FRANKFURT 2011 LIVE: Karma şi Surf, singurele modele Fisker

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 15.09.2011
Standul Fisker de la Salonul Auto de la Frankfurt a prezentat modelul Karma şi noul Surf. Cel de-al doilea model al mărcii este un shooting brake hibrid, echipat cu trenul de propulsie al lui Karma.

Surf este al doilea model al mărcii Fisker. Este derivat din modelul Karma şi se doreşte a fi un shooting brake. Numele a fost ales datorită faptului că poţi pune o placă de surf pe plafon. Toate elementele tehnice, platforma şi trenul de rulare sunt identice cu cele ale modelului Karma. La exterior, designul respectă liniile cu care Fisker ne-a obişnuit. Îndrăzneţ şi curajos, Fisker vrea să vândă 3.500 unităţi ale modelului Surf în Europa bazându-se pe faptul că europenii preferă modelele break.

Fisker Karma este un hibrid de performanţă care poate fi încărcat de la priză. Modelul are două motoare electrice de 201 CP alimentate de un acumulator Litiu-Ion şi un propulsor Ecotec de 2.0 litri cu injecţie directă şi supraalimentare cu un turbocompresor. Motorul cu ardere internă dezvoltă 260 CP şi poate să "joace" şi rolul de generator pentru alimentarea motoarelor electrice şi încărcarea bateriei. Fisker Karma doreşte să fie primul model hibrid de lux care poate fi încărcat de la priză.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru