Volkswagen CrossPolo primeşte o versiune specială: Urban White Edition

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 23.05.2012
Volkswagen CrossPolo, crossoverul bazat pe Polo, a primit o ediţie specială numită Urban White. Aceasta este vopsită în alb şi are ornamente negru mat.

Volkswagen CrossPolo, crossoverul soft-road bazat pe Polo, este oferit şi într-o versiune specială. White Edition se concentrează pe design şi mizează totul pe contrastul alb/negru. Tema este continuată şi la interior, unde Volkswagen a ales o combinaţie de negru şi gri. În standard, CrossPolo White Edition are jante din aliaj de 17 inch, geamuri fumurii, bare de amarare negre, scaune sport îmbrăcate în material textil şi Alcantara şi o vopsea albă care contrastează cu ornamentele negru mat folosite pentru elementel din partea inferioară a caroseriei.

Gama de motorizari a lui Volkswagen CrossPolo ofera intre 70 si 105 CP, trei unitati fiind alimentate cu benzina, iar trei unitati diesel. Versiunea entry-level are o cilindree de 1.2 litri, urmata de o unitate de 1.4 litri si 85 CP, in timp ce varful gamei pe benzina este un 1.2 TSI de 105 CP. Propulsoarele diesel beneficiaza de tehnologia commonrail si au o cilindree de 1.6 litri, acestea oferind 75, 90 si 105 CP. Dintre cele sase motoare, doar trei pot fi echipate cu o cutie de viteze DSG cu dublu ambreiaj si sase trepte, la fel ca unitatea care echipeaza noul VW Polo GTI.

Volkswagen CrossPolo este deja la cea de-a treia generaţie şi este disponibil doar în versiunea cu cinci uşi. Modelul beneficiază de un ornament pentru bara faţă vopsit în nuanţa antracit, care integrează cele două proiectoare şi o fantă de aer centrală pentru răcirea radiatorului.

Grila faţă are un tipar fagure vopsit în negru ce beneficiază de ornamente cromate. Blocurile optice sunt preluate de la versiunea standard a lui Polo şi integrează LED-uri pentru luminile de poziţie de zi. Profilul lui Polo prezintă ornamente negre la nivelul bosajelor aripilor faţă şi praguri laterale cu un design deosebit. Jantele de 17 inch ale acestui model sunt echipate cu anvelope de 215/40.

Via | Autoblog | Volkswagen

Comentarii (3)

  • @
    Vai ma i-am pus folie sa nu se vada mizeria pe lateral, sa ma pot plimba ca un cocalar prin oras. Interesanta idee. Si mai ii zice versiune noua. Sunt eu fan VW dar nici chiar asa.
    5 6
  • *****
    hai ca puteti VAG ...... nu stiti cum sa mai atrageti clientii sa cumpere si iar sa cumpere ......va e frica sa nu pierdeti podiumul?????
    7 2
  • @
    Stai linistit, cred ca nu o sa poti tu dormi la noapte sau o sa moara ei de foame ca le scad vanzarile ? :)
    2 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru