Spyker continua dezvoltarea lui Pekin to Paris D12

De Cornel Șocariciu
Publicat Luni, 08.03.2010
Compania olandeza Spyker a confirmat continuarea dezvoltarii modelului Pekin to Paris D12. Acesta foloseste un propulsor W12 de provenienta Volkswagen.

Oficialii Spyker au anuntat continuarea  dezvoltarii SUV-ului Pekin to Paris D12. In ultima perioada olandezii au fost preocupati cu achizitionarea constructorului Saab, iar celelalte proiecte ale companiei au fost incetinite. Odata cu achizitioanarea constructorului suedez, Spyker isi poate canaliza resursele catre dezvoltarea lui Pekin to Paris D12.

Modelul olandez a fost prezentat pentru prima oara in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2007. Victor Muller, directorul companiei olandeze a declarat ca dezvoltarea SUV-ului va fi accelerata in urmatoarea perioada, multumita tehnologiei si facilitatilor pe care Spyker le are la dispozitie in urma achizitionarii Saab.

Pekin to Paris D12 imprumuta propulsorul W12 de la Volkswagen. Conform datelor oferite de oficialii Spyker, modelul sprinteaza de la 0 la 100 de km/h in 5.0 secunde si atinge o viteza maxima de 298 km/h.

Via | autocar

Comentarii (3)

  • Castravetele.
    Ii multumesc Lui bunul Dumnezeu ca exista site-ul Automarket! Sunteti cei mai buni redactori online auto din RO! Felicitari
    4 6
  • SAAB
    Arata bine, fata parca este de la ASTON!
    AUTOMARKET, este unul dintre cele mai frumoase siteuri auto din lume, iar eu am dat din greseala de acest site, cautand masini.
    Iar acuma numai pe acest site stau!!
    5 1
  • @castravetele-punct
    get a life!
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru