Kia Soul facelift a debutat la Frankfurt

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 16.09.2011
Kia a adus facelift-ul lui Soul la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul funky din Coreea de Sud îşi păstrează trăsăturile care l-au consacrat, dar prezintă o serie de modificări.

Kia i-a aplicat un facelift lui Soul, model pe care l-a prezentat la Frankfurt. Soul a primit un set de lumini de zi cu LED-uri, blocuri optice redesenate, o bară faţă restilizată şi alte modificări de ordin estetic. Gama de motorizări include acum o unitate de 1.6 litri cu injecţie directă, oferită în compania unei transmisii manuale cu şase trepte. Propulsorul dezvoltă 140 CP, cu 11% mai mult faţă de motorul pe care îl înlocuieşte, cu toate că este cu 10% mai eficient.

La nivelul posteriorului, modelul pare să aibă o lunetă mai mică, dar impresia este prezentă doar din cauza liniilor noi ale portbagajului, elementul din sticlă nefiind schimbat în niciun fel. Debutul comercial al lui Kia Soul facelift va avea loc în această toamnă. Preţurile noii versiuni nu au fost încă dezvăluite.

Pentru moment, cei de la Kia au dezvăluit imagini de presă cu modelul destinat pieţei din SUA, echipat cu lumini de poziţie portocalii în blocurile optice, o transmisie automată cu şase trepte care ar putea să nu ajungă şi pe piaţa din Europa şi cu sistemul multimetia UVO, dezvoltat alături de Microsoft.

Sistemul multimedia UVO integrează o funcţie de handsfree prin bluetooth, radio prin satelit, navigaţie şi alte funcţii de acest gen. Versiunea de top a lui Soul beneficiază de scaune îmbrăcate în piele, climatizare automată, scaune faţă încălzite şi pornire de la buton.

Via | Autocar

Comentarii (6)

  • Vai, un an si ceva pe piata si o fardeaza deja?

    ce esec
    7 7
  • soul
    a fost un esec din cauza lipsei de interes a dealerilor pt promovarea modelului in cauza...ma refer la noi, ca in alte tari s-au vandut...
    8 2
  • Esecul de la noi se datoreaza importatorului, nu dealerilor.
    1 0
  • kia-ro
    la ce pret e ofertat, cred si eu...
    1 0
  • Nu e legat nici de pret esecul, ci de faptul ca cei de la Kia s-au cam tepuit cu Mit Motors, in sensul ca primeau banii pe masina livrata undeva intre Pastele Cailor si Sfantul Asteapta. Drept urmare, le-au cam dat cu flit cand a fost vorba de noi comenzi.
    0 1
  • explicatia e mult mai simpla: nu se vinde pt ca-i urata cu draci cutia asta!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru