Subaru Impreza - prima imagine oficială a noii generaţii

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Subaru a publicat astăzi prima imagine oficială a noii generaţii Impreza. Modelul va fi dezvăluit la Salonul Auto de la New York.

Esential

6.5 litri/100 km ar urma să consume motorul boxer pe benzină al viitorului Impreza.

Subaru a publicat astăzi prima imagine a noii generaţii Impreza, programată să debuteze oficial în cadrul salonului Auto de la New York. Anticipat de conceptul Impreza Design, expus la finele anului trecut în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, modelul japonez va fi disponibil şi în variantă cu cinci uşi, în viitorul apropiat.

Imaginea publicată de constructorul asiatic trădează doar profilul maşinii, însă putem anticipa o direcţie de design vizibil diferită de cea existentă în prezent. Partea forntală va fi ceva mai agresivă, iar posteriorul va păstra linii clasice, cu o proiectare cuminte a ultimului rând de montanţi. Versiunea europeană, aşteptată să debuteze live abia în toamnă, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, va adopta retuşuri estetice minore în partea frontală, diferenţele urmând să fie destul de discrete.

În comunicatul oficial emis de Subaru, japonezii insistă asupra modificărilor importante aduse interiorului, care a devenit mai spaţios şi a primit finisaje de o calitate superioară.

Sub capotă, Subaru anunţă de asemenea o îmbunătăţire a noii generaţii de motoare boxer pe benzină, care ar urma să se laude cu un consum de numai 6.5 litri/100 de kilometri.

Mai mult decât atât, noua generaţie ar putea aduce şi primul tren de propulsie hibrid din istoria Subaru, realizat cu ajutorul celor de la Toyota.

via | Subaru

Comentarii (12)

  • wow incepe sa arate la fel de sters ca o toyota.... incet, incet moare tot ce a insemnat subaru odata.... conceptul e atat de departe de masina de serie, pentru o secunda chiar am sperat ca nu vor uita de unde au plecat cu impreza asa cum au facut cu legacy... pacat
    34 3
  • impreza
    Nu imi place. E prea banala...
    25 1
  • ..
    mai are putin si seamana cu Hyundai Accent=))
    21 2
  • un fel de renault fluence
    pacat de Subaru care pana acum na dezamagit.......
    insa de data asta....
    17 1
  • legacy
    s-a terminat
    Aia e o corolla, s-a gresit stirea, ca altfel e de plans ...
    20 1
  • Inca sper ca-i o gluma proasta de 1 Aprilie!
    16 1
  • valy_budascu
    sa nu concluzionam inca...
    Ma gandesc ca vor gasi ei o metoda sa faca sti-ul un SUBARU.
    Intotdeauna au existat mari diferente intre wrx si versiunea de baza, insa vazand-o pe cea sportiva mai intai, ne faceam o alta idee despre baza ei.
    Sper sa fie asa, ca altfel mai dispare una din lista marcilor preferate de mine, lista care este pe sfarsite avand in vedere directia lumii auto nowadays (prea multe masini bune si insa niciuna extraordinara).
    6 1
  • you_hoooo
    toyobaru
    Subaru era pe lista preferintelor mele legate de masini. Asta pentru ca era altfel, se distingea din marea de masini banale, acele simple mijloace de transport.
    Fascinante erau usile fara rame, tractiunea integrala, motoarele boxer, variantele extreme STI si WRX.
    Dar nevoia de profit impinge orice firma sa se adapteze si sa incerce sa castige clienti. Acum fiind sub umbrela Toyota se pare ca-i din ce in ce mai rau... PAcat! S-a mai dus o marca originala...
    12 0
  • la revedere
    A fost odata o masina 4x4...
    10 0
  • cipsius
    pacat
    Cand am vazut poza, primul nume la care m-am gandit a fost "Chrysler Sebring". Sincer mare pacat daca vor merge in directia asta.
    2 0
  • din partea asta seamana cu fiat linea, numai ca fiatu arata mai bine
    2 0
  • Octavian
    wow ce de poze. Hai totusi sa vedem cum arata si din alte unghiuri
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru