Seat IBL Sedan Concept, prima imagine

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 12.09.2011
Fanii Seat au obţinut o imagine a conceptului pe care îl vor prezenta spaniolii la Salonul Auto de la Frankfurt. Acesta se numeşte IBL Concept şi ar putea prefigura viitorul Toledo.

În urmă cu câteva zile, Seat a prezentat un teaser al unui concept pe care îl va lansa la Frankfurt. Modelul respectiv era acoperit cu o prelată care nu îi deconspira nicio trăsătură, cu excepţia faptului că era o berlină. Între timp, fanii mărcii SEAT au reuşit să obţină o imagine a acestui concept înainte de prezentarea oficială, alături de câteva informaţii tehnice despre acesta. Potrivit fanilor Seat, imaginea alăturată a fost publicată în ziarul spaniol ABC, iar cei care au publicat-o susţin că aceasta este originală.

Seat IBL Concept are o lungime de 4.670 milimetri şi un ampatament de 2.710 milimetri. Spre comparaţie, actualul Exeo sedan are aceeaşi lungime şi un ampatament de 2.642 milimetri. Cel mai probabil, vorbim de un concept care prefigurează o viitoare berlină de la Seat, care ar putea fi înlocuitorul lui Toledo. Din moment ce Exeo tocmai a primit un facelift, este puţin probabil ca IBL Concept să prefigureze înlocuitorul său.

Cei de la Seat ar putea lansa un model cu totul nou odată cu IBL Concept, dar destinaţia acestuia ar fi dificil de intuit, din moment ce au deja un produs în gamă care are dimensiuni similare.

Sunt şanse ca IBL Concept să prefigureze o nouă linie de desing pentru cei de la Seat, în care predomină liniile dinamice şi trăsăturile sportive.

Via | SeatFansClub

Comentarii (6)

  • tot un audi a4 o sa fie
    Nu inteleg de ce se chinuie lumea sa caute cum o sa arate. e destul sa te uiti la o fotografie de la un a4 din 2009 si stii. Nu zic ca nu ar fi frumoase Seat-urile dar totusi, EXEO spune multe. VAGinist convins.
    3 7
  • retard
    toledo
    nu are nici o legatura cu a4, imparte platforma tehnica MQB golf7, octavia 3.
    5 0
  • Sebastian Toma , acest design noul Toledo este facut de ItalDesign?
    0 0
  • Alex Radoi
    Ce linie laterala de Alfa 166 are... Foarte "original" conceptul. :)))
    3 3
  • Un design exceptional,numai ca se potrivea mult mai bine pe un Audi nu pe Seat,daca A6 arata asa atunci nu mai putea sustine nimeni ca au copiat A4.
    2 2
  • Nou!
    Eu zic ca va fi o aparitie noua in gama seat,"frate de cruce" cu ceea ce va prezenta Skoda,probabil noua Felicia.
    Oricum pentru o marca "emocion"Seat are prea multe monovolume in gama!
    Un model de genul acesta e binevenit!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru