GALERIE FOTO: Noul Suzuki Swift Sport

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 12.09.2011
Suzuki a dat publicitaţii poze oficiale cu noul Suzuki Swift Sport ce va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt.

CLICK AICI pentru a citi toate informaţiile despre noul Suzuki Swift Sport.

Comentarii (6)

  • *****
    O masina exceptionala .......nu are nevoie de tehnologia celor vw
    2 11
  • Vasilica
    O daaaa fi sigur!!!
    6 3
  • @
    O masina simpla, care te face sa te simti aproape ,,unic" cand o conduci ,comparativ cu zecile de miii de VW, FIAT, DACIA..... performante bune, oferite la un pret bun + fiabilitate buna = O masina cool.
    6 4
  • @
    Am uitat sa plusez designul care este mai frumos si cea mai mare reusita interiorul, care are un design mult mai placut + performantele crescute.
    3 3
  • kumite
    Ati condus asa ceva?
    Cunosc modelele astea(modelele vechi si cele noi)Sunt ok.Destul de scumpe la ce ofera.Cel putin ,cele facute in India sunt groaznice.Ma refer la calitatea materialelor din interior.Pline de "greieri".Modelul nou are materialele de mai buna calitate.Are motor diferit ,fata de modelul vechi.Intretinerea?Depinde de cat incarca dealerul.O masinuta buna pt.oras
    1 3
  • @
    Acest nou model aduce la interior mai mult cu Swift. Vechiul Swift Sport e mult peste acesta, incepand chiar cu scaunele, apoi bordul. Eu am modelul vechi, iar dotarile sii finisajele sunt de calitate. Daca nu ati incercat macar modelul, nu are rost sa dati cu pietre.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru