Şeful Audi: "Nu va exista un model mai mic decât A1"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.01.2011
Ruper Stadler, preşedintele Audi, a declarat că ideea unui model poziţionat sub A1 nu este agreată de oficialii brandului. Acelaşi Stadler a susţinut însă ideea unui frate mai mic pentru Audi Q3.

Gama Audi continuă să se îmbogăţească de la an la an cu noi modele. Cu toate acestea, oficialii nu văd în gamă un model mai mic decât actualul A1, deşi au existat zvonuri în acest sens. Declaraţia a fost făcută de însuşi Rupert Stadler, preşedintele Audi, în cadrul unui eveniment recent.

Acelaşi Stadler a declarat că gama modelelor de teren a constructorului din Ingolstadt, recunoscută după indicativul Q, poate fi în continuare exploatată. Stadler a lăsat să se înţeleagă că este suficient loc pentru un SUV compact, de dimensiuni reduse, capabil să fie privit de publicul larg ca o opţiune entry-level în gama modelelor cu tracţiune integrală. Modelul ar urma să fie mai mult un derivat de caroserie al actualului A1, capabil să întregească gama mezinului premium.

În aceste condiţii, ideea unui model urban construit de Audi pe baza viitorului Volkswagen Up!, nu mai pare atât de viabilă, mai ales după ce Stadler a confirmat faptul că nu există interes pentru un asemenea model de serie.

Cu ocazia interviului, Stadler a confirmat şi debutul lui A1 pe piaţa din Statele Unite.

În aceste condiţii, Stadler speră să vândă un total de 120.000 de exemplare ale mezinului în fiecare an. 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru