Ford vă invită la o plimbare virtuală la Salonul Auto de la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.09.2011
Ford îşi invită fanii la o plimbare virtuală prin standul său de la Salonul Auto de la Frankfurt. Cei care au vizitat standul "pe viu" sunt invitaţi să publice poze, care vor fi adăugate la "experienţa 3D".

Ford a creat o aplicaţie online care duce utilizatorii într-o plimbare virtuală prin standul mărcii de la Salonul Auto de la Frankfurt. Aplicaţia utilizează API-ul Silverlight de la Microsoft şi permite vizualizarea imaginilor captate de Ford şi de vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt într-un mod ce simulează o experienţă 3D. Utilizatorii vor beneficia de o perspectivă de 360 de grade a standului Ford, ca şi cum ar fi fost acolo. Pentru a accesa aplicaţia, trebuie doar să intraţi pe secţiunea Frankfurt Motorshow 2011 de pe site-ul Ford (click aici pentru acces).

Cei de la Ford au avut trei premiere anul acesta la Frankfurt: conceptul Ford Evos, Conceptul Fiesta ST şi prezentarea noului Ford Focus ST. Pe lângă acestea, constructorul a prezentat şi monopostul nou pentru Formula Ford, alături de versiunea de competiţie a lui Focus ST. Totodată, marca americană a prezentat versiunea Econetic a lui Focus şi versiunea 1.0 EcoBoost a acestui model. Întreaga experienţă este coordonată de tehnologia Microsoft Photosynth şi promite să distreze utilizatorii ca la carte, oferindu-le posibilitatea de a urmări lansarea lui Ford Evos şi a lui Focus ST.

Dacă vizitaţi Salonul Auto de la Frankfurt, ce de la Ford vă invită să împărtăşiţi fotografiile cu eii, iar acestea ar putea să apară în experienţa 3D Photosynth. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un reply prin twitter la @HelloFord cu hashtag-ul #FordIAA şi aveţi ocazia de a vă vedea fotografiile de la Salonul Auto de la Frankfurt în rând cu cele realizate de fotografii Ford şi alţi pasionaţi ai mărcii care au vizitat salonul.

Pentru a vedea galeria foto realizată de Automarket.ro la standul Ford de la Frankfurt, click aici.

Via | Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru