Spyker cauta fonduri pentru dezvoltarea lui Saab 9-2

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 24.04.2010
Oficialii Spyker sunt in cautarea unui partener pentru a proiecta si produce un nou model Saab.

Directorul executiv Spyker, Victor Muller, a anuntat ca ar dori sa creeze un nou model Saab daca ar gasi un partener de incredere si ar avea parte de o finantare potrivita. El a declarat ca doreste sa extinda gama de automobile produse de Saab cu un model mai mic decat 9-3.

“Saab 9-2 se afla in fruntea prioritatilor noastre”, a declarat Victor Muller. Pentru a-i convinge pe actionarii companiei sa isi dea acordul pentru producerea unui nou model, Muller le-a prezentat si un studiu de piata favorabil. Cu toate acestea, directorul executiv Spyker a declarat ca au nevoie de un partener solid pentru a proiecta si produce masina. In cadrul aceleiasi conferinte Victor Muller a declarat ca situatia Saab se afla pe drumul cel bun.

Constructorul suedez doreste sa vanda anul acesta 50.000 de unitati, iar pana in anul 2012 numarul lor va trebui sa cresca la 85.000 de exemplare. Analistii economici au realizat si ei un calcul, iar Saab trebuie sa vanda cel putin 75.000 de unitati anual pentru a dispune de un flux de trezorerie pozitiv.

Via | allworldcars

Comentarii (1)

  • JimenezElise28
    respond
    Houses and cars are not very cheap and not every person can buy it. However, home loans are invented to help different people in such situations.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru