantii lor sunt dusi cu pluta...breee...
    3 1
  • Top Gear
    Numai fitzi idiotzi !!! Top Gear este o emisiune mult prea buna pt pers kre iubesc masinile puternice :X:X:X:X Si nu Top Gear ne.a fc tzara d ras ci noi am fc Top Gear d ras !!!! Q o tzara d rahat !!!!! Iubesc si sustzin echipa Top Gear in frunte q Jeremy Clarkson favoritul !!!
    Si sa fim seriosi o masina a fc sa erupa un vulkn ? Asemenea acuzatzi nu potzi sa le aduci celor d l Top Gear doar dak ai ceva q emisiunea respectiva ! In fine. Sa ii ia naiba d idiotzi !!!!
    COMM ESTE PT TOTZI CEI KRE AU CEVA Q TOP GEAR !!!!!!
    Imi cer sc pt limbaj ! :D
    3 3
  • Mickey
    @toxic, cred k acum au venit mai devreme...mult prea devreme :))))
    1 1
  • nimeni nu mai stie de gluma in tara asta
    Vai de capu' vostru...
    Bai, natarilor care comentati, e o gluma a lor, nu-i acuza nimeni de nimic!
    Chiar sunteti atat de redusi la bibilica sa credeti ca acuzatile sunt reale?
    Aoleu!
    1 2
  • de la ei
    ei sunt suficienti de destepti ca sa lanseze singuri aceste acuzati pentru a-si face reclama
    1 2
  • Cinnamon
    masina de ocazie
    Buna ziua,
    As vrea si eu o masinuta mica sa ma strecor mai usor in trafic, ceva de genul: smart, una chiar cu 2 locuri. Am vazut un Mercedes-Benz CLK 280 dar este in Germania si costa mult. Sugestii?
    0 1
  • "... a condus unul din preferatele lui modele ... direct catre camera principala cu magma , care ar fi putut destul de usor sa cauzeze aceasta catastrofa geologica ... nu m-am uitat niciodata la aceasta emisiune ..."
    e "logic" ...
    1 0
  • Fan TopGear
    Richard Clarkson ???
    Jeremy Hammond ???
    Sigur nu era Richard Hammond si Jeremy Clarkson?
    2 0
  • GEORGE SI HAMMOND
    TOP GEAR
    STIG E ..... BETON FRATE AI VAZUT NU ?? NU ?? NICI IO NU AM VAZUT, BN PE SITE TOP GEAR SI ESTE STIG NEGRU TOT PE SITE TOP GEAR AM VAZUT LA PLAJA !!!!!!!!!!!!
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru