Skoda Yeti ar putea avea un frate mai mare, botezat Bigfoot

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.11.2010
În următorii trei ani Skoda ar putea prezenta publicului un SUV de dimensiuni medii, dezvoltat pe platforma lui Tiguan şi poziţionat deasupra lui Yeti.

Esential

4.6 metri ar urma să măsoare în lungime fratele mai mare al lui Yeti.

După episodul Yeti, primit bine de publicul din Europa, Skoda se gândeşte la exploatarea segmentului 4x4 cu un frate mai mare al SUV-ului compact. Modelul de dimensiuni medii se va poziţiona imediat deasupra lui Yeti, garantând ceva mai multă libertate în teren accidentat şi ceva mai mult spaţiu interior.

Surse neoficiale vorbesc despre un model care va prelua platforma şi tracţiunea integrală a fratelui de concern Volkswagen Tiguan. Produsul final va fi un crossover care va măsura 4.6 metri şi va fi capabil să transporte până la şapte pasageri. Sub capotă se vor afla motorizările binecunoscute ale grupului VAG, unităţile cu patru cilindri diesel şi benzină.

Designul va fi influenţat de filosofia actuală a brandului ceh, retuşată discret până în momentul lansării. SUV-ul este aşteptat pe piaţă cel mai devreme în 2013, mai multe voci din interior referindu-se la model cu numele Bigfoot.

via | autoblog

Comentarii (5)

  • marius
    Big
    imi place numele e perfect ales pt gama lui :D :X:X:X
    12 5
  • bau bau
    oooh nuuuuu !!! o alta sperietoare ca Yeti?? asta o sa ne puna capac
    15 12
  • vasile
    si un frate mai mic...snowman ?
    11 1
  • avand botu jos , seamana cu Mercedes GLK
    1 1
  • @Vasile
    Vasile, a fost tare :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru