Volkswagen Bluesport se apropie de realitate

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 09.06.2009
Conceptul Volkswagen Bluesport este pe cale de a ajunge in productie, dar marca sub care va fi produs este inca necunoscuta.

Oficialii Volkswagen au publicat un comunicat de presa care vorbeste despre caracteristicile lui Bluesport Concept. Dupa cum stiti, modelul are un consum mediu de 4.3 litri la 100 kilometri parcursi, iar motorul sau TDI de 180 CP respecta normele Euro 6. Potrivit oficialilor Volkswagen, creatorii modelului Bluesport au avut doua obiective in vedere atunci cand au dezvoltat acest roadster: consum minim de carburant si distractie maxima la volan.

Desi Volkswagen a publicat un comunicat de presa dedicat lui Bluesport, oficialii companiei din Wolfsburg nu au anuntat nici o informatie cu privire la o potentiala lansare a versiunii de productie a lui Bluesport. Platforma Bluesport ar putea fi folosita chiar si de Audi, SEAT si Skoda, dar oficialii VAG nu au facut nici o declaratie in acest sens. Speculatiile cu privire la viitorul acestui model plaseaza roadsterul Bluesport sub marca Audi sau Seat, din cauza pretului de achizitie pe care il va avea acest model de nisa.

Via | CarsUK | Volkswagen

Comentarii (2)

  • enoeht
    Roadster si diesel
    Nu este o combinatie foarte reusita. Sper sa ne ofere si optiunea excelentului 1.4TSI si poate chiar 2.0TFSI :D
    5 0
  • Sincer,mi se pare ca masina arata destul de bine..Iar la performante sta chiar foarte bine.Sper sa ajunga vanzarile Mazdei Miata.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru