Vânzările Rolls Royce au crescut cu 146%

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 04.06.2010
În primele cinci luni ale lui 2010, Rolls Royce a înregistrat o creştere cu 146% a vânzarilor, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Britanicii au reuşit să vândă 678 de maşini.

Esential

678 de unităţi a vândut Rolls Royce în primele cinci luni ale anului.

Primele cinci luni ale anului au adus vânzări neaşteptate pentru constructorul de lux Rolls Royce, în condiţiile în care piaţa auto nu şi-a revenit complet după criza din 2009. Potrivit unui comunicat oficial, emis de britanici, până la sfârşitul lui mai, showroom-urile Rolls Royce au reuşit să vândă un total de 678 de exemplare, ceea ce înseamnă o creştere cu 146 de procente, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Rezultatele pozitive sunt influenţate decisiv de lansarea noului Ghost, în decembrie anul trecut. Diferenţa de preţ între mezinul gamei şi vârful Phantom este de aproximativ 120.000 de euro.

Torsten Muller-Otvos, preşedintele Rolls Royce a declarat că se aşteaptă ca anul acesta numărul de unităţi vândute să se dubleze comparativ cu anul trecut, când compania britanică a înregistrat o scădere cu 17% şi a livrat doar 1000 de unităţi.

Potrivit lui Muller-Otvos, piaţa cu cea mai mare pondere pentru Rolls Royce va fi China, acolo unde constructorul de lux deţine deja şapte reprezentanţe.

Judecând după evoluţia primelor cinci luni, piaţa chineză o va depăşi pe cea engleză anul acesta, o premieră în istoria mărcii de lux. Cu toate acestea, prima poziţie în topul vânzărilor este ocupată în continuare de Statele Unite.

Comentarii (7)

  • .marius.
    Hmm
    Inseamna ca au inceput bancile sa acorde din nou credite.:)
    3 2
  • Programul rabla
    Le-au luat prin Programul Rabla
    9 3
  • BRAVO
    China este singura cu crestere economica foarte mare . Daia se vinde m,ai mult acolo . Bravo BMW , Bravo RR .
    5 0
  • off
    Da,foarte bine fratilor.Nu stiu ce fel de om,cu ce fel de constiinta se plimba intr-o masina de 500.000 euro si altii mor de foame si de sete pe Pamant.Doamne,si te mai miri de ce ne merge asa de rau.Doamne,da-ne intelepciune si integritate psihica,caci avem nevoie multa!
    3 8
  • RR
    Pai,Costi ce are masina scumpa cu unul care nu are ce manca?
    E o teorie frumoasa dar daca exista contrariul inseamna ca asa e natura firii.Poate unul a muncit/mostenit/furat (e f greu sa furi si sa nu ajungi la puscarie-vorbesc de un om normal) si si-a luat RR.Altul a bagat manele si gratare,nu are 2 ani lipiti toate scoala din viata lui
    Si dimineata injura si invidiaza pe toata lumea ca are cate ceva.
    Evident ca exista inechitate si multa nedreptate,dar in medie e corect,sau mai bine zis nu exista inca un sistem mai bun.
    7 0
  • RE
    Din nefericire,asa stau lucrurile.Oricum,nu toata lumea are capacitatea si doreste sa acceada la nivele de constiinta care sa ai preocupe si binele altora sau a omenirii in rest.Daca micu,berea si maneaua sunt la mine in curte,restul pot sa crape! Dar,in acest ritm,putin va dura.Dreptatea va castiga in cele din urma.Nu au decat sa se amageasca singuri ca bine este,bine este,cand defapt nu este.Toate cele bune!
    2 3
  • @costi
    Chiar fabulezi pe bune ! Pai ce ne intereseaza prietene pe noi de saraci ? I-am pus noi sa fie ei saraci ? Merg si in masina de 10 milioane de euro daca am bani de aia nu mai pot eu de idioti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru