Subaru va prezenta un nou concept crossover la Shanghai

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 11.04.2011
Subaru va aduce conceptul XV la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul este un crossover şi este bazat pe actualul Impreza XV, cu anumite modificări estetice şi o gardă la sol mărită.

Subaru a prezentat o imagine teaser a lui XV Concept, model care va fi expus la Salonul Auto de la Shanghai. Modelul reprezintă o evoluţie a lui Impreza XV, iar constructorul japonez a confirmat deja această ipoteză. Pentru cei care au uitat, Subaru Impreza XV este un crossover care a debutat la Salonul Auto de la Geneva din 2010 şi este echipat cu un motor Boxer diesel de 1.998 cmc şi 150 CP, destinat clienţilor dornici de un model sportiv şi versatil, care să fie ofere şi celelalte calităţi ale modelelor din segment.

Noul concept XV va avea şi o versiune de serie, care ar putea debuta anul viitor. În ceea ce priveşte aspectul, imaginea teaser nu lasă foarte multe elemente la vedere, iar analiza acesteia este îngreunată de faptul că vorbim de un exponat negru, pe un fundal de aceeaşi nuanţă. În schimb, putem observa o gardă la sol ceva mai mare decât la Impreza XV, alături de aripi umflate şi jante cu un design sportiv.

Profilul modelului pare să fie destul de sportiv, promiţând o luptă interesantă în segmentul crossoverelor. Nu există nicio informaţie privind motorizările, dar ne aşteptăm la un Boxer diesel şi la o eventuală versiune pe benzină, tot în configuraţie Boxer.

Fiind vorba de un crossover de la Subaru, sunt şanse mari ca acest model să fie oferit doar cu tracţiune integrală nedecuplabilă.

Via | MotorAuthority

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru