FRANKFURT 2011 LIVE: Subaru a venit cu XV Concept şi coupe-ul BRZ

Publicat Miercuri, 14.09.2011
La standul Subaru a fost anul acesta mai multă agitaţie decât de obicei. Japonezii au adus crossover-ul XV şi o formă preliminară a coupe-ului BRZ, dezvoltat alături de Toyota.

Subaru era somat de fanii săi să prezinte coupe-ul pe care l-a dezvoltat împreună cu Toyota. După ce a pregătit terenul cu un teaser care anunţa numele coupe-ului, botezat BRZ, constructorul japonez a dezamăgit presa prezentă la salon. În locul coupe-ului cu propulsie spate s-a aflat o caroserie din sticlă prin care s-au putut observa organele viitorului model sportiv. Tot la standul Subaru s-a aflat şi crossover-ul XV, bazat pe actualul Impreza.

Comentarii (2)

  • 12azvan
    atentie!!!!!!!!!!!!!
    Modelul nu este concept.
    0 0
  • auto
    Îmi place Subaru ca marcă şi XV în special. Păcat că nu au o cutie cu 6 la benzină. Am citit că XV ar fi un concurent pentru VW Tiguan. Tiguan, cu bordul lui plictisitor de utilitară, este departe de orice Subaru. În România încă predomină părerile populare despre maşinile VW, care nu sînt altceva decât nişte Skode vopsite, cu o fiabilitate şi un confort îndoielnice
    SUBARU - ALL WHEEL DRIVE !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru